Carmen Bellmonte boeken – De Mallorca saga op volgorde

Historische romans zijn helemaal hot momenteel en daar worden wij in ieder geval heel blij van. Zo kwam vorig jaar het eerste boek van de Mallorca-saga uit als paperback en binnenkort wordt het tweede deel uitgegeven. Ben jij bijvoorbeeld fan van de boeken van Anne Jacobs en Marie Lamballe, dan is deze serie misschien iets voor jou. De serie bestaat in totaal uit vier delen, dus dat betekent in ieder geval heel wat uurtjes leesplezier.

De boeken van Carmen Bellmonte op volgorde

Momenteel is er alleen een serie van Carmen Bellmonte beschikbaar, namelijk de Mallorca-saga. Wellicht komen er later meer series of los te lezen boeken van haar.

De Mallorca-saga op volgorde

  1. Een wijngaard op Mallorca
  2. Tijden van amandelbloesem

Een wijngaard op Mallorca

Mallorca, 1913. De familie Delgado heeft een kleine wijngaard, maar de zaken gaan niet goed. Oudste dochter Antonia en haar verloofde Mateo gaan naar Cuba om een nieuwe wijngaard te beginnen, zodat ze de familie kunnen ondersteunen. Maar als ze daar aankomen, blijkt de situatie minder rooskleurig dan Antonia had verwacht, en ook Mateo laat zich van een andere kant zien. De charmante ondernemer Frederico biedt zijn hulp aan, maar Antonia weet niet of ze hem kan vertrouwen. Zal de familie Delgado de moeilijke tijden doorstaan? En tegen welke prijs?

Tijden van amandelbloesem

tijden-van-amandelbloesem-carmen-delmonte-deel-2

Mallorca, 1929. Het lukt de familie Delgado nog maar net het hoofd boven water te houden. Dochter Antonia is vertrokken naar Cuba en heeft daar met haar man een succesvol bedrijf opgebouwd, samen genieten ze van hun opgroeiende kinderen – ook al mist Antonia haar familie vreselijk. Maar wanneer de maffia een steeds grotere invloed krijgt op het eiland, moet Antonia kiezen tussen vrijheid en veiligheid. Intussen heeft haar zus Clara op Mallorca zo haar eigen problemen, en raakt broer Leo verder verstrikt in duistere zaken. Zal de familie Delgado ook deze woelige periode goed weten te doorstaan?

Bekijk ook:  Internationale bestsellers: 10 boeken voor jou geselecteerd

Wat mag je van deze serie verwachten?

De boeken van Carmen Bellmonte spelen zich af in het verleden, wat altijd een speciaal tintje geeft aan verhalen. Het is leuk om het wel en wee van de familie te beleven, want de serie zou uiteindelijk vier delen moeten tellen, waardoor je extra lang kunt genieten. Daarnaast hebben de boeken ook een zekere spanning, waardoor je steeds weer verder wilt lezen. Daardoor weet deze auteur zich te onderscheiden en krijgen de boeken meer diepte. Deze auteur is zeker een aanrader!

Misschien vind je deze boeken ook mooi:


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Eén gedachte over “Carmen Bellmonte boeken – De Mallorca saga op volgorde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *