Nieuwste boek Lucinda Riley 2024

Op zoek naar het laatste boek van Lucinda Riley? De boeken van deze schrijfster zijn momenteel razend populair. Op deze pagina lees je alles over het nieuwste boek van De zeven zussen, maar ook over het laatste boek van Lucinda Riley dat los te lezen is. Ook vind je hier het nieuwste kinderboek van Lucinda Riley.

Het nieuwste boek van Lucinda Riley: De verborgen belofte

Er wordt in 2024 postuum nog een nieuw boek van Lucinda Riley uitgegeven: De verborgen belofte.

de-verborgen-belofte-lucinda-riley

De spannende roman De verborgen belofte van bestsellerauteur Lucinda Riley speelt zich af in 1976. De opvallend mooie Leah Thompson groeit op bij de uitgestrekte heidevelden van Yorkshire, in een bescheiden gezin. Samen met haar moeder werkt ze af en toe voor de invloedrijke, maar eigenaardige familie Delancey.

Jaren later heeft Leah een indrukwekkende carrière als model, en wil iedereen van Parijs tot New York met haar werken. Maar een heftige gebeurtenis uit haar verleden blijft haar achtervolgen, en lijkt bovendien op mysterieuze wijze verweven met het tragische verhaal van een Poolse broer en zus in de Tweede Wereldoorlog. Terwijl de schokkende geheimen van twee generaties aan het licht dreigen te komen, raakt Leah steeds dieper verstrikt in de duistere geschiedenis van de Delancey-familie, en moet ze haar eigen verleden onder ogen komen…

Vanaf september 2024 is het boek De verborgen belofte van Lucinda Riley te koop in de winkels.

Het nieuwste boek van De zeven zussen

Bij het lezen van De zevende zus kom je er al snel achter dat er nog een heleboel losse eindjes zijn. Deze zouden weggewerkt moeten worden in deel 8: Pa Salt. Door het overlijden van Lucinda Riley is dit echter op losse schroeven komen te staan. Wil je alles weten wat er tot nu toe bekend is over het achtste deel van De zeven zussen? Lees dan: De zeven zussen deel 8: zal dat boek er nog komen?

Bekijk ook:  De boeken van Pam Jenoff: oorlogsromans in meeslepende vertelstijl

Het achtste boek van De zeven zussen

atlas-het-verhaal-van-pa-salt-lucinda-riley-zeven-zussen-deel-8

Inmiddels is bekend geworden dat Atlas, het verhaal van Pa Salt vanaf 11 mei 2023 in de winkels ligt. Je kunt het nu al reserveren op bol.com, zodat je het straks als een van de eersten in handen hebt. Natuurlijk kun je daarbij wel achteraf betalen, zoals je gewend bent van bol.com.

Kun je niet zolang wachten? Kijk dan hieronder naar het nieuwste boek van Lucinda Riley dat al wel uit is!

Nieuw boek Lucinda Riley 2022

Hieronder vind je het boek van Lucinda Riley dat in 2022 nog werd uitgegeven.

De geheimen van de kostschool

De geheimen van de kostschool

In de detective De geheimen van de kostschool van bestsellerauteur Lucinda Riley onderzoekt detective Jazz de moord op een vijftienjarige jongen. En de tijd dringt, want er vallen meer slachtoffers…

In de spannende roman De geheimen van de kostschool van Lucinda Riley, bekend van de internationale hitserie De zeven zussen, onderzoekt detective Jazz Hunter de moord op een vijftienjarige jongen. Ze duikt in de geschiedenis van de school en ontdekt dat er heel veel mensen iets te verbergen hebben. En de tijd begint te dringen, want er vallen meer slachtoffers…

Reserveer het boek nu alvast bij bol.com. Natuurlijk kun je kiezen voor achteraf betalen. Zo heb jij het boek als een van de eersten binnen en loop je geen enkel risico.

Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Het laatste boek van Lucinda Riley uit 2019

Ben je op zoek naar het laatste boek van Lucinda Riley dat los gelezen kan worden? Dat is Het Italiaanse meisje. Het Italiaanse meisje gaat over Rosanna die op 11-jarige leeftijd oog in oog komt te staan met de man die haar leven zal veranderen. Roberto is operastudent en daar is Rosanna diep van onder de indruk. Roberto is echter net zo onder de indruk van de stem van Rosanna. Als 11-jarig meisje zingt ze al zo mooi als een nachtegaal. Rosanna groeit op en als duo gaan ze letterlijk zingend de wereld over, maar hun relatie is nogal turbulent. Wanneer Rosanna dan geconfronteerd wordt met haar verleden, lijkt haar hele wereld in duigen te vallen. Persoonlijk vind ik dit misschien wel het mooiste boek van Lucinda Riley. Ook andere lezers geven hoog op over dit boek. De sfeertekeningen in het boek zijn ook heel mooi, want wie wil er nu niet een kijkje nemen in bijzondere operahuizen over de hele wereld?

Nieuwste boek Lucinda Riley

Ook De orchideeëntuin wordt vaak benoemd als het om het nieuwste boek van Lucinda Riley gaat, maar dit is een oudere uitgave met een nieuwe titel. Voorheen heette dit boek Terug naar Wharton Park.

Bekijk ook:

Bekijk ook:  Bestemmingen uit De zeven zussen - Lucinda Riley

Het laatste kinderboek van Lucinda Riley

Lucinda Riley heeft ook een paar kinderboeken geschreven. Haar nieuwste kinderboek is Noah en het speurengeltje.

Waar gaat Noah en het speurengeltje over?

In het prachtige lees- en kijkboek Noah en het speurengeltje, het vierde deel in de Beschermengeltjes-reeks van Lucinda Riley en Harry Whittaker, gaat Noah met zijn ouders op vakantie naar Griekenland. Natuurlijk mag zijn knuffelkonijn Bertie niet ontbreken! Maar dan slaat het noodlot toe. Op het strand raakt hij Bertie kwijt en Noah is ontroostbaar. Gelukkig is daar beschermengel Luna. Zal zij Bertie weer thuis kunnen brengen?

Bekijk ook het Nieuwste boek van Santa Montefiore. De boeken van Santa Montefiore zijn qua stijl vergelijkbaar met de boeken van Lucinda Riley. Ook dit zijn romans met een historisch tintje. Volg ons op social media om niets van het laatste boekennieuws te missen.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *