De boeken van Katrine Wessel: De familie Winther op volgorde

In 2024 komt het eerste deel van De familie Winther uit: Een nieuwe tijd. Deze boeken van Katrine Wessel worden nu vanuit het Noors vertaald! Ze heeft al aardig wat boeken geschreven, dus wanneer deze romans de moeite waard zijn en aanslaan bij een breed publiek, dan mogen we nog heel wat boeken van Katrine Wessel verwachten. De plot klinkt in ieder geval goed en wij zijn erg benieuwd naar haar eerste roman in de reeks De familie Winther.

Alle boeken van Katrine Wessel op volgorde

In 2024 verschijnt het eerste boek van Katrine Wessel in het Nederlands. Daar dit boek deel uitmaakt van een serie, mogen we dus nog meer boeken van haar verwachten. De uitgever heeft zelfs al bekend gemaakt dat het tweede deel van de serie voorjaar 2025 zal worden uitgegeven.

De familie Winther op volgorde

  1. Een nieuwe tijd
  2. Een nieuw begin

Meer over de serie De familie Winther

Volgens de uitgeverij is deze boekenserie perfect voor de liefhebbers van Downton Abbey. En welke liefhebber van historische drama’s heeft die tv-serie nu niet gezien? Hieronder lees je meer over het eerste deel in de serie De familie Winther.

1. Een nieuwe tijd

Trondheim 1898. Cecilia en Karl vieren hun zilveren huwelijksjubileum. Cecilia blikt terug op hun eerste ontmoeting, haar huwelijk en leven in Noorwegen, waarvoor ze afstand gedaan heeft van haar adellijke Britse familie. Het feest wordt verstoord door het gedrag van haar oudste zoon Christian en zijn moderne, baldadige vrouw Ellinor die Cecilia afschilderen als ouderwets. Ellinor is bovendien het kwade brein achter de stiekeme romance van Cecilia’s dochter Rose en een lichtzinnige operazanger van veel lagere stand. Christian worstelt met zijn rol als erfgenaam van de familiedynastie. Dan breekt er tijdens een grootse vuurwerkshow brand uit en staan alle verhoudingen opnieuw op scherp…

Bekijk ook:  Warrior Cats op volgorde, een cadeautip voor kinderen

Bekijk hier of het inkijkexemplaar al beschikbaar is.

Wanneer komt deel 2 in de serie de familie Winther uit?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, heeft de uitgeverij deel 2 in de serie van Katrine Wessel al aangekondigd en staat dit boek gepland voor het voorjaar van 2025. Ergens doet het ons wel een beetje denken aan de rozen-serie van Jennifer Donnelly, waarschijnlijk doordat het een familiekroniek is, maar ook de nodige spanning bevat. Of deze vergelijking terecht is of niet, gaan we zien. Wij zijn benieuwd naar deze boekenreeks!


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *