De boeken van Jackie van Laren op volgorde: heerlijke romans van Nederlandse bodem

Jackie van Laren is een schrijfster van eigen bodem. Op zoek naar de boeken van Jackie van Laren, zoals De Eyckenhof? In dit artikel lees je meer over deze feelgoodromans.

Voor wie zijn de boeken van Jackie van Laren geschikt?

Jackie van Laren, een geprezen Nederlandse auteur, heeft inmiddels diverse boeken gepubliceerd, die zowel lof als kritiek hebben ontvangen. Haar vermogen om meeslepende verhalen te vertellen en complexe emoties te verkennen wordt vaak geprezen, en haar boeken hebben zeker een aantrekkingskracht op lezers die op zoek zijn naar ontroerende romantiek en herkenbare levenssituaties. Soms neigt de schrijfster wat naar conventionele patronen, maar wanneer je houdt van feelgood, zal je zeker genieten van de boeken van Jackie van Laren.

Alle boeken van Jackie van Laren op volgorde

Hieronder vind je alle boeken van Jackie van Laren op volgorde. Eerst haar los te lezen boeken en vervolgens haar series op volgorde.

Overzicht los te lezen boeken van Jackie van Laren

Alleen verkrijgbaar als e-book

De series van Jackie van Laren op volgorde

Hieronder vind je de diverse series van Jackie van Laren op volgorde.

Anne Miller

 1. Vallen
 2. Opstaan

Eilandliefde

 1. Duingras
 2. Stormwind
 3. Springvloed
 4. Tegenstroom
 5. Hoogtij
 6. Branding

Onder de bomen

 1. Lentegroen
 2. Zomerloof
 3. Herfstrood
 4. Winterzon

Q serie

 1. Zin
 2. Lief
 3. Ziel

Het beste boek van Jackie van Laren

Heb je nog nooit een boek van de schrijfster gelezen? Dan zou je eens kunnen beginnen met onderstaande roman, dit is beslist een van de beste boeken van Jackie van Laren. Ken je de boeken al? Laat dan gerust een reactie achter onder dit artikel met jouw tip.

duingras-jackie-van-laren

Eilandliefde 1: Duingras

Wende Freriks staat op een keerpunt in haar leven: ze is gestopt met haar opleiding en is totaal onverwacht gedumpt door haar vriend. In een opwelling boekt ze twee weken vakantie op een waddeneiland, om het einde van haar relatie te verwerken en te bedenken wat ze nou eigenlijk wil met haar leven.

Bekijk ook:  Alle boeken van Jill Mansell (los te lezen feelgood)

In Grote Vis, de enige strandtent op het eiland, raakt ze aan de praat met de eigenaar Axel en zijn beste vriend Vincent. De twee zijn tegenpolen: zo vrolijk en flirterig als surfer Vincent is, zo serieus en ontoegankelijk is Axel. Nu ze er toch is helpt Wende de twee her en der met een klusje, en al snel komt ze er dagelijks, raken ze echt bevriend en lijkt haar oude leven heel ver weg. Behalve oprechte vriendschap voelt Wende ook iets anders voor de stugge Axel, al wil ze daar nog niet te veel over nadenken nu haar nieuw verworven vrijheid net een beetje begint te wennen. Tot haar ex ineens voor haar neus staat en alles op zijn kop zet…

De twee nieuwste boeken van Jackie van Laren

Het nieuwste boek van Jackie van Laren is momenteel een losstaande roman: Een goed hart.

Een goed hart

Na een heftige relatiebreuk reist Floor naar Shetland, waar een vriendin tijdens de zomermaanden fietsvakanties begeleidt. Op de fiets in de woeste natuur hoopt ze over het verraad van haar ex heen te komen, maar haar zelfbeeld laat zich niet zo gemakkelijk repareren, hoe goed ze ook weet te verbergen wat er echt met haar aan de hand is.

Tijdens een storm strandt ze alleen op de afgelegen kampeerplaats van de ontoegankelijke, humeurige Niven, die woont in een kasteelruïne op een klif. In eerste instantie weet Floor niet wat ze van hem moet vinden. Ook hij heeft iets in zijn verleden waar hij liever niet over praat, hoewel ze in de twee weken die volgen toch zo naar elkaar toe groeien dat ze elkaar in vertrouwen nemen. Hun afscheid is ronduit verwarrend, maar de situatie wordt nog ingewikkelder als Floor terug is en ze voor een loodzware keuze komt te staan.

Kijk hier of het inkijkexemplaar al beschikbaar is.

Hiervoor verscheen het boek De Eyckenhof. Na uitgave bleek dat er enkele hoofdstukken misten, dus kwam al snel een herdruk. Het boek dat je hieronder kunt bestellen, is dus het juiste boek.

de-eyckenhof-jackie-van-laren

De Eyckenhof, Jackie van Laren

Op bungalowpark De Eyckenhof lijkt alles tegen te zitten. Na het overlijden van de oude baron is het kasteeltje bij het park in verval geraakt, gaat het inkomen van beheerdersechtpaar Henk en Rosie van Marle zo achteruit dat ze vrezen voor hun pensioen, kan hun zoon Joost het geluk niet vinden in zijn relatie en werk en is hun kleinzoon Aloys in stilte aan het worstelen met de liefde. Maar als architect Per Quinn Rosendahl zich het lot van het kasteeltje aantrekt begint alles te veranderen, zelfs voor de kosmopolitische, ongebonden Per: kan hij nog wel vertrekken?

Bekijk ook:  De biografie van prins Harry en 10 andere boeken over het Britse koningshuis

Ook Charlie Blum komt op De Eyckenhof terecht als ze een zomerhuisje erft van haar oom, een vermaarde kunstschilder. Ze komt erachter dat hij daar een tweede leven leidde, met de grote liefde die de inspiratie was voor zijn beroemdste kunstwerk. Die ontdekking werpt ook een ander licht op Charlies eigen relatie: is haar vriend wel haar droompartner? Als ze echt gelukkig wil worden, zal ze eerlijk moeten zijn tegen zichzelf en tegen anderen.

Kom in kerstfeer met Fred & Ginger

fred-ginger-kerstboek-jackie van laren

Fred, een blijmoedige golden retriever, komt bij Jasmijn in de ­Bethlehemstraat wonen. Zij heeft hem dan wel uit het asiel ­gehaald, maar eigenlijk heeft ze helemaal geen tijd voor een hond. Verderop in de straat woont Ginger, een deftige, iets te dikke rode Maine Coon-poes. Ze maakt zich zorgen om Steven, haar mens, die nooit meer de oude is geworden sinds zijn vrouw bij hem weg is. Tegen de verwachtingen in raken Fred en Ginger bevriend, al moeten hun baasjes in eerste instantie niks van elkaar hebben.

Dan, op een dag, verdwijnt Fred. Is hij toch op zoek gegaan naar zijn oude huis of is er iets ergers gebeurd? De feestdagen naderen, buiten sneeuwt het en Ginger moet alles uit de kast halen om Fred terug te vinden. Is hun vriendschap sterk genoeg om alle problemen op te lossen? Zelfs die van Jasmijn en Steven? Want zeg nou zelf, met kerst wil toch iedereen uit de Bethlehemstraat op een grote paarse bank onder een dekentje zitten?

Bekijk ook:


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *