Nieuwste boek van Corina Bomann

Ben jij een groot fan van de boeken van Corina Bomann? Dan hebben we goed nieuws voor je, want binnenkort komt het nieuwe boek van Corina Bomann uit. En dat is nog niet alles, maar het is ook nog eens het eerste deel van een serie. Dat betekent dat er nog meer nieuwe boeken van deze schrijfster aankomen. Maar eerst alles over het eerste deel van de Waldfriede-serie, het nieuwste boek van Corina Bomann.

Wanneer komt het nieuwste boek van Corina Bomann uit?

Kijk jij al uit naar het nieuwste boek van Corina Bomann? Het nieuwste boek van deze schrijfster komt in Nederland uit op 21 juni 2022. Je kunt het boek nu al reserveren via bol.com, zodat jij het boek als een van de eersten in handen hebt. Natuurlijk kun je dan wel kiezen voor de optie om achteraf te betalen. Hieronder kun je alvast lezen waar het boek over gaat.

Waar gaat het boek over?

Gloriedagen Corina Bomann

Gloriedagen

Berlijn, 1919. Dr. Louis Conradi bevindt zich op een kruispunt in zijn leven. De oorlog zette een streep door zijn plannen om als missionarisarts naar Afrika af te reizen, en in Zwitserland, waar hij nu woont, lijkt geen toekomst voor hem te zijn weggelegd. Dan hoort hij dat in Berlijn een ziekenhuis herbouwd wordt. Waldfriede – voorheen een chic sanatorium voor de rijken – wordt een hospitaal voor álle Berlijners. Hij meldt zich aan en inspireert onder andere de jonge verpleegster Hanna Richter om er ook flink de schouders onder te zetten.

Bekijk ook:  Nieuwste boek van Sarah Lark

In een stad waar de Eerste Wereldoorlog diepe wonden heeft achtergelaten, waar de Spaanse griep en armoede om zich heen grijpen, waar de nog jonge Weimarrepubliek zich nauwelijks staande kan houden omdat nationalistische stemmen dagelijks aan kracht winnen, is het moeilijk om het hoofd boven water te houden. Maar het personeel van Waldfriede is vastbesloten een veilige haven te zijn voor de bewoners van hun stad – wat de roerige politieke tijden hun ook voorschotelen.

Bekijk ook: 10 schrijfsters zoals Corina Bomann

De andere boeken van Corina Bomann

Nieuwsgierig naar de andere boeken van Corina Bomann? Kijk dan snel wat onze aanraders zijn.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

3 gedachten over “Nieuwste boek van Corina Bomann”

    1. Wat de boer niet kent, eet men niet….” Altijd eerst proberen voor je nee zegt” leerde mijn moeder mij. Dus ooit probeerde ik een boek en raakte verslingerd dus heb alles van Corina Bomann gelezen.
      Verheug me dus op dit nieuwe boek!

Geef een antwoord