Lucinda Riley – The Murders at Fleat House

In de lente van 2022 komt er toch nog een nieuw boek van Lucinda Riley. In dit artikel vertellen we je alles over de nieuwe standalone van Lucinda Riley: The Murders at Fleat House. Waar gaat dit nieuwe boek van Lucinda Riley over en wanneer kunnen we het verwachten?

Eerder geschreven boeken van Lucinda Riley

Het nieuwe boek van Lucinda Riley is geen complete verrassing. Het was namelijk al bekend dat Lucinda eerder boeken geschreven had die nog niet uitgegeven waren. Deze boeken schreef ze al in 2004, toen ze meer tijd had, omdat haar kinderen naar school waren. Ze schreef drie boeken, waarvan er twee al uitgegeven zijn, De olijfboom en De vlinderkamer. Het derde boek zou uitgegeven moeten worden na het achtste deel van De zeven zussen, maar doordat haar zoon dit boek nu moet afmaken, duurt dat veel langer dan gepland. Daarom heeft de uitgever besloten om de uitgave van het derde boek dat ze eerder schreef naar voren te halen.

Nieuwe boek Lucinda Riley 2022: wat kunnen we verwachten?

Wat kunnen we verwachten van het nieuwe boek van Lucinda Riley dat in 2022 uitgegeven zal worden? Lucinda Riley was zelf behoorlijk trots op deze roman, dus dat belooft alvast heel veel goeds. Tenslotte moet je als schrijver behoorlijk stevig in je schoenen staan, om zelf zo’n uitspraak te doen. Ze was vooral trots op dit boek, omdat het de enige misdaadroman is die ze ooit heeft geschreven. De Engelse titel is ‘The Murders at Fleat House’. De Nederlandse titel gaat worden: De geheimen van de kostschool.

Waar gaat The Murders at Fleat House over?

Waar gaat The Murders at Fleat House over? The Murders at Fleat House gaat over een moord op een kostschool: Fleat House. De plotselinge dood van een leerling van Fleat House in St. Stephen’s, een kleinschalige kostschool in het hartje van Norfolk, schokt iedereen. Het schoolhoofd noemt het een tragisch ongeval, maar de politie twijfelt hieraan. Rechercheur Jazmine Hunter, ook wel Jazz genoemd, wordt op de zaak gezet. Ze wil eigenlijk afstand nemen van haar baan bij de politie in Londen, maar stemt in om dit onderzoek te leiden ter wille van haar chef. Samen met brigadier Alastair Miles, waar ze altijd mee samengewerkt heeft, gaat ze in de school op onderzoek uit.

Bekijk ook:  Daniel Silva boeken - Gabriel Allon op volgorde

Dan blijkt dat Charlie Cavendish, het slachtoffer, eigenlijk een arrogante pestkop was. Er zijn dus volop motieven. Bovendien slikte Charlie medicijnen tegen epilepsie. Iedereen uit zijn omgeving zou hierbij hebben gekund om de dosis ietwat aan te passen. Als de jonge leerling Rory Millar verdwijnt en een oudere docent komt te overlijden, heeft Jazz ineens twee aanknopingspunten. Die maken het er echter niet makkelijker op. En alsof dat alles nog niet moeilijk genoeg is, heeft Jazz ook nog eens te kampen met persoonlijke problemen. Een gruwelijke ontdekking op de kostschool verandert de zoektocht van Jazz in het meest uitdagende moordonderzoek uit haar carrière. De geheimen die verborgen zijn op Fleat House zijn duisterder dan Jazz ooit had kunnen vermoeden.

Wanneer wordt de nieuwe Riley in Nederland uitgegeven?

Wanneer wordt de nieuwe Riley in Nederland uitgegeven? De Engelse uitgever heeft al wel aangegeven dat het boek op 26 mei 2022 in Engeland wordt uitgegeven. Het boek is los te lezen en maakt dus geen deel uit van een serie. Inmiddels is bekend geworden dat het Nederlandse boek ook eind mei uitgegeven zal worden. Je kunt het hieronder reserveren.

De geheimen van de kostschool

De geheimen van de kostschool

In de detective De geheimen van de kostschool van bestsellerauteur Lucinda Riley onderzoekt detective Jazz de moord op een vijftienjarige jongen. En de tijd dringt, want er vallen meer slachtoffers…

In de spannende roman De geheimen van de kostschool van Lucinda Riley, bekend van de internationale hitserie De zeven zussen, onderzoekt detective Jazz Hunter de moord op een vijftienjarige jongen. Ze duikt in de geschiedenis van de school en ontdekt dat er heel veel mensen iets te verbergen hebben. En de tijd begint te dringen, want er vallen meer slachtoffers…

Bekijk ook:  Susan Anne Mason boeken op volgorde

Reserveer het boek nu alvast bij bol.com. Natuurlijk kun je kiezen voor achteraf betalen. Zo heb jij het boek als een van de eersten binnen en loop je geen enkel risico.

Wil je op de hoogte blijven over dit nieuwe boek van Lucinda Riley dat in 2022 uitkomt? Volg ons dan op Facebook.

De zeven zussen deel 8: Atlas, het verhaal van Pa Salt

Wist je dat het achtste deel van De zeven zussen inmiddels al vooruit te bestellen is bij bol.com? Je kunt het boek dan alvast reserveren, terwijl je gewoon achteraf kunt betalen. Wil je het boek als een van de eersten in handen hebben? Maak dan je serie compleet en reserveer jouw exemplaar.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *