De boeken van B.A. Paris op volgorde & nieuwste boek

Op zoek naar de boeken van B.A. Paris? Deze spannende boeken zijn los te lezen. Hieronder vind je de thrillers van B.A. Paris op volgorde van uitgave. De thrillers hebben meestal een psychologische grondslag en lezen prettig weg. De opbouw is soms wat traag, maar gaandeweg komt de spanning er doorgaans goed in. Een echt spannend boek van deze auteur lezen? Bekijk dan onze tip hieronder. Natuurlijk hebben we ook het nieuwste boek van B.A. Paris voor je uitgelicht.

De boeken van B.A. Paris op volgorde van uitgave

De boeken van B.A. Paris kunnen los gelezen worden. Hieronder vind je de boeken op volgorde van uitgave.

Het beste boek van B.A. Paris

Nog niet bekend met de boeken van B.A. Paris. Dan vraag je je misschien af met welk boek je het beste kunt beginnen. De boeken zijn in ieder geval los te lezen. Hieronder vind je onze aanrader.

Gebroken

Het begon op die avond in het bos. Cass Anderson stopte niet om een vrouw te helpen, en nu is die vrouw dood. Vermoord. Sindsdien vergeet ze steeds meer: waar ze haar auto heeft geparkeerd, of ze haar medicijnen heeft ingenomen, waarom ze een kinderwagen bestelde ook al heeft ze geen baby. Wat ze niet kan vergeten is de vrouw die ze misschien had kunnen redden en het verschrikkelijke schuldgevoel. En de telefoontjes van iemand die zwijgt. Er is iemand die haar in de gaten houdt…

Nieuwste boek van B.A. Paris

Nieuwsgierig naar het nieuwste boek van B.A. Paris? Momenteel is dat de thriller hieronder. Zodra er meer bekend wordt gemaakt over een nieuw boek van deze auteur, dan lees je dat hier.

De gevangene, B.A. Paris

De gevangene

Het is donker. Je weet niet waar je bent. Je hoort voetstappen dichterbij komen…

Bekijk ook:  Alles over de boeken van Terry Hayes: Ik ben Pelgrim én zijn nieuwe boek

Amelie is een overlever. Op haar achttiende kwam ze er alleen voor te staan na de dood van haar ouders, maar gelukkig werd ze al snel van de straat geplukt door Carolyn, die haar in huis neemt. Met hulp van Carolyn weet Amelie haar leven weer op de rit te krijgen en ze wordt meegesleept in de glamourwereld van Londen, waar ze de knappe en rijke Ned Hawthorpe ontmoet. Al snel trouwen ze. Maar dan komt Amelie bij kennis in een verduisterde kamer op een onbekende plek. Waarom is ze ontvoerd? Door wie wordt ze gevangengehouden? En waarom voelt ze zich hier veiliger dan ze zich de laatste tijd bij haar echtgenoot voelde?

Dodelijke relaties. Duistere geheimen. De gevangene is een meeslepende thriller vol onverwachte wendingen.

Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *