Alle boeken van Karin Slaughter op volgorde

Hieronder lees je alles wat je wilde weten over de boeken van Karin Slaughter. Je vindt hier de Grant County reeks op volgorde, maar we hebben ook al haar andere boeken voor je verzameld. Verder lees je wat achtergrondinformatie over de auteur en lichten we haar nieuwste boek en haar 3 beste boeken uit. Welk boek van Karin Slaughter is jouw favoriet?

Wie is Karin Slaughter?

Karin Slaughter is misschien wel een van de bekendste thrillerschrijfsters ter wereld. Ze werd vooral bekend door haar Grant County-serie, ook wel de Sara Linton reeks genoemd. Karin Slaughter werd op 6 januari 1971 geboren in Covington. De Amerikaanse schrijfster woont vandaag de dag niet meer in Georgia, maar in Atlanta. Ze wordt ook wel de Queen of Crime genoemd. Momenteel is men bezig met de verfilmingen van de serie Will Trent.

Los te lezen boeken van Karin Slaughter op volgorde van uitgave

 • Onbegrepen (1989, originele titel: Martin Misunderstood)
 • Ongezien (2010, originele titel: The unremarkable heart)
 • Veroordeeld (2014, originele titel: Cop town)
 • Mooie meisjes (2015, originele titel: Pretty girls)
 • Gespleten (2020, originele titel: Pieces of her)
 • Puntgaaf (2021, verhalenbundel: Koud hart / Doorn in mijn vlees / Gepakt / Laatste adem)
 • Valse getuige (2022, originele titel: False witness)
 • Gewetenloos (2022, originele titel: Girl, forgotten)

Charlie Quinn op volgorde

 1. Laatste adem (2017, alleen als e-book beschikbaar, originele titel: Last breath)
 2. Goede dochter (2017, originele titel: The good daughter)

Boeken Grant County op volgorde / Sara Linton reeks op volgorde

 1. Nachtschade (2001, originele titel: Blindsighted)
 2. Zoenoffer (2002, originele titel: Kisscut)
 3. Een lichte koude huivering (2003, originele titel: A faint cold fear)
 4. Onzichtbaar (2004, originele titel: Indelible)
 5. Trouweloos (2005, originele titel: Faithless)
 6. Onaantastbaar (2007, originele titel: Skin privilege)

Will Trent boekenserie op volgorde

 1. Triptiek (2006, originele titel: Triptych)
 2. Versplinterd (2008, originele titel: Fractured)
 3. Genesis (2009, originele titel: Genesis)
 4. Verbroken (2010, originele titel: Broken)
 5. Gevallen (2011, originele titel: Fallen)
 6. Kwijt (2012, novelle, alleen verkrijgbaar als ebook, voorloper van Genadeloos) , originele titel: Snatched)
 7. Genadeloos (2012, originele titel: Criminal)
 8. Gepakt (2013, novelle, alleen verkrijgbaar als e-book, voorloper van Stille zonde) , originele titel: Busted)
 9. Stille zonde (2013, originele titel: Unseen)
 10. Verborgen (2016, originele titel: The kept woman)
 11. Laatste weduwe (2019, originele titel: The last widow)
 12. Schoon goud (Samen met Lee Child, 2019, originele titel: Cleaning the gold)
 13. Verzwegen (2021, originele titel: The silent wife)
 14. Na die nacht (Verwacht in juni 2023, originele titel: After that night)
Bekijk ook:  Lucinda Riley - Atlas, het verhaal van Pa Salt

Verfilming Will Trent op Disney+

Misschien had je het al ergens gelezen: inmiddels staat er een verfilming van Will Trent op Disney+. Is deze serie de moeite waard? De liefhebbers van de boeken zullen toch vasthouden aan de originele thrillers van Karin Slaughter, maar de serie Will Trent is wel leuk als je graag spannende series kijkt. Het is niet te vergelijken met de boeken, maar aardig vermaak.

De top 3 beste boeken van Karin Slaughter

Wat is het beste boek van Karin Slaughter? Hieronder vind je onze aanraders. Een top 3 met de beste boeken van Karin Slaughter.

Beste boek Karin Slaughter Onaantastbaar

1. Onaantastbaar

Onaantastbaar is het zevende deel in de serie over Sara Linton. Wil je meerdere boeken uit de reeks lezen, dan raden wij je aan om bij deel 1 te beginnen.

Rechercheur Lena Adams heeft jarenlang geprobeerd haar gewelddadige verleden te ontvluchten. Maar bij een gedwongen terugkomst in haar geboortedorp wordt ze opnieuw geconfronteerd met een explosie van geweld: een meedogenloze moordenaar heeft een jonge vrouw onherkenbaar verbrand. Voor de plaatselijke politie is Lena de enige verdachte. Jeffrey Tolliver en Sara Linton reizen af naar het plaatsje om Lena’s onschuld te bewijzen…

2. Gevallen

Gevallen is deel 5 in de Will Trent-serie. Voor de rode draad raden we je ook in dit geval aan om bij deel 1 te beginnen.

Een normale dag eindigt voor Faith Mitchell in een vreselijke nachtmerrie. Er wordt ingebroken in het huis van haar moeder, een onbekende man wordt vermoord, en er vindt een gijzeling plaats. Bovendien lijkt haar moeder spoorloos verdwenen… Faith gaat op zoek naar de overvallers. Waarom is haar moeder verdwenen? Heeft haar verleden ermee te maken? Samen met Will Trent, Amanda Wagner en Sara Linton duikt Faith in het verleden van haar moeder; het wordt een zoektocht waarbij ook zijzelf een groot risico lopen.

Goede dochter

Achtentwintig jaar geleden: het zorgeloze leven van zusjes Charlotte en Samantha Quinn en hun ouders wordt wreed verstoord door een gruwelijke aanslag. Hun moeder verliest daarbij het leven en hun vader wordt nooit meer de oude. Achtentwintig jaar later: Charlotte – de klassieke ‘goede dochter’ – is advocaat geworden, in de voetsporen van haar vader. Dan is ze getuige van een nieuwe aanslag, en de details van het misdrijf halen de herinneringen naar boven die ze zo lang heeft geprobeerd te onderdrukken. Want de schokkende waarheid wil niet langer begraven blijven… 

Het nieuwste boek van Karin Slaughter

Hieronder vind je het nieuwste boek van Karin Slaughter. Inmiddels is er een nieuw deel aangekondigd in de Will Trent-serie. Dat boek zal in juni 2023 uitgegeven worden. Meer over dat boek kun je onder het stukje over Gewetenloos lezen.

Gewetenloos

Emily Vaughn maakt zich op voor het hoogtepunt in haar schoolcarrière: het eindexamenfeest. Maar Emily heeft een geheim. En dat geheim wordt haar aan het eind van de avond fataal.

Bekijk ook:  Harlan Coben boeken op volgorde: bekend van Netflix

Veertig jaar later is de moord op Emily nog altijd niet opgelost. Niemand is ooit veroordeeld en de moordenaar loopt nog altijd vrij rond. Dat staat op het punt te veranderen als Andrea Oliver naar de stad komt om een rechter te beschermen die met de dood wordt bedreigd. Andrea heeft namelijk een geheime agenda: ze is vastbesloten gerechtigheid voor Emily te vinden en de waarheid over die noodlottige avond te achterhalen, voordat de moordenaar besluit ook háár het zwijgen op te leggen…

Na die nacht Karin Slaughter

De nieuwe Will Trent: Na die nacht

Vijftien jaar geleden veranderde het leven van Sara Linton voor altijd toen een gezellig avondje uit eindigde in een gewelddadige aanval. Het zette haar wereld op zijn kop. Maar Sara ging niet bij de pakken neerzitten en begon opnieuw. Inmiddels is ze een succesvolle dokter en verloofd met een man van wie ze houdt. Ze is er eindelijk in geslaagd het verleden achter zich te laten.

Tot op een avond dat ze dienst heeft op de spoedeisende hulp alles verandert. Sara vecht om een gebroken jonge vrouw te redden die op brute wijze is aangevallen. Maar naarmate het onderzoek vordert, geleid door Special Agent Will Trent, wordt het duidelijk dat de aanval op Dani Cooper griezelig verband houdt met die van Sara.

En het lijkt erop dat het verleden niet eeuwig begraven zal blijven…

Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze nieuwe boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie