De liefdesbrief – Lucinda Riley

Er zal nog één roman onder Lucinda Riley’s naam gepubliceerd worden in 2021: De liefdesbrief. De liefdesbrief van Lucinda Riley zal volgens de uitgever haar meest spannende verhaal worden tot nu toe. In een eerder interview heeft de schrijfster aangegeven dat ze graag ook eens een thriller zou schrijven, omdat je als schrijver altijd jezelf moet blijven uitdagen. Het is immers niet de bedoeling dat je boeken saai en voorspelbaar worden. Dit boek is daar dus de vrucht van. Ze schreef De liefdesbrief tussen de boeken over De zeven zussen door.

De liefdesbrief Lucinda Riley – samenvatting

Waar gaat De liefdesbrief van Lucinda Riley over? Dit boek vertelt het verhaal van een jonge journaliste die per ongeluk op een bijzonder verhaal stuit. Joanna krijgt per ongeluk een brief in handen van een beroemde acteur: James Harrison. Maar dit is een heel bijzondere brief. Er staan namelijk een aantal aanwijzingen in naar een geheim dat nog niemand ontrafeld heeft. Joanna besluit dat zij het geheim gaat ontrafelen. Zal dat besluit haar duur komen te staan? In de hoogste kringen zijn er mensen die haar met man en vooral macht tegen willen houden. Is Joanna in gevaar? Zal ze het geheim ooit kunnen ontrafelen?

Het verhaal wordt geroemd om de onverwachte wendingen, de bijzondere geheimen en de aanhoudende spanning. Zal De liefdesbrief het spannendste boek van Lucinda Riley worden? Wij kunnen niet wachten tot dit boek over de toonbank gaat!

Bekijk ook:  Nieuwste boek Irma Joubert 2021

Wanneer komt het boek van Lucinda Riley uit?

Je zal nog wel even moeten wachten op deze nieuwe roman van Lucinda Riley. Het boek staat momenteel gepland voor 7 september. Bij bol.com kun je jouw exemplaar nu alvast reserveren, zodat je hem als een van de eersten in handen houdt. Klik hier om jouw exemplaar te reserveren.

Bekijk ook:

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Eén gedachte over “De liefdesbrief – Lucinda Riley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *