De boeken van Cara Hunter op volgorde: thrillers met originele invalshoek

Inmiddels heeft Cara Hunter al diverse thrillers geschreven en ze worden allemaal geprezen om de verrassende plots. Misschien ken je de boeken al wel van TikTok. De invalshoek van haar spannende boeken is zeker origineel en net wanneer je denkt het te begrijpen, volgt er meestal een plotwending. Als dit klinkt als boeken voor jou, bekijk dan snel hieronder alle boeken van Cara Hunter en lees meer over haar nieuwste boek.

Alle boeken van Cara Hunter op volgorde

Hieronder vind je alle boeken van Cara Hunter op volgorde. In het Nederlands verschenen tot nu toe de serie Adam Fawley en in 2024 staat er een los te lezen boek van Cara Hunter gepland.

Boeken Adam Fawley op volgorde

  1. Dicht bij huis – Close to home
  2. In het donker (Originele titel: In the dark)

Los te lezen boeken van Cara Hunter op volgorde van uitgave

Meer over de serie Adam Fawley

dicht-bij-huis-cara-hunter

1. Dichtbij huis

Ze weten wie het gedaan heeft. Misschien niet bewust. Misschien nog niet. Maar ze weten het. Afgelopen nacht is de achtjarige Daisy Mason verdwenen van een familiefeest. Inspecteur Adam Fawley, die op de zaak wordt gezet, houdt alle opties open, maar hij weet dat de dader negen van de tien keer dicht bij huis gezocht moet worden. Daisy’s familie gedraagt zich inderdaad nogal opvallend _ haar moeder doet er alles aan om de schijn op te houden en haar vader blijft koel en afstandelijk tijdens de verhoren. En Daisy’s teruggetrokken broertje laat al helemaal niks los. Fawley probeert het meisje uit alle macht te vinden, maar ze lijkt te zijn verdwenen zonder een spoor achter te laten. Niemand weet wat er is gebeurd, niemand heeft iets gezien _ beweren ze. Maar iedereen heeft een mening en iedereen, zo lijkt het, draagt een geheim met zich mee. Dat moet betekenen dat iemand liegt… En dat de tijd begint te dringen voor Daisy. 

Bekijk ook:  Top 10 nieuwe boeken februari 2023

Bekijk hier het boek op bol.

in-het-donker-cara-hunter

2. In het donker

Weet jíj wat er in het huis van je buren aan de hand is? Een vrouw en een kind worden aangetroffen in een kelder – ze leven nog, maar het scheelt niet veel. Niemand weet wie ze zijn. De vrouw praat niet en er zijn geen vermiste personen in de database te vinden waarmee hun profielen matchen. De bejaarde bewoner van het huis beweert de vrouw en het kind nog nooit te hebben gezien. De inwoners van de rustige straat in Oxford zijn in shock. Hoe heeft deze tragedie zich recht onder hun neus kunnen voltrekken? Inspecteur Adam Fawley weet echter dat niks onmogelijk is. En dat de betrokkenen geen van allen zo onschuldig zijn als ze lijken.

Je vindt het boek hier op bol.

Moet je de boeken over Adam Fawley op volgorde lezen?

Je kunt de boeken van Adam Fawley ook los van elkaar lezen, er zitten niet echt spoilers in van een eerder deel, maar als je nog moet beginnen aan de serie, adviseren wij je toch om bij deel 1 te beginnen.

Nieuw boek van Cara Hunter

Heb je de boeken uit de serie Adam Fawley al gelezen en ben je helemaal toe aan een nieuw boek van Cara Hunter? Zomer 2024 komt haar nieuwe thriller uit. Hieronder kun je er alvast meer over lezen.

moord-in-de-familie-cara-hunter

Moord in de familie

Welkom bij een nieuw seizoen van Infamous, de true crime-tv-serie waarin een team van experts oude zaken opnieuw bekijkt. Deze keer: de brute, onopgeloste moord op Luke Ryder. Twintig jaar geleden hield deze zaak het hele land in zijn greep. En nu: Eén cold case. Negen afleveringen. Zes experts. Kun jij de moord oplossen voordat zij het doen?

Bekijk ook:  The Gray Man: het boek waar de Netflix-hit op gebaseerd is

Luke Ryder werd in 2003 door zijn tienjarige stiefzoon Guy dood ­gevonden in de tuin. Guy is inmiddels tv-producent van de razend­populaire true crime-serie Infamous. En dit seizoen is de zaak wel heel persoonlijk: de moord op zijn stiefvader.

Guy heeft een team van zes experts bijeengebracht, onder wie een ­detective, een patholoog-anatoom, een onderzoeksjournalist en een forensisch psycholoog. Samen zullen ze nogmaals het bewijsmateriaal beoordelen, getuigen opnieuw horen en uitgebreid met de familie ­spreken.

De hoofdrolspelers van het drama worden herenigd – voor het oog van de camera. Maar wie spreekt de waarheid?

Kijk hier of het inkijkexemplaar al beschikbaar is.

Auteurs zoals Cara Hunter

Heb jij genoten van de boeken van Cara Hunter en ben je op zoek naar vergelijkbare auteurs? Misschien zijn de boeken van de volgende auteurs wel iets voor jou:


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *