De historische romans van Rebekka Eder: Chocoladedynastie op volgorde

Ben je fan van de boeken van Anne Jacobs, Corina Bomann en Lucinda Riley? De chocoladedynastie van Rebekka Eder zal je dan ook zeker bevallen. Qua schrijfstijl en onderwerp is ze vergelijkbaar met deze schrijfsters. Tot nu toe is er slechts één serie van Rebekka Eder uitgebracht in het Nederlands, maar in het Duits zijn al meerdere boeken van haar uitgebracht, dus wellicht volgen er meer vertalingen na deze succesvolle serie. Hieronder kun je meer lezen over De chocoladedynastie.

Alle boeken van Rebekka Eder

Hieronder vind je alle boeken van Rebekka Eder. Tot nu toe is er één serie van haar hand in het Nederlands verschenen.

De chocoladedynastie op volgorde

  1. De dochter van de apotheker (Originele titel: Die Tochter des Apothekers)
  2. De vrouw van de uitvinder (Originele titel: Das Geheimnis der Erfinderin)
  3. De zus van de chocolatier (Originele titel: Der Traum der Poetin)
de-chocoladedynastie

De chocoladedynastie 1: De dochter van de apotheker

Keulen, 1838. Anna Sophia houdt ervan om haar vader te helpen in de apotheek. En ze is trots op haar eigen recept: heerlijke keelsnoepjes. Wanneer de apothekersleerling August haar het hof maakt, lijkt ook haar toekomst rooskleurig. Ze zal met hem trouwen en hij zal de apotheek overnemen. Maar dan krijgt haar vader een mysterieuze ziekte, en begint August zich steeds vreemder te gedragen. Heeft hij misschien iets met de toestand van haar vader te maken? Tegelijkertijd keert banketbakker Franz Stollwerck terug van zijn reis door Europa. Hij is al van kinds af aan verliefd op haar en doet haar nu een huwelijksaanzoek. Haar vader is tegen en dreigt haar te onterven. Anna Sophia zal een onmogelijke keuze moeten maken.

Bekijk ook:  Tamara McKinley boeken op volgorde: Zomerstorm en andere favorieten
de-vrouw-van-de-uitvinder

De chocoladedynastie 2: De vrouw van de uitvinder

Keulen, 1862. Apollonia wil niets liever dan uitvinder worden, net zoals haar vader. Maar haar familie onderhoudt goede banden met de familie Stollwerck, en haar toekomst zal zeker zijn als ze deel wordt van de Chocolade Dynastie. Als oudste dochter zal ze uitgehuwelijkt worden aan de oudste zoon: Nikolaus. Ze kan zich niets vreselijkers voorstellen, terwijl zijn stille maar slimme broer Heinrich haar hart wel sneller doet kloppen. Ook bij zijn moeder Anna Sophia voelt ze zich meteen thuis, maar vader Franz Stollwerck begint zich steeds vreemder te gedragen en er dreigt een breuk tussen hem en zijn zonen. Is Apollonia in staat de familie te redden en de chocoladefabriek draaiende te houden? Ook als dat betekent dat haar talent verborgen moet blijven?

Het nieuwste boek van Rebekka Eder

Hieronder vind je het nieuwste boek van Rebekka Eder. Dit boek werd in november 2023 uitgegeven. Of er in 2024 weer een nieuw boek van Rebekka Eder uitgegeven zal worden, is nog niet bekendgemaakt.

de-zus-van-de-chocolatier

De chocoladedynastie 3: De zus van de chocolatier

Keulen, 1881. Therese Stollwerck is trots op het succes van de chocoladefabriek van haar familie. Maar haar broer Ludwig, die de leiding heeft overgenomen, wil niets weten van haar ideeën om reclame te maken voor hun chocolade. Liever huwelijkt hij haar uit aan een zakenpartner. Therese ziet niets in trouwen, schrijven is haar grote droom. Haar hart is bovendien al vergeven aan de mysterieuze kunstenaar Emil Doepler, die haar aanmoedigt haar teksten onder een pseudoniem in te sturen…


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk ook:  De boeken van Erin Litteken: romans over Oekraïne

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *