De boeken van Julie Caplin op volgorde: ultieme vakantiefeelgood

Soms wil je je gewoon eens verliezen in een boek waar je helemaal niet bij na hoeft te denken. Een boek waarin romantiek centraal staat en alles even gezellig is. Als je dan ook nog eens van reizen houdt, zijn de boeken van Julie Caplin misschien wel wat je zoekt. Dit zijn ultieme feelgoodromans die je perfect tijdens de zomervakantie kunt lezen. Julie Caplin beschikt over het talent om de omgeving te omschrijven alsof je er zelf bent. Dus of je nu terugverlangt naar een van de steden die in haar boeken centraal staan of een stad via haar boeken wilt ontdekken, de auteur zal je zeker niet teleurstellen.

De boeken van Julie Caplin zijn perfect voor de fans van Katie Fforde, Jill Mansell en andere feelgoodauteurs.

Alle boeken van Julie Caplin op volgorde

Wil je jezelf lekker onderdompelen in de romantische wereld van Julie Caplin? Hieronder vind je haar serie Romantic Escapes op volgorde. Tot nu toe zijn dit de enige boeken die van Julie Caplin in het Nederlands verschenen zijn, maar gelukkig zijn het al 6 romans inmiddels, dus je kunt even vooruit!

Romantic Escapes op volgorde

  1. Het kleine café in Kopenhagen – The little cafe in Copenhagen
  2. De kleine bakkerij in Brooklyn – The little Brooklyn bakery
  3. De kleine patisserie in Parijs – The little Paris patisserie
  4. De kleine theewinkel in Tokio – The little teashop in Tokyo
  5. De kleine baai in Kroatië – The secret cove in Croatia
  6. Het kleine hotel onder het noorderlicht – The Northern Lights Lodge

Meer over de boeken van Julie Caplin

Hieronder vind je alle boeken van Julie Caplin met de cover en flaptekst. Op zoek naar vergelijkbare auteurs? Scroll dan nog even verder.

Het kleine café in Kopenhagen Julie Caplin

1. Het kleine café in Kopenhagen

Wanneer een belangrijke promotie voor haar neus wordt weggekaapt – nota bene door haar vriendje – ziet Kate het even niet meer zitten. Maar dan krijgt ze een nieuwe kans om zich te bewijzen. Voor een Deens warenhuis mag ze een persreis naar Kopenhagen organiseren! Het blijkt echter nog niet mee te vallen om iedereen in haar groep in het gareel te houden. Vooral Ben niet, een journalist die haar voortdurend dwarszit maar die ze tot haar eigen ergernis toch heel erg leuk vindt.

Bekijk ook:  Nieuw boek van John Boyne: Toen de wereld brak

Gelukkig kan ze elke dag even uitpuffen in een knus cafeetje, waar ze de ontspannen Deense manier van leven, hygge, ontdekt en zich steeds vaker begint af te vragen of ze eigenlijk wel zo gelukkig is met haar hectische Londense leven…

de-kleine-bakkerij-in-brooklyn

2. De kleine bakkerij in Brooklyn

Wanneer Sophie Bennings in New York aankomt, is liefde het laatste waar ze aan denkt. Ze moet haar vorige pijnlijke relatiebreuk nog verwerken, dus stort ze zich op haar werk als culinair redacteur bij een magazine. En daar werkt de knappe columnist Todd McLennan, die haar steeds maar weer afleidt…

Of ze het nu wil of niet, hij is net zo onweerstaanbaar als de zoete cupcakes in de prachtige bakkerij onder haar appartement in Brooklyn. Hoe beter Sophie en Todd elkaar leren kennen, hoe meer ze ontdekken dat liefde voor eten niet de enige passie is die ze delen. Gaat Sophie in de stad die nooit slaapt uiteindelijk toch weer in de liefde geloven?

De-kleine-patisserie-in-Parijs-Julie-Caplin-2

3. De kleine patisserie in Parijs

Nina heeft er schoon genoeg van dat haar oudere broers zich voortdurend met haar leven bemoeien. Dus wanneer ze de kans krijgt om naar Parijs te gaan om daar mee te helpen in een echte patisserie, weet ze niet hoe snel ze ‘au revoir’ moet zeggen. Er is één probleem: de ambitieuze eigenaar van de patisserie, Sebastian Finlay, is uitgeschakeld door een gebroken been, en dat komt zijn humeur niet ten goede. Paniekerig beseft Nina dat ze nu alles in haar eentje moet doen. Kan ze wel voldoen aan de hoge eisen die Sebastian stelt? Wat ook niet goed is voor haar zenuwen, is het feit dat haar onredelijke baas de man is op wie ze al jaren heimelijk verliefd is. Alsof de verrukkelijke eclairs en de delicate macarons niet al verleidelijk genoeg zijn…

de-kleine-theewinkel-in-tokio-julie-caplin

4. De kleine theewinkel in Tokio

Wanneer reisblogger en fotograaf Fiona een reis naar Japan wint, waar ze begeleid zal worden door een bekende Japanse fotograaf, kan ze haar geluk niet op. Tot ze op het vliegveld niet door Yutaki Araki wordt opgehaald, maar – en nog veel te laat ook! – door de man die tien jaar eerder haar hart brak: fotograaf Gabe Burnett. Tot haar opluchting herkent hij haar niet, maar het beloven een paar zware weken te worden…

Gelukkig is het gastgezin waar ze logeert fantastisch. In hun kleine theewinkeltje leert Fiona van alles over theeceremonies en de Japanse manier van leven, en ze voelt zich er helemaal zen. En wanneer ze met Gabe tijdens een van hun uitstapjes onder de kersenbloesem loopt, begint ze bijna te geloven dat er achter zijn arrogante houding nog een heel andere kant schuilgaat.

Bekijk ook:  De boeken van Frank van Marwijk - bekend van Lichaamstaal.nl
de-kleine-baai-in-kroatie

5. De kleine baai in Kroatië

Wanneer Maddie een zomer lang kan gaan werken op een luxejacht in de Adriatische Zee, springt ze een gat in de lucht. Het is een geweldige kans, ook al bestaat het werk vooral uit wachten op de chique gasten. Die gasten kan ze wel aan, denkt ze. Tot ze een van hen herkent: Nick, de broer van haar beste vriendin en wat haar betreft een eersteklas eikel.

Hoe kan het dan dat de vonken ervan afvliegen, elke keer dat ze elkaar tegenkomen? Op het moment dat ze voor anker gaan in een verborgen baai, ver weg van de bewoonde wereld, begint ze te beseffen dat Nick en zij misschien meer met elkaar gemeen hebben dan ze ooit voor mogelijk had gehouden…

Wanneer komt deel 6 van Romantic Escapes uit?

Ga je mee naar het noorden en laat je je betoveren door het noorderlicht? Deel 6 van Romantic Escapes komt eraan! Zodra er meer over dit deel bekend wordt, dan melden we dat hier. Volg ons op social media om niets te missen.

Het kleine hotel onder het noorderlicht

Daar zit ze dan, met een gebroken hart en een stukgelopen carrière… Lucy wil nog maar één ding: weg uit Groot-Brittannië. Als zich een kans aandient om hotelmanager te worden in IJsland, zegt ze dan ook meteen ja. De borrelende bronnen en besneeuwde gletsjers zijn geen verrassing, maar dat er bij het hotel een bijzonder sexy Schotse barman is inbegrepen, had ze nou weer niet verwacht!

Lucy probeert van het kleine hotel de meest romantische plek van IJsland te maken. Alleen voor de gasten natuurlijk, want zelf heeft ze romantiek afgezworen. Eén keer een gebroken hart is genoeg. Maar onder het dansende noorderlicht ziet Alex, de barman, er toch wel héél aantrekkelijk uit…

Kijk hier of het inkijkexemplaar al beschikbaar is.

Moet je de boeken van Julie Caplin op volgorde lezen?

De boeken in de serie Romantic Escapes zijn prima los van elkaar te lezen. Je hoeft ze dus niet per se op volgorde te lezen. Maar als je een echte feelgoodliefhebber bent, kun je deze boeken niet laten liggen!

Vergelijkbare auteurs zoals Julie Caplin


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *