De zeven zussen op Netflix?

Gaat De zeven zussen verfilmd worden? En komt deze populaire serie dan op Netflix terecht? Is er een kansje dat de populaire boekenserie van Lucinda Riley binnenkort op het witte doek terechtkomt? Wij praten je bij over wat er nu bekend is en houden je voortdurend op de hoogte van het laatste nieuws over De zeven zussen.

De zeven zussen filmrechten

Wist je dat de filmrechten voor De zeven zussen al verkocht zijn? Raffaella de Laurentiis heeft al in 2016 de filmrechten voor De zeven zussen gekocht. Het plan is om de populaire boekenreeks te verfilmen voor televisie. De productie zal dan door Raffaella Productions op zich genomen worden. We kennen dit bedrijf bijvoorbeeld al van Dragonheart, een fantasy-serie. De zeven zussen is gebaseerd op mythologie, alles draait om het sterrenbeeld de Pleiaden, dat ook wel De zeven zussen wordt genoemd. Sommigen vergelijken de serie van De zeven zussen zelfs met Games of Thrones. Een verfilmde versie van deze boeken is dan ook zeker veelbelovend. Hieronder lees je alles wat er tot nu toe bekend is over de filmrechten en een eventuele release van De zeven zussen op Netflix.

De-zeven-zussen-op-Netflix-meerlezen

Een ander verhaal over zeven zussen: What happened to Monday?

Raffaella Productions was op het moment van het verschijnen van De zeven zussen bezig met de producties voor What Happened to Monday, een sciencefictionfilm die in 2017 werd uitgebracht. Ook dit verhaal gaat over zeven zussen, al heeft het een heel andere sfeer.

Samenvatting What Happened to Monday

In What Happened to Monday gaat alles over een overbevolkte wereld in de toekomst. In elk gezin is slechts één kind toegestaan. Een vrouw bevalt van een zevenling, maar ze overleeft de bevalling niet. Haar man noemt de kinderen naar de dagen van de week en verbergt hen in zijn appartement. Doordat ze identiek aan elkaar zijn, kunnen ze om beurten een dag naar buiten. Dit kunnen zij dertig jaar volhouden, maar plotseling komt Monday niet meer thuis van haar werk. Wat gebeurde er?

Grappig toeval is dat De Laurentiis het boek van De zeven zussen in de boekhandel zag liggen toen deze film in productie was. Doordat beide verhalen over zeven zussen gaan, wilde De Laurentiis het graag lezen en ze werd meteen in het verhaal gezogen.

Bekijk ook:  De boeken van Marc Raabe op volgorde

Meer over De Laurentiis

Raffaella de Laurentiis is dochter van de beroemde filmmaker Dino de Laurentiis. Zij produceerde over de hele wereld films. Haar eerste film was Beyond the Reef, waarvoor eerst een hotel in Tahiti moest worden gebouwd. Dit was slechts het begin van een indrukwekkende carrière op het gebied van film en productie. Ze heeft inmiddels vele titels geproduceerd, waarvan de serie Dragonheart een van de bekendste is. Ook de scifi-thriller What Happened to Monday? is inmiddels wereldwijd bekend. Een verfilming van De zeven zusters zou een mooie aanvulling op haar filmlijst zijn.

Wat heeft Lucinda Riley bekend gemaakt over een verfilming?

Lucinda Riley heeft weinig meer bekend kunnen maken over een verfilming van De zeven zussen. Ze heeft wel aangegeven dat Raffaella de Laurentiis Productions een optie heeft op de verfilming. Zo’n drie jaar geleden stond dit project echt nog in de kinderschoenen. Sindsdien is er geen nieuws meer over naar buiten gebracht. Lucinda Riley zei er zelf over:

‘The Seven Sisters series has indeed been optioned by Raffaella de Laurentiis Productions for a multiseason TV series. The project is still in its early stages, but as soon as I am able to update my readers, I will let you know.’

Wat zei Harry Whittaker over een verfilming van De zeven zussen?

Bij de release van Atlas – Het verhaal van Pa Salt, bracht Harry Whittaker de verfilming van De zeven zussen nog even ter sprake. Hij heeft gezegd dat men ermee bezig is, maar wilde nog geen details uit de doeken doen. Het is in ieder geval goed nieuws!

Nog meer van De zeven zussen

Kun je geen genoeg krijgen van De zeven zussen? Bekijk dan dit nieuwe puzzelboek! Het is nu al te reserveren.

Na het ongeëvenaarde succes van de acht romans in de Zeven Zussen-boekenserie is er nu ook De Zeven Zussen Puzzelboek. In samenwerking met Xander Uitgevers brengt Denksport het eerste deel van deze tweedelige uitgave. Dit romantische puzzelboek zit bomvol met aantrekkelijke beeldpuzzels, spannende quizfilippines en natuurlijk de mooiste verhalen uit en over De Zeven Zussen. Baan je een weg door de boeken, liefdes en exotische locaties met hét perfecte cadeau voor Moederdag.

Reserveer het hier.

Wanneer komt de tv-serie van De zeven zussen uit?

Het in elkaar zetten van een filmserie van De zeven zussen is nogal complex, omdat er diverse lijnen in de boeken zitten. Je gaat van het verleden naar het heden en andersom. Dit vergt heel wat van de set en de cast.

Bekijk ook:  De kokkin van Castamar - het Nederlandse boek komt eraan!

Op dit moment is er nog niets bekend over een releasedatum van een tv-serie van De zeven zussen. Gezien het succes van de boekenserie is de kans echter groot dat er wel binnenkort gestart gaat worden met de opnames. Er zijn inmiddels meer dan 30 miljoen boeken van de serie verkocht. Nederland en België zijn samen al goed voor 3 miljoen boeken in deze reeks.

De zeven zussen op Netflix?

Het zou uiteraard kunnen dat Netflix de streamingrechten koopt voor De zeven zussen, maar voorlopig is hier nog niets over bekend. Ook lijkt Netflix langzaamaan steeds meer over te stappen op eigen producties en zal dit een productie van Raffaella de Laurentiis worden. Zodra er iets bekend is, brengen wij je op meerlezen.nl op de hoogte. Volg ons op Facebook om niets te missen.

De zeven zussen uitgelezen?

Heb je de serie De zeven zussen in één ruk uitgelezen? Op deze pagina houden we je op de hoogte over het achtste deel van De zeven zussen. Je kunt dit boek nu al reserveren op bol.com, dus wanneer je alleen dit boek nog mist in de serie, dan raden wij je dat zeker aan. Klik hier om Atlas, het verhaal van Pa Salt alvast te reserveren. Maar we geven je ook alvast een fijne boekentip, want er is nu een nieuwe serie in de stijl van de Zeven Zussen. De boeken zijn wat meer basic, maar toch zijn veel lezers er heel erg over te spreken. We hebben het natuurlijk over de serie van Soraya Lane. Veel leesplezier!


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *