Nieuwste boek Lucinda Riley 2021

Nieuwste boek Lucinda Riley

Op zoek naar het laatste boek van Lucinda Riley? De boeken van deze schrijfster zijn momenteel razend populair. Op deze pagina lees je alles over het nieuwste boek van De zeven zussen, maar ook over het laatste boek van Lucinda Riley dat los te lezen is. Ook vind je hier het nieuwste kinderboek van Lucinda Riley.

Het nieuwste boek van De zeven zussen

Het nieuwste boek van Lucinda Riley is het zevende boek in de reeks De zeven zussen. Dat zal niemand ontgaan zijn, want op het moment dat dit boek in alle boekwinkels kwam, stond het in alle kranten. De serie is namelijk razend populair en de fans stonden al vroeg in de rij om dit zevende boek ook aan te schaffen. Het nieuwste boek van De zeven zussen werd in 2021 uitgegeven. Heb je de eerdere boeken nog niet gelezen? Kijk dan even bij ons artikel over de volgorde van De zeven zussen welke delen er vooraf gingen.

Bij het lezen van De zevende zus kom je er al snel achter dat er nog een heleboel losse eindjes zijn. Deze zouden weggewerkt moeten worden in deel 8: Pa Salt. Door het overlijden van Lucinda Riley is dit echter op losse schroeven komen te staan. Wil je alles weten wat er tot nu toe bekend is over het achtste deel van De zeven zussen? Lees dan: De zeven zussen deel 8: zal dat boek er nog komen?

Het laatste boek Lucinda Riley dat los gelezen kan worden

Ben je op zoek naar het laatste boek van Lucinda Riley dat los gelezen kan worden? Dat is Het Italiaanse meisje. Het Italiaanse meisje gaat over Rosanna die op 11-jarige leeftijd oog in oog komt te staan met de man die haar leven zal veranderen. Roberto is operastudent en daar is Rosanna diep van onder de indruk. Roberto is echter net zo onder de indruk van de stem van Rosanna. Als 11-jarig meisje zingt ze al zo mooi als een nachtegaal. Rosanna groeit op en als duo gaan ze letterlijk zingend de wereld over, maar hun relatie is nogal turbulent. Wanneer Rosanna dan geconfronteerd wordt met haar verleden, lijkt haar hele wereld in duigen te vallen. Persoonlijk vind ik dit misschien wel het mooiste boek van Lucinda Riley. Ook andere lezers geven hoog op over dit boek. De sfeertekeningen in het boek zijn ook heel mooi, want wie wil er nu niet een kijkje nemen in bijzondere operahuizen over de hele wereld?

Nieuwste boek Lucinda Riley

Ook De orchideeëntuin wordt vaak benoemd als het om het nieuwste boek van Lucinda Riley gaat, maar dit is een oudere uitgave met een nieuwe titel. Voorheen heette dit boek Terug naar Wharton Park.

Bekijk ook:

Bekijk ook:  Kristin Hannah boeken op volgorde

Het laatste kinderboek van Lucinda Riley

Lucinda Riley heeft ook een paar kinderboeken geschreven. Haar nieuwste kinderboek is Rosa en het vriendschapsengeltje. Het verhaal gaat over Rosa, een meisje dat net naar de kleuterschool gaat. Dat vindt ze erg spannend en ze vraagt zich af of ze er wel vriendjes en vriendinnetjes zal vinden.

Bekijk ook het Nieuwste boek van Santa Montefiore. De boeken van Santa Montefiore zijn qua stijl vergelijkbaar met de boeken van Lucinda Riley. Ook dit zijn romans met een historisch tintje. Volg ons op Facebook om niets van het laatste boekennieuws te missen.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een antwoord