Meerlezen.nl is een initiatief van Le Stylo de Rose. Hier kun je van alles lezen over … lezen! Of je nu veel van boeken houdt en hier inspiratie wilt opdoen, het laatste nieuws wilt lezen over je favoriete tijdschrift of tips wilt hebben om vaker of beter te lezen, je vindt het hier!

Boekennieuws

We komen regelmatig met leuk boekennieuws. Dat kan gaan over schrijvers, maar ook over boeken die eraan komen, nieuwe boeken die uitgegeven worden, bibliotheeknieuws en allerlei andere nieuwtjes op het gebied van boeken en lezen.

Leestips

Meerlezen.nl is een initiatief om lezen te stimuleren. We geven dan ook handige tips om meer te lezen, maar willen ook inspireren. Dat gaat van favoriete leesplekjes tot mooie boekenkasten en van boeken die we aanraden tot tips om sneller te lezen.

Meer over je favoriete schrijver

Op deze website vind je talloze boeken en dus ook talloze schrijvers. Bij de meeste artikelen geven we ook een korte intro over de schrijver, zodat je meer te weten komt over de persoon achter de boeken. Op onze pagina vind je boeken van Lucinda Riley, Santa Montefiore en Kristin Hannah, maar ook van auteurs als Jack Vance, Raymond Feist en Maurice Leblanc.

Boeken op genre

Misschien ben je, net als wij, een alleslezer en maakt het niet zoveel uit welk genre je leest. Misschien heb je ook wel een specifieke voorkeur en lees je het liefst historische romans, oorlogsboeken, thrillers of juist feelgoodromans. Daarom hebben wij de boeken op onze website ingedeeld per genre, zodat je snel vindt wat je zoekt. Natuurlijk kun je ook altijd de zoekfunctie rechtsboven op de homepage gebruiken.

Boeken op volgorde

Naast boekennieuws zetten we ook bepaalde series die momenteel populair zijn op volgorde, zodat je hier altijd even een kijkje kunt nemen om te zien in welke volgorde je de boeken moet lezen. Mis je een serie en weet je niet wat de volgorde is? We zoeken het graag voor je uit. Aarzel niet en meld ons welke serie je graag toegevoegd zou zien.

Heb je een tip voor ons of een verzoek om over een bepaald onderwerp een artikel te plaatsen? Wil je een gastblog schrijven of een advertorial laten schrijven voor je eigen bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@meerlezen.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.