De zeven zussen deel 8: zal dat boek er nog komen?

Het was een grote schok voor veel fans van Lucinda Riley. Op 11 juni overleed zij, op 55-jarige leeftijd. Veel lezers vroegen zich af of Lucinda Riley ziek was. Wat de meesten nu pas te weten kwamen, was dat deze schrijfster al enkele jaren geleden de diagnose kanker had gekregen. Voor haar familie kwam haar dood niet echt onverwacht, al is het overlijden van een dierbare altijd een schok en een verdrietige gebeurtenis. De meesten van haar volgers wisten echter niet dat Lucinda Riley ziek was. Onlangs kondigde zij De zeven zussen deel 8 aan. Komt er nog een achtste boek van De zeven zussen?

De zeven zussen deel 8 aangekondigd

De lezers van de serie bleven het maar vragen: komt er nog een vervolg op De zeven zussen? Lucinda Riley kondigde onlangs zelf aan dat er nog een achtste deel van De zeven zussen zou verschijnen.

Inmiddels was de schrijfster hiermee al begonnen en er staan zo’n 60 tot 70 pagina’s op schrift. De vraag waar veel fans mee blijven zitten is of deel 8 van De zeven zussen nog komt of dat dit boek geschrapt wordt, nu de schrijfster dit zelf niet meer kan voltooien. Hier vind je het deel dat momenteel het nieuwste boek van De zeven zussen is.

Inmiddels kunnen we het goede nieuws melden dat het achtste deel van De zeven zussen uitgegeven zal worden. Lees hier wie het boek zal voltooien en wanneer het boek verwacht wordt: Goed nieuws: achtste deel van De zeven zussen komt eraan!

Atlas, het verhaal van Pa Salt

Waar zou deel 8 van De zeven zussen over moeten gaan? Lucinda Riley wilde eigenlijk stoppen bij zeven delen, als het verhaal van alle zussen verteld was. Toen besefte ze dat er over Pa Salt ook nog van alles te vertellen viel en onthulde ze dat er dus een achtste deel van De zeven zussen zou komen. In eerste instantie was het de bedoeling om het verhaal van Pa Salt te verweven in het zevende boek, maar dit boek zou dan te lang en ingewikkeld geworden zijn. Ze bedacht de titel: Atlas, geheel in stijl met de rest van de serie. In het Nederlands zou het boek ‘Atlas, het verhaal van Pa Salt’ gaan heten.

Bekijk ook:  Outlander boeken, de Reiziger-serie van Diana Gabaldon

Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Deel 8 van De zeven zussen reserveren

Atlas, Het verhaal van Pa Salt

Inmiddels kun je deel 8 van De zeven zussen al reserveren via bol.com. Je kunt daarbij gewoon achteraf betalen, dus je betaalt pas wanneer je het boek ontvangen hebt. Wil jij als een van de eersten Atlas, het verhaal van Pa Salt lezen? Reserveer jouw exemplaar dan hier!

Wie is Pa Salt?

Tijdens de serie van De zeven zussen kom je steeds een beetje meer over Pa Salt te weten, maar het is nog steeds maar een tipje van de sluier. In het achtste boek van De zeven zussen zou te lezen moeten zijn wie Pa Salt werkelijk is en wat zijn verhaal is. Zijn leven is immers beslist bijzonder te noemen, wanneer je de verhalen over de adopties allemaal gelezen hebt. Wat heeft hem daartoe gedreven en hoe heeft hij dit alles beleefd? Het zou te lezen zijn in Atlas, het verhaal van Pa Salt.

Wanneer wordt Atlas, het verhaal van Pa Salt verwacht?

De uitgavedatum stond gepland voor oktober 2022, maar dit is door het vroegtijdige overlijden van de schrijfster op losse schroeven komen te staan. Tijdens het schrijven van het zevende deel kwam Lucinda Riley er echter al achter dat er nog veel te vertellen viel over Pa Salt. Zij zal hier wellicht al de nodige aantekeningen over gemaakt hebben of het verhaal dat in haar hoofd zat voor het achtste deel van De zeven zussen met iemand gedeeld hebben. De fans zullen beslist willen weten of het achtste boek van De zeven zussen er alsnog komt, maar het is nog te vroeg om daar iets over te zeggen. Dit is allereerst een tijd voor haar man en zeven kinderen om te rouwen en te herdenken. Ook wij leven mee met de familie en vrienden van Lucinda Riley.

Bekijk ook:  Bestemmingen uit De zeven zussen - Lucinda Riley

Op 8 juli kunnen wij het goede nieuws melden dat boek 8 van De zeven zussen uitgegeven zal worden. Hier lees je wanneer het boek verwacht wordt: Goed nieuws: achtste deel van De 7 zussen komt eraan!

Lees ook:

Over Lucinda Riley

Lucinda Riley wordt vooral geroemd vanwege het feit dat zij niets gaf om status. Het deed haar niets of de boeken door miljoenen mensen of slechts door een paar werden gelezen. Zij was al blij als er één iemand met plezier haar verhalen las. Verder bestond haar leven vooral uit haar gezin. Ze stelde haar kinderen boven haar boeken. Uit haar eerste huwelijk, dat zij zelf vaak gekscherend een oefenhuwelijk noemde, werden twee kinderen geboren. Ook met haar huidige echtgenoot Stephen Riley kreeg zij twee kinderen. Haar man nam zelf drie kinderen mee uit eerdere huwelijken, waardoor zij een samengesteld gezin met zeven kinderen hadden.

Mocht het achtste deel van De zeven zussen verder geschreven worden door een andere schrijver als eerbetoon aan Lucinda Riley, dan zullen wij dat nieuws hier melden. Volg ons op Facebook om het nieuws niet te missen. Bekijk hier ook alles wat er tot op heden bekend is over de verfilming van De zeven zussen.

Dit artikel kan affiliate links bevatten. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Eén gedachte over “De zeven zussen deel 8: zal dat boek er nog komen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *