De thrillers van Lisa Jewell (los te lezen)

De thrillers van Lisa Jewell

Op zoek naar standalone thrillers? De spannende boeken van Lisa Jewell zijn los te lezen. Hieronder vind je een overzicht met alle boeken van deze schrijfster. Voor de liefhebbers van de boeken van Angela Marsons en J.D. Barker.

Wie is Lisa Jewell?

Lisa Jewell is een schrijfster die al vele jaren in het vak zit, maar eigenlijk pas de laatste jaren echt populair in Nederland is geworden. Ze werd geboren in Londen en haar eerste roman, Ralph’s party, schreef ze naar aanleiding van een weddenschap. Dat boek werd in Engeland al in 1998 uitgegeven en was meteen het bestverkochte debuut van dat jaar. Sindsdien zijn er al vele boeken van haar hand verschenen. Waar ze eerst vooral chicklit schreef, heeft ze zich inmiddels op de psychologische thrillers gestort en daarmee stormde ze zowel in Engeland als in Amerika de bestsellerlijsten in.

Alle boeken van Lisa Jewell op volgorde van uitgave

Hieronder vind je de boeken van Lisa Jewell op volgorde van uitgave.

Bekijk ook:  Bestemmingen uit De zeven zussen - Lucinda Riley

Het beste boek van Lisa Jewell

De boeken van Lisa Jewell zijn los te lezen, dus je kunt met het boek beginnen dat je het meest aanstaat. Kun je geen keuze maken? Dan tippen wij je graag het onderstaande boek.

Toen was ze weg

Ze was vijftien, haar moeders oogappel. Ze had haar hele leven nog voor zich. En toen, in een oogwenk, was Ellie verdwenen.

Tien jaar later heeft Laurel de hoop nog altijd niet opgegeven dat ze Ellie zal vinden. Als ze een charismatische man leert kennen voor wie ze als een blok valt, brengt dit wat licht in haar leven. Maar wat haar volledig de adem beneemt is zijn negenjarige dochter. Want dat meisje is het evenbeeld van Ellie. En alle onbeantwoorde vragen die Laurel al zo lang achtervolgen komen in volle vaart terug.

Wat is er met Ellie gebeurd? En wie heeft er nog steeds geheimen prijs te geven?

Het nieuwste boek van Lisa Jewell

Het nieuwste boek van Lisa Jewell is momenteel nog niet uit, maar zal over een week al verschijnen. Hieronder lichten we vast een tipje van de sluier op.

Die nacht verdween ze – Lisa Jewell

Volgens Harlan Coben is dit het allerbeste boek van Lisa Jewell tot nu toe. Dat kunnen wij nu nog niet beoordelen, maar als dit boek nog beter is als ‘En toen was ze weg’, dan kijken wij er alvast heel erg naar uit!

Een tipje van de sluier: Een cold case. Een verlaten landhuis. Een familie met een afschuwelijk geheim.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een antwoord