Boeken Karen Rose op volgorde: veel thrillers met dezelfde personages

De thrillers van Karen Rose zijn geliefd bij een breed publiek. Het is echter nog wel eens een uitdaging om de boeken op de juiste volgorde te lezen. Er is nogal eens verwarring over de chronologische volgorde van deze boeken. De series spelen zich namelijk allemaal op verschillende locaties af. Hieronder vertellen we je meer over deze bijzondere thrillerserie, lees je meer over de auteur en kun je zien wat de volgorde van de boeken van Karen Rose nu werkelijk is.

Wie is Karen Rose?

Karen Rose is een Amerikaanse schrijfster. Ze werd geboren in Baltimore en volgde een studie chemie aan de Universiteit van Maryland. Daarna heeft ze lang in de levensmiddelentechnologie gewerkt in Cincinnati. De thrillers worden inmiddels al in veel landen uitgegeven en met elk nieuw boek wordt Karen Rose meer populair. Vandaag de dag woont ze met haar man en kinderen in Florida. Haar hart ligt bij het schrijven, maar in haar vrije tijd doet ze ook aan karate. Daarin heeft ze de zwarte band behaald.

Romantic Suspense serie van Karen Rose op volgorde

Er bestaat nogal wat verwarring over de volgorde van de boeken van Karen Rose, maar hieronder zie je de volgorde die zij zelf aangeeft op haar website. Zoals je ziet, lees je dus locatie na locatie.

Chicago

 1. Niemand zeggen (Originele titel: Don’t tell)
 2. In het vizier (Originele titel: I’m watching you)
 3. Niets te vrezen (Originele titel: Nothing to fear)
 4. Nergens veilig (Originele titel: You can’t hide)
 5. Tel tot tien (Originele titel: Count to ten)

Raleigh

 1. In de val (Originele titel: Have you seen her?)

St. Petersburg, Florida

 1. Wreed weerzien (Originele titel: Dirty secrets)

Philadelphia / Atlanta

 1. Sterf voor mij (Originele titel: Die for me)
 2. Schreeuw voor mij (Originele titel: Scream for me)
 3. Moord voor mij (Originele titel: Kill for me)

Minneapolis

 1. De dood in haar ogen (Originele titel: I can see you)
 2. De mond gesnoerd (Originele titel: Silent scream)

Baltimore

 1. Van mij alleen (Originele titel: You belong to me)
 2. In vertrouwen (Originele titel: No one left to tell)
 3. Heb je me gemist? (Originele titel: Did you miss me?)
 4. Verbroken stilte (Originele titel: Broken silence (ebook only)
 5. Over de schreef (Originele titel: Watch your back)
 6. Het kwaad in jou (Originele titel: Monster In the closet)
 7. In alle onschuld (Originele titel: Death is not enough)
Bekijk ook:  De top 10 spannende boeken van 2021

Cincinnati

 1. Op de hielen (Originele titel: Closer than you think)
 2. In het donker (Originele titel: Alone in the dark)
 3. Op het spel (Originele titel: Every dark corner)
 4. De duistere kant (Originele titel: Edge of darkness)
 5. Uit de schaduw (Originele titel: Into the dark)

Sacramento

 1. Op de vlucht (Originele titel: Say you’re sorry)
 2. Genoeg gezegd (Originele titel: Say no more)
 3. Zonder angst (Originele titel: Say goodbye)

San Diego

 1. Wrede leugens (Originele titel: Cold blooded liar)

Voor wie zijn de boeken van Karen Rose bedoeld?

Houd je van goede thrillers? Dan zijn de boeken van Karen Rose ook voor jou geschikt. De schrijfster heeft een uitgebreide reeks geschreven, die je het best op volgorde kunt lezen. De boeken zijn stuk voor stuk spannend en je kunt deze maar moeilijk wegleggen. Her en der wordt het soms een tikkeltje langdradig door een romance die soms net niet helemaal goed uit de verf komt. Ook komen er redelijk veel personages in de boeken voor, waardoor je wel goed op moet letten. Maar de verhaallijnen zijn zeer goed uitgewerkt en Karen Rose weet de spanning uitstekend op te bouwen. Trek er dus zeker de tijd voor uit, want als je eenmaal in een Rose begonnen bent, dan wil je niet meer stoppen!

De 3 beste boeken van Karen Rose

Beste boek Karen Rose

1. Moord voor mij

Er zijn vijf meisjes vermoord. Eén meisje weet te ontsnappen en kan als enige getuigen tegen de daders. Maar iemand doet er alles aan om haar het zwijgen op te leggen… Ook Susannah Vartanian is in het verleden slachtoffer geweest van een geweldsdelict. Samen met rechercheur Luke Papadopoulos probeert ze de daders op te sporen voordat nog meer meisjes aan hun gruwelpraktijken ten prooi vallen. De zaak leidt hen naar schimmige internetchatrooms en naar een duistere wereld vol geweld, chantage en prostitutie. Ze komen een gigantisch netwerk van vrouwenhandelaars op het spoor, dat zo complex in elkaar steekt dat het onmogelijk is nog te weten wie er te vertrouwen valt en wie niet. En de gewetenloze moordenaars ontzien niets of niemand om te zorgen dat het spoor niet naar hen leidt…

In het donker Karen Rose

2. In het donker

Het recht zegeviert niet altijd, want rechercheur Scarlett Bishop heeft talloze bad guys door de mazen van het net zien glippen en hun straf zien ontlopen. Tot nu toe heeft ze haar wraakgevoelens kunnen beteugelen, maar nu wordt die zelfbeheersing danig op de proef gesteld. Journalist Marcus O’Bannion zet zich in voor slachtoffers en hun rechten. Hij gelooft dat hij inmiddels alles gezien heeft op het gebied van zieke geesten en verdorvenheid, maar dan raakt hij betrokken bij het onderzoek naar de moord op een jonge vrouw die ooit zijn hulp zocht. Het onderzoek leidt Scarlett en Marcus naar een omvangrijk netwerk van mensenhandel. Scarlett en Marcus moeten zich inlaten met meedogenloze figuren en zullen ze hun eigen grenzen moeten overtreden. Als ze tenminste levend uit handen van de bende weten te blijven…

3. In het vizier

Openbaar aanklager Kristen Mayhew heeft een geheime aanbidder die haar brieven stuurt en die precies lijkt te weten wat ze denkt en waar ze is. Behalve een stalker is hij ook levensgevaarlijk, want hij heeft zich ten doel gesteld criminelen te vermoorden die Kristen niet veroordeeld heeft kunnen krijgen. Maar het gevaarlijkste is dat hij Kristens diepste geheim kent. Een geheim dat haar er tot nu toe van weerhield in te gaan op de avances van Abe Reagan, de rechercheur die haar bijstaat sinds ze doodsbedreigingen ontving. Terwijl een seriemoordenaar steeds gruwelijker te werk gaat, ontwikkelt zich een gepassioneerde relatie tussen Kristen en Abe, zelfs nu de moordenaar uit is op vergelding en Kristen zijn doelwit is.

Worden de boeken van Karen Rose verfilmd?

Momenteel zijn er nog geen verfilmingen van de boeken van Karen Rose. Wanneer er meer bekend wordt over verfilmingen van deze boeken, dan kun je dat hier lezen.

Bekijk ook:  Top 10 spannende boeken voor de liefhebbers van Dan Brown

Het nieuwste boek van Karen Rose

Op zoek naar het laatste boek van Karen Rose? Hieronder vind je het nieuwste boek van Karen Rose.

Wrede leugens

Rechercheur Kit McKittrick start een onderzoek na een melding van psycholoog Sam Reeves over een van zijn patiënten die details heeft onthuld over een reeks onopgeloste moorden. Ze is vastbesloten deze cold case op te lossen, maar ondertussen is ook Sam in deze zaak gedoken. Kit en Sam botsen herhaaldelijk in hun afzonderlijke onderzoeken, maar worden gedwongen samen te werken om een van de dodelijkste seriemoordenaars te vinden waarmee San Diego ooit te maken heeft gehad.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Eén gedachte over “Boeken Karen Rose op volgorde: veel thrillers met dezelfde personages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *