NIEUW in 2024: De verborgen belofte van Lucinda Riley

Nog voor het boek Atlas uitgegeven werd, kwamen de geruchten al op gang dat er nog manuscripten van Lucinda Riley lagen die nog niet gepubliceerd waren. Inmiddels is een van die manuscripten dus bij de uitgeverij terechtgekomen en in het najaar van 2024 verschijnt het boek De verborgen belofte van Lucinda Riley. Het is dus nog wel een tijdje wachten, maar als dit boek net zo goed is als haar andere romans, dan is het zeker de moeite waard.

Het nieuwste boek van Lucinda Riley: De verborgen belofte

Er wordt in 2024 postuum nog een nieuw boek van Lucinda Riley uitgegeven: De verborgen belofte. Het boek is dan ook weer tot stand gekomen met de hulp van haar zoon Harry Whittaker.

de-verborgen-belofte-lucinda-riley

De spannende roman De verborgen belofte van bestsellerauteur Lucinda Riley speelt zich af in 1976. De opvallend mooie Leah Thompson groeit op bij de uitgestrekte heidevelden van Yorkshire, in een bescheiden gezin. Samen met haar moeder werkt ze af en toe voor de invloedrijke, maar eigenaardige familie Delancey.

Jaren later heeft Leah een indrukwekkende carrière als model, en wil iedereen van Parijs tot New York met haar werken. Maar een heftige gebeurtenis uit haar verleden blijft haar achtervolgen, en lijkt bovendien op mysterieuze wijze verweven met het tragische verhaal van een Poolse broer en zus in de Tweede Wereldoorlog. Terwijl de schokkende geheimen van twee generaties aan het licht dreigen te komen, raakt Leah steeds dieper verstrikt in de duistere geschiedenis van de Delancey-familie, en moet ze haar eigen verleden onder ogen komen…

Bekijk ook:  10 schrijfsters zoals Anne Jacobs

Vanaf september 2024 is het boek De verborgen belofte van Lucinda Riley te koop in de winkels. Je kunt het nu ook alvast reserveren.

Bekijk ook:


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

3 gedachten over “NIEUW in 2024: De verborgen belofte van Lucinda Riley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *