Alle boeken van J.D. Barker, Sam Porter serie op volgorde

Op zoek naar de boeken van J. D. Barker? Deze spannende boeken zijn aanraders voor iedereen die graag boeken leest van M.J. Arlidge of Robert Bryndza. De thrillers zijn vlot geschreven en spannend van het begin tot het einde. Hieronder vind je de boeken van J.D. Barker, waaronder de Sam Porter serie op volgorde. Hij heeft echter ook een aantal los te lezen boeken geschreven. Welke thriller komt op jouw to-be-read-list?

Los te lezen boeken van J.D. Barker

Boekenserie Sam Porter op volgorde

  1. Horen Zien Zwijgen (Originele titel: The fourth monkey)
  2. Het vijfde meisje (Originele titel: The fifth to die)
  3. Vergeef me (Originele titel: The sixth wicked child)

James Patterson & J.D. Barker

Wie is J.D. Barker?

J.D. Barker werd geboren op 7 januari 1971. Hij groeide op in Illinois, maar op zijn 14e verhuisde hij met het gezin naar Florida. Na zijn studie Bedrijfskunde begon hij al snel te werken bij een tijdschrift en als ghostwriter, waarbij hij andere auteurs hielp met hun publicatie. Voor zijn debuutroman werd hij beloond met de Bram Stoker Award en dat was voor de familie Stoker aanleiding om contact met hem op te nemen voor de prequel van Dracula. Hier heeft hij als co-auteur aan meegewerkt. J.D. Barker heeft ook samengewerkt met de bekende auteur James Patterson. Inmiddels heeft zijn naam al vele keren in de New York Bestsellerlijst gestaan.

Serie Sam Porter van J.D. Barker

De serie over Sam Porter van J.D. Barker is erg populair en misschien zijn deze boeken nog wel beter dan zijn los te lezen boeken. Hieronder kun je vast een beetje kennismaken met de serie. Ben je op zoek naar het beste boek van J.D. Barker? Dat is wellicht deel 3 uit de Sam Porter serie. Maar ben je een echte thrillerlezer, dan kun je het beste bij deel 1 beginnen.

horen-zien-zwijgen-jdbarker

Sam Porter deel 1: Horen, zien, zwijgen

Al ruim vijf jaar terroriseert een moordenaar de inwoners van Chicago. Zijn modus operandi is altijd dezelfde: hij straft zondaars door hun kinderen te ontvoeren. De volgende dag ontvangen de ouders een pakketje met daarin een oor. De dag daarna volgen de ogen. Ten slotte de tong.

Bekijk ook:  Boeken Rachel Hore, voor de liefhebbers van Santa Montefiore en Kate Morton

Wanneer op het lichaam van een verkeersslachtoffer een -pakketje met een afgesneden oor word gevonden, weet -detective Sam Porter twee dingen: 1) Dit is de moordenaar die hij zoekt, 2) hij heeft 72 uur om het laatste slachtoffer te vinden, de vijftienjarige Emory, voor zij aan uitdroging overlijdt. Op het lichaam van de moordenaar wordt ook een dagboek aangetroffen dat Emorys locatie prijsgeeft. Maar iets blijft aan Porter knagen. Was de aanrijding wel een ongeluk? En is de overleden man inderdaad de seriemoordenaar, of loopt de echte killer nog vrij rond?

sam-porter-deel-2-het-vijfde-meisje

Sam Porter deel 2: Het vijfde meisje

Het is vier maanden geleden dat detective Sam Porter het leven van Emory redde, maar daarbij Anson Bishop liet ontsnappen. De media en het politiekorps zijn ervan overtuigd dat hij zich door de moordenaar heeft laten bespelen. Porter wordt van de zaak gehaald en mag zich er ook privé niet meer mee bezighouden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Als het lichaam van de tiener Ella Reynolds wordt aangetroffen in een bevroren meer, denkt de politie direct aan Bishop. Is dit zijn volgende slachtoffer? Terwijl zij zich op de nieuwe vondst storten, volgt Porter een aanwijzing uit Bishops verleden. Hoe meer geheimen zich ontvouwen, des te meer realiseert Porter zich dat er maar één ding nog angstaanjagender is dan een seriemoordenaar: de moeder van een seriemoordenaar.

sam-porter-deel-3-vergeef-me

Sam Porter deel 3: Vergeef me

Als Anson Bishop – hoofdverdachte van een reeks gruwelijke moorden – zich overgeeft aan de politie, legt hij een schokkende getuigenis af. Een getuigenis die niet alleen het onderzoek naar de seriemoorden op losse schroeven zet, maar ook de levens van de betrokken rechercheurs verandert.

Bekijk ook:  De spannende thrillers van Chris Carter, al zijn boeken op volgorde

Terwijl Bishop wordt ondervraagd, worden kort na elkaar vier lijken aangetroffen. Ze zijn in zout gelegd en zorgvuldig gepositioneerd. Bij alle vier worden de woorden Vergeef me, vader gevonden. Voor rechercheur Sam Porter halen de woorden lang vergeten herinneringen naar boven, aan een verleden dat hij diep begraven heeft. Maar als Bishop in hechtenis zit, wie is dan de moordenaar?

Nieuwste boek van J.D. Barker

Hieronder vind je het nieuwste boek van J.D. Barker. Zodra er meer bekend is over een nieuw te verwachten uitgave in 2024, dan kun je dat hier lezen.

augustus-jd-barker

Augustus

Augustus zal het nieuwste boek van J.D. Barker zijn.

Als de achtjarige wees Jack bij het bezoeken van het graf van zijn ouders een meisje ontmoet, Stella, is hij direct weg van haar. Maar hun ontmoeting wordt plotseling beëindigd door een mysterieuze vrouw, die Stella dwingt in een witte SUV te stappen. Wekenlang blijft Jack naar de begraafplaats gaan, hopend een glimp van Stella op te vangen. Altijd tevergeefs. Tot hij exact een jaar later weer het graf van zijn ouders bezoekt en de witte SUV opnieuw opduikt.

Detective Faustino Brier wordt gekweld door een reeks onopgeloste moorden. Al enkele jaren wordt er op 8 augustus een lijk gevonden: het lichaam volledig verbrand, maar de kleding intact. En geen enkel spoor van de dader. Briers enige aanknopingspunt is Jack Thatch – de arme weesjongen die vier jaar geleden zijn ouders verloor door een aanrijding met een witte suv. Zijn vingerafdrukken stonden op de ID-kaart van het meest recente slachtoffer. Maar die jongen is nog een kind en kan onmogelijk iets met deze moordzaak te maken hebben. Toch?

Bekijk ook: 10 schrijvers zoals M.J. Arlidge.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *