Nieuwste boek van Corina Bomann

Ben jij een groot fan van de boeken van Corina Bomann? Dan hebben we goed nieuws voor je, want in maart 2024 kwam deel 4 in de Waldfriede-serie uit. Hoewel het natuurlijk jammer is dat de serie daarmee afgelopen is, betekent dat wellicht ook dat de schrijfster zich weer op een nieuwe serie zal concentreren. Daar blijft het echter niet bij, want in de zomer van 2024 komt er nog een los te lezen roman van Corina Bomann uit. Maar eerst alles over het vierde deel in de Waldfriede-serie, het nieuwste boek van Corina Bomann.

Wanneer komt het nieuwste boek van Corina Bomann uit?

Kijk jij al uit naar het nieuwste boek van Corina Bomann? Het nieuwste boek van deze schrijfster komt in Nederland uit in maart 2024. Hieronder kun je lezen waar het boek over gaat.

Waar gaat het boek over?

ochtendgloren-corina-bomann-waldfriede 4

Walfriede-serie 4: Ochtendgloren

Berlijn, 1948. Als de hulpgoederen eindelijk Waldfriede bereiken, slaakt iedereen een zucht van verlichting. De nood is hoog in het zwaar getroffen ziekenhuis, net als in de rest van het belegerde West-Berlijn. Ook voor Christina, een verloskundige in opleiding, is het elke dag een grote uitdaging om haar patiënten te geven wat ze nodig hebben.

Als Christina op een dag de jonge technicus Peter ontmoet, wordt ze halsoverkop verliefd. Hoewel ze diep treurt om haar vader en broer die in de oorlog zijn omgekomen, geeft de liefde haar toch ook hoop voor de toekomst. Tot Peter met een gewaagd plan komt dat hem zomaar het leven zou kunnen kosten, en met hem vele anderen.

Bekijk ook:  De geheimen van de kostschool - Lucinda Riley

Lees hier meer over de eerdere delen uit de serie.

Nieuw los te lezen boek van Corina Bomann!

Najaar 2024 komt er een nieuw los te lezen boek uit van Corina Bomann. Hieronder kun je er wat meer over lezen. Verder is het wachten uiteraard op deel 4 in de Waldfriede-serie, zoals je hierboven ook kunt lezen. Wanneer er weer een nieuw boek van Corina Bomann voor 2025 wordt aangekondigd, dan lees je dat hier.

Winterengel, Corina Bomann

Winter 1895. Als haar vader sterft en zijn glasblazerij wordt geveild, blijft de negentienjarige Anna Härtel alleen en ­berooid achter. Om toch nog wat geld te verdienen maakt ze ’s avonds kleine glazen engeltjes, die ze overdag verkoopt. Maar op een dag verandert haar leven drastisch: koningin Victoria van Engeland heeft over haar en haar kunstzinnige engeltjes gehoord en nodigt Anna uit in het paleis in Londen. Anna maakt een van de mooiste engelen van haar leven en gaat op reis.

Tijdens de overtocht naar Engeland wordt de engel gestolen en in haar zoektocht naar de dief leert Anna Engeland, haar bewoners en de warme tradities van een Britse Kerstmis kennen. Ze wordt verliefd op het land, de cultuur, de tradities… en op de geheimzinnige John. Zal ze ooit naar haar familie in Duitsland terugkeren?

Bestel jouw exemplaar binnenkort hier.

Bekijk ook:

De andere boeken van Corina Bomann

Nieuwsgierig naar de andere boeken van Corina Bomann? Kijk dan snel wat onze aanraders zijn.

Bekijk ook:  Carmen Korn, series De nieuwe tijd en Drie steden op volgorde

Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

9 gedachten over “Nieuwste boek van Corina Bomann

    1. Wat de boer niet kent, eet men niet….” Altijd eerst proberen voor je nee zegt” leerde mijn moeder mij. Dus ooit probeerde ik een boek en raakte verslingerd dus heb alles van Corina Bomann gelezen.
      Verheug me dus op dit nieuwe boek!

    2. Haar (historische) romans zijn geschreven vanuit een andere invalshoek dan de onze, nl het Duitse. Ik vond dat wel verhelderend. Net als bij de boeken van Carmen Korn.

  1. Super mooi boek. Je kunt het niet wegleggen. Hoop dat de volgende boeken snel uitkomen. Ik geniet van alle boeken.van coria bomann.

  2. In vergelijking met wat ik eerder van Corina Bomann heb gelezen, vond ik dit boek wat saai. Veel speelt zich op één plek af: het Waldfriede-ziekenhuis. En de hoofdrolspeelster is ook niet heel sprankelend. Haar schrijfstijl heeft mijn overall mening echter naar een plus getrokken en ik ga deel 2 dan ook zeker lezen. Je wil toch weten hoe het afloopt… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *