Alles over de boeken van Terry Hayes: Ik ben Pelgrim én zijn nieuwe boek

Het duurde lang voor er weer een nieuw boek van Terry Hayes verscheen. In 2023 is het eindelijk zo ver. Het moment waar de fans van Ik ben Pelgrim reikhalzend naar hebben uitgekeken, is aangebroken. Het jaar van de Sprinkhaan is nu al vooruit te bestellen bij bol.com.

Alle boeken van Terry Hayes

Veel fans van Ik ben Pelgrim vroegen zich af of Terry Hayes nog meer boeken had geschreven, maar lange tijd was dat niet het geval. Inmiddels heeft hij echter nog een boek geschreven: Het jaar van de sprinkhaan.

Ik ben Pelgrim Terry Hayes

Ik ben Pelgrim

Pelgrim is de codenaam van een man die niet bestaat. De geadopteerde zoon die uitgroeide tot een van de beste spionnen. De regisseur van een uiterst geheime eenheid binnen de Amerikaanse spionagedienst. Een man die, voordat hij van de aardbodem verdween, het ultieme boek schreef over forensisch onderzoek. Het is datzelfde boek dat hem een jaar later in een obscuur hotel in Manhattan doet belanden, waar het lichaam van een onherkenbaar verminkte jonge vrouw is gevonden. Maar wat begint als een moordonderzoek zonder aanwijzingen, verandert in een zoektocht naar een onbekende vijand die een weerzinwekkend plan tot uitvoer wil brengen. ‘De enige thriller die je dit jaar moet lezen.’ – Yorkshire Post

Het nieuwe boek van Terry Hayes

Hieronder lees je meer over het nieuwe boek van Terry Hayes, Het jaar van de Sprinkhaan. Kijk jij uit naar dit boek? Laat gerust een reactie achter onder dit artikel.

Het jaar van de Sprinkhaan

Wanneer je, net als Kane, werkzaam bent als spion voor de CIA in Denied Access Area’s, dan hebben grenzen geen betekenis. Jouw taak is om je toegang te verschaffen, te doen wat nodig is en weer te ontsnappen… op welke manier dan ook. Je weet wanneer je moet rennen, wanneer je je moet verstoppen en wanneer je moet schieten. Maar op sommige plekken gelden de standaardregels niet. Sommige plekken zijn te gevaarlijk, zelfs voor iemand met de ervaring van Kane. Het No Man’s gebied, waar de grenzen van Pakistan, Iran en Afghanistan samenkomen, is zo’n plek – een plek waar geweld de enige manier is om te overleven. Kane reist erheen om een man met cruciale informatie voor de veiligheid van het Westen te evacueren, maar in plaats daarvan ontmoet hij een vijand die de wereld tot aan de rand van de afgrond zal brengen. Een angstaanjagende, intelligente, wrede man met bloed aan zijn handen en wraak in zijn hart…


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk ook:  Lisa Gardner boeken: D.D. Warren op volgorde + andere series

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *