De spannende thrillers van Chris Carter, al zijn boeken op volgorde

Chris Carter heeft een geheel eigen stijl weten neer te zetten die het midden houdt tussen Helen Fields en Dan Brown. De verhaallijn is goed uitgewerkt en de boeken lezen vlot weg, hoewel de details soms wat gruwelijk zijn. Wanneer je een echte thrillerfan bent, dan zijn de boeken van Chris Carter wellicht iets voor jou. Hieronder vind je zijn serie Rob Hunter op volgorde en lees je meer over zijn nieuwste boek.

Alle boeken van Chris Carter op volgorde

  1. Handtekening van het kwaad (Eerder uitgegeven als De crucifix killer, originele titel: The crucifix killer)
  2. Gezicht van het kwaad (Originele titel: The executioner)
  3. Jager in de nacht (Originele titel: The night stalker)
  4. De beeldhouwer (Originele titel: The death sculptor)
  5. Een voor een (Originele titel: One by one)
  6. De beste vriend

Wat mag je van de boeken van Chris Carter verwachten?

De boeken van Chris Carter zijn spannend vanaf de eerste bladzijde. Je kunt merken dat de auteur bij zijn eerste boeken nog erg op zoek was naar een eigen stijl, waardoor een boek soms vloeiend las en soms wat haperend. Dit wordt echter bij elk boek beter en vanaf deel 3 zit hij er echt goed in. De verhalen zijn wel voor de echte thrillerfan, soms zijn de details wat gruwelijk, maar desalniettemin zit de verhaallijn steeds weer goed in elkaar en leest het vlot weg.

Beste boek van Chris Carter

Welk boek van Chris Carter springt er echt uit? Voor ons was dat Jager in de nacht. Toch raden we je aan om bij deel 1 te beginnen als je een echte thrillerfan bent.

jager-in-de-nacht-chris-carter

Jager in de nacht

Robert Hunter deel 3.

Bekijk ook:  Henning Mankell: Wallander op volgorde en andere boeken

Een onbekende vrouw wordt dood aangetroffen in een verlaten slagerij. Haar lichaam heeft geen verwondingen, maar haar lippen zijn dichtgenaaid. Pas tijdens de autopsie ontdekt de patholoog hoe gruwelijk de daad werkelijk is…

Profiler Robert Hunter en zijn partner Carlos Garcia worden op de zaak gezet om te achterhalen wat er precies gebeurd is. Maar wanneer hun onderzoek botst met een vermissingszaak die door een privédetective wordt onderzocht, rijst bij Hunter het vermoeden dat de dader het op meerdere vrouwen gemunt heeft. De jacht op deze obsessieve moordenaar, een stalker voor wie liefde grenst aan pure haat, is nu pas echt geopend.

Nieuwste boek van Chris Carter

Op zoek naar de nieuwe Chris Carter? In 2024 komen er 2 thrillers van deze auteur uit. Hieronder vind je ze allebei.

Een-voor-een-Chris-Carter

Een voor een

Robert Hunter deel 5.

Rechercheur Robert Hunter krijgt een anoniem telefoontje waarin hem wordt gevraagd naar een specifieke website te gaan. Als hij inlogt, komt hij terecht in een gruwelijke show die alleen voor zíjn ogen bedoeld is. De beller wil echter niet dat Hunter alleen maar toekijkt. Hij wil dat Hunter meedoet, en weigeren is geen optie: ‘Ik heb uw hulp nodig, rechercheur. Vuur of water? Speel met mij mee.’

Nog voordat Hunter en zijn partner Garcia hun onderzoek naar deze verknipte geest kunnen starten, krijgt hij een nieuw telefoontje. Een nieuwe website. Een nieuw slachtoffer. Maar deze keer heeft de moordenaar zijn spel geüpgraded naar een uiterst moorddadige live-realityshow, waar iedereen over de afloop kan meebeslissen…

De-beste-vriend-Chris-Carter

De beste vriend

Robert Hunter deel 6.

Na een bizar ongeluk op het platteland van Wyoming wordt een man gearresteerd op verdenking van een dubbele moord. Verder onderzoek leidt tot een gruwelijke ontdekking: de man wordt ontmaskerd als een seriemoordenaar die al meer dan vijfentwintig jaar mensen ontvoert, martelt en verminkt. De verdachte beweert slechts een pion te zijn in een labyrint van leugens en bedrog, maar de politie gelooft hem niet.

Bekijk ook:  Alles over de boeken van Terry Hayes: Ik ben Pelgrim én zijn nieuwe boek

De zaak wordt onmiddellijk overgedragen aan de FBI, die de hulp inroept van rechercheur en profiler Robert Hunter. Hem wordt gevraagd de verdachte te verhoren, waarbij er al snel geheimen boven water komen. Langzaam maar zeker wordt de ware identiteit van een meedogenloze moordenaar duidelijk, iemand die zo ongrijpbaar is dat niemand ook maar enig idee had dat hij bestond. Tot nu toe…

Reserveer het boek hier vast op bol.

Auteurs zoals Chris Carter

Heb je alle boeken in de serie Robert Hunter al uit en vraag je je af wat je daarna kunt lezen? Misschien passen de boeken van onderstaande auteurs wel bij jou.


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *