Goed nieuws: achtste deel van De 7 zussen komt eraan!

Zojuist heeft de zoon van Lucinda Riley bekend gemaakt dat deel 8 van De zeven zussen toch uitgegeven zal worden. Na haar overlijden was het maar de vraag of het boek in dezelfde stijl afgemaakt kon worden. We schreven hier al eerder een artikel over: De zeven zussen deel 8: zal dat boek er nog komen? Inmiddels is dus duidelijk geworden dat het antwoord daarop JA is! Lees hier alles over het achtste deel van De 7 zussen!

Wanneer komt het achtste deel van De zeven zussen uit?

De echte fans zullen wel even geduld op moeten brengen. Het gaat wat langer duren dan gepland voor het boek uitgegeven kan worden. het achtste deel van De zeven zussen staat nu gepland voor het voorjaar van 2023. Dan wordt ‘Atlas: het verhaal van Pa Salt’ over de hele wereld gepubliceerd. Zodra de exacte datum bekend is en je het boek al kunt reserveren, komen wij met een update. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven.

Hoe komt het boek Atlas: het verhaal van Pa Salt tot stand?

Hoewel de meeste van haar fans niet wisten dat Lucinda Riley aan kanker leed, kwam het overlijden voor haar en haar familie niet geheel onverwacht. Natuurlijk is er altijd de hoop geweest dat Lucinda de serie zelf zou kunnen voltooien. Ze heeft hierover echter wel afspraken gemaakt met haar familie. Ze heeft belangrijke passages al geschreven en bovendien heel gedetailleerde aantekeningen achtergelaten. Verder heeft ze de wens uitgesproken dat haar oudste zoon Harry de serie zou voltooien als zij zou komen te overlijden.

Lucinda Riley & Harry Whittaker

Het achtste deel van De zeven zussen zal dus het laatste boek van Lucinda Riley worden. Het wordt een roman van Lucinda Riley & Harry Whittaker, haar zoon. In het boek zal antwoord gegeven worden op de vraag wie Pa Salt is. Lucinda en Harry werkten al eerder samen. Zij schreven samen ook de kinderboeken over beschermengeltjes.

Het bericht van Harry Whittaker

Harry Whittaker schrijft zelf over het afmaken van het achtste deel van De zeven zussen: ‘Mama heeft de geheimen van de serie aan mij doorgegeven en ik zal mijn belofte aan haar inlossen door deze geheimen te delen met haar trouwe lezers. Ik kan jullie geruststellen: voorjaar 2023 zal de hele wereld weten wie Pa Salt is en waarom hij de zeven zussen adopteerde. We bedanken jullie allen voor de ruimte die wij kregen om te rouwen en voor de donaties aan Mary’s Meals [een stichting ten behoeve van arme kinderen].

De familie van Lucinda’

Voorjaar 2023

Het achtste deel van De zeven zussen zal dus in het voorjaar van 2023 wereldwijd uitgegeven worden. Ook het Nederlandse boek van het achtste deel van de 7 zussen zal dan dus verschijnen. Het ziet ernaar uit dat het helemaal in de stijl van Lucinda geschreven zal worden. Haar zoon zal de nagelaten aantekeningen verwerken en het boek afmaken zoals zijn moeder dat gedaan zou hebben. Kijk jij ook al uit naar deze bijzondere uitgave? Laat hieronder een reactie achter.

Bekijk ook:  Nieuwste boek Lucinda Riley 2024

Achtste deel van de zeven zussen reserveren

Inmiddels hebben we echt goed nieuws voor de Lucinda Riley-fans. Het achtste deel van De zeven zussen is namelijk nu al te reserveren bij bol.com. Je kunt het boek dus nu alvast aanvragen, en dan ben jij een van de eersten die het gaat lezen. Natuurlijk kun je wel gewoon achteraf betalen, zoals je ook gewend bent bij bol.com. Reserveer hier Atlas, het verhaal van Pa Salt.

Lees ook:

Alle boeken van De zeven zussen

Heb je alle andere boeken uit de serie al gelezen? Nu bekend is dat het verhaal toch voltooid zal worden, is het zeker de moeite waard om alle delen te lezen. Hieronder vind je alle boeken uit de serie De zeven zussen.

Deel 1: De zeven zussen – het verhaal van Maia

Deel 1 vertelt het verhaal van Maia, een van de geadopteerde dochters van Pa Salt. Na het overlijden van Pa Salt gaat zij op zoek naar haar roots. Ze stuit na een verrassende zoektocht op een indrukwekkend liefdesverhaal tegen de achtergrond van de bouw van het Christusbeeld in Rio de Janeiro.

Deel 2: De zeven zussen 2 – Storm

Ook Ally gaat op zoek naar haar verleden na het overlijden van Pa Salt. Waar Maia in het zonnige Rio de Janeiro terechtkomt, voert Ally’s reis naar Noorwegen. Wat is haar verleden en wie is Ally nu werkelijk?

Bekijk ook:  De chocoladevilla & De Lindenhof van Maria Nikolai op volgorde

Deel 3: De zeven zussen 3 – Schaduw

Star heeft ondanks haar naam altijd in de schaduw van haar zusje gestaan. Tot ze op zoek gaat naar haar verleden en meer te weten komt over haar voorouders. Kan ze op eigen benen staan?

Deel 4: De zeven zussen 4 – Parel

Cece is niet zo zelfbewust als iedereen steeds denkt. Achter haar felle houding zit een heel zacht hart. Als Star, het zusje waarmee ze altijd optrok, meer haar eigen weg lijkt te gaan, voelt Cece zich eenzaam. Kan ze accepteren wie ze is? Een boeiende zoektocht voert haar van Thailand naar Australië.

Deel 5: De zeven zussen 5 – Maan

Zus Tiggy werkt maar het liefst met dieren. Ze voelt zich helemaal op haar gemak in Schotland. Maar als ze de oude Chilly leert kennen, zal ze uit haar comfortzone moeten stappen. Hij geeft aan dat het echt tijd wordt om haar verleden te leren kennen. Ziet ze het zitten om naar Granada te gaan?

Deel 6: De zeven zussen 6 – Zon

Electra heeft alles wat haar hartje begeert, maar ze mist een ding: geluk. Ze voelt zich helemaal niet happy met haar mooie leventje en zoekt haar toevlucht in drugs en drank. Wie ze eigenlijk is, wil ze niet eens weten. Totdat er een brief binnenkomt en ze wel moet…

Deel 7: De zeven zussen 7 – De zevende zus

De zevende zus is steeds het grote mysterie geweest in de boekenreeks, maar plotseling zijn er aanwijzingen dat er wel degelijk een zevende zus is. De zussen proberen haar te volgen, maar daarvoor moeten ze de hele wereld over. Wat is het mysterie van deze vrouw?

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Eén gedachte over “Goed nieuws: achtste deel van De 7 zussen komt eraan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *