Helen Fields boeken op volgorde: Callanach

Helen Fields boeken op volgorde Callanach

Nieuwsgierig naar de boeken van Helen Fields? Op deze pagina vind je de boeken van Helen Fields op volgorde, lees je een korte samenvatting per deel en kom je meer te weten over het nieuwste boek van deze auteur. De thrillers van Helen Fields staan bekend als zeer spannend en worden vaak vergeleken met de boeken van bijvoorbeeld M.J. Arlidge.

Wie is Helen Fields?

Helen Fields volgde een studie rechten aan de University of East Anglia en vervolgens aan de Inns of Court School of Law in Londen. Ze heeft vervolgens bijna 15 jaar als advocate gewerkt. Nadat haar tweede kind was geboren, zette Helen een punt achter haar carrière in de rechtspraak. Vandaag de dag runt ze een filmproductiebedrijf met haar man David. Daarnaast schrijft ze aan haar boeken. Deze spelen zich tot nu toe met name af in Schotland, de plaats waar Helen zich het meest thuisvoelt. Ze woont echter in Los Angeles met haar man, drie kinderen en twee honden.

Helen Fields boeken op volgorde

Hieronder vind je de boeken van Helen Fields op volgorde en vertellen we per deel kort waar het boek over gaat.

Serie Callanach op volgorde

  1. Perfecte resten
  2. Perfecte prooi
  3. Perfecte dood
  4. Perfecte stilte
  5. Perfecte misdaad
  6. Perfecte moord

Helen Fields, deel 1: Perfecte resten

Ergens in de Schotse Hooglanden gaat een lichaam in vlammen op. Het slachtoffer valt bijna niet meer te identificeren. Ergens in Edinburgh schreeuwt een vrouw wanhopig om hulp vanuit een dichte kamer. Luc Callanach begint net pas bij de Schotse politie en heeft meteen een moordonderzoek op zijn bureau liggen. Hij wil zich graag bewijzen en samen met zijn directe collega Ava Turner stort hij zich op de zaak. De moordenaar wist echter elk spoor uit. Als er nog een vrouw wordt ontvoerd, wordt het voor Callanach en Turner een race tegen de klok.

Boeken Helen Fields op volgorde

Helen Fields, deel 2: Perfecte prooi

Een medewerker van een liefdadigheidsinstelling valt plotseling dood neer tussen het publiek van een festival. Met slechts een haal is zijn buik opengesneden. Niemand heeft het gezien. Een week later is er weer een macabere moord gepleegd. Ava Turner en Luc Callanach worden op de zaak gezet. Ze hebben echter geen enkel aanknopingspunt en tasten volledig in het duister. Dan ontdekken ze dat de moordenaar via graffiti in de stad steeds de volgende moord aankondigt. De prooi moet zo onschuldig mogelijk zijn.

Helen Fields deel 3 Perfecte dood

Helen Fields, deel 3: Perfecte dood

Edinburgh houdt zijn adem in. Er is een seriemoordenaar actief. Luc Callanach en Ava Turner beseffen het niet, want de moordenaar weet wat hij doet. Het gif zorgt voor een langzame, pijnlijke dood, zonder dat het in de bloedbaan terechtkomt. Hoe kun je een moordenaar vinden als je nauwelijks kunt bewijzen dat het om moord gaat? Deze moordenaar heeft één zwakte. Hij observeert zijn slachtoffers van een afstand. Maar wie is het volgende slachtoffer?

Callanach serie op volgorde

Helen Fields, deel 4: Perfecte stilte

Aan de rand van Edinburgh vindt men het lichaam van een jonge vrouw. Het gaat echter niet zomaar om een lijk. Een macabere vondst zorgt namelijk voor een grote schok bij de patholoog-anatoom. Uit de huid is een silhouet gesneden. Ava Turner en Luc Callanach kunnen geen voet aan de grond krijgen in deze zaak. Totdat ze in een kinderwagen een pop vinden die van huid gemaakt is, naast een in de steek gelaten baby. Niet lang daarna vinden ze opnieuw een lichaam. Kunnen ze de moordenaar op tijd stoppen, doordat ze het patroon kennen?

Helen Fields, deel 5: Perfecte misdaad

Perfecte misdaad is deel 5 in de D.I. Callanach-serie van Helen Field. Stephen Berry is van plan om zelfmoord te plegen door van een brug te springen. Zijn psycholoog weet hem om dat moment ervan te weerhouden. Een week later wordt Stephen echter alsnog dood aangetroffen. Is hij wel zelf gesprongen of heeft hij toch een duwtje in de rug gekregen? Dan ontdekken Callanach en Turner dat er meer van dit soort zaken zijn die op zelfmoord lijken. Ondertussen hebben ze er echter geen enkel idee van hoe dichtbij de moordenaar is.

Perfecte moord, Helen Fields

Helen Fields, deel 6: Perfecte moord

Perfecte moord komt in juli 2022 uit en is het zesde deel in de serie over Ava Turner en Luc Callanach. Het gaat over Bart Campbell, die urenlang opgesloten zit in een container. Hij was in Edinburgh, maar werd daar gedrogeerd en bevindt zich nu op een containerschip. Hij weet echter niet dat hem een gruwelijk lot staat te wachten in Frankrijk.

Bekijk ook:  Jenny Colgan boeken op volgorde: De kleine bakkerij aan het strand en meer

Luc Callanach en Ava Turner werken elk aan een andere zaak. Dan blijkt dat mensen naar Frankrijk worden vervoerd om daar geruild te worden tegen mensen die naar Schotland worden verhandeld. Luc en Ava krijgen de taak om hen te redden.

Nieuwste boek van Helen Fields

Wat is het nieuwste boek van Helen Fields? Momenteel is dat deel 6 uit de Callanach-serie: Perfecte moord. Zodra er iets bekend wordt over een nieuwe thriller van Helen Fields, wellicht deel 7 van Callanach, dan maken we dat hier bekend.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, dan ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een antwoord