De boeken van Rebecca Alexander: De eilandenreeks op volgorde

Een nieuwe auteur met een nieuwe historische reeks! Binnenkort komt het eerste deel van De eilandenreeks uit: Het witte huis aan zee van Rebecca Alexander. Als we de flaptekst zo lezen, wordt dit weer een dualtime-roman, dus een boek met een verhaallijn in het heden en een in het verleden. Het boek is nog niet uit, dus we kunnen er nog geen recensie van geven, maar we kijken wel erg uit naar deze historische roman en zodra we de kans hebben gekregen deze te lezen, mag je een recensie van ons verwachten. Lees hier alvast meer over dit nieuw te verschijnen boek.

Alle boeken van Rebecca Alexander

In het Nederlands verschijnt dit jaar het eerste boek van Rebecca Alexander: Het witte huis aan zee. De uitgever heeft nu al bekend gemaakt dat deel 2 begin 2025 zal verschijnen. Hieronder vind je beide titels en lees je alvast meer over het eerste deel van De eilandenreeks.

De eilandenreeks op volgorde

  1. Het witte huis aan zee
  2. Geheime brieven

Meer over De eilandenreeks

De eilandenreeks is een meeslepende nieuwe bestsellerserie vol familiegeheimen, voor de lezers van Karen Swan en Kate Morton. De boeken spelen zich af op de ruige Scilly-eilanden, die deel uitmaken van het graafschap Cornwall.

het-witte-huis-aan-zee-rebecca-alexander

Het witte huis aan zee

Wanneer Ellie een huis erft op een afgelegen Scilly eiland, is ze verbijsterd. Ze heeft nog nooit gehoord van de vorige eigenaar, Patience Ellis, dus waarom zou die haar iets hebben nagelaten? Maar wanneer ze bij het witte huis aankomt, voelt het vreemd bekend aan en komen er onverwachte herinneringen naar boven. Vastbesloten om meer te weten te komen roept Ellie de hulp in van barman Branok, die in een kast in het huis een stapel brieven vindt uit de Tweede Wereldoorlog. De brieven vertellen het verhaal van een wilde storm en een gewonde soldaat die Patience om hulp vroeg. Ellie ontdekt het schokkende geheim dat Patience moest bewaren, en dat ook haar eigen leven voorgoed zal veranderen.

Bekijk ook:  De boeken van Natasha Lester: goed geschreven en gebaseerd op feiten

Kijk hier of het inkijkexemplaar al beschikbaar is.

Wanneer komt deel 2 in De eilandenreeks uit?

Vond je het eerste deel mooi? Het goede nieuws is dat de uitgever al heeft bevestigd dat het tweede deel ook in het Nederlands vertaald worden. Helaas moeten we daar nog wel een hele tijd op wachten. Dit boek wordt namelijk pas begin 2025 uitgegeven.


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *