Nicky Pellegrino boeken: wegdromen over Italië

Nicky Pellegrino boeken wegdromen over Italië

Wie van Italië houdt, kent de boeken van Nicky Pellegrino vast en zeker. Deze schrijfster weet als geen ander de sfeer van Italië weer te geven. De boeken van Nicky Pellegrino zijn ook aanraders voor de liefhebbers van Santa Montefiore, hoewel haar boeken een iets recentere setting hebben en meestal om hedendaagse feelgood draaien.

Wie is Nicky Pellegrino?

Wellicht was je op zoek naar Nicky Pelgrino, maar de schrijfwijze is echt Pellegrino. Nicky Pellegrino is een Engelse schrijfster met een voorliefde voor Italië. Geen wonder, als kind bracht ze de zomers vaak door in dit mooie Zuid-Europese land en wie wordt er dan niet verliefd op? Ze werd geboren in Engeland, maar heeft wel Italiaanse roots, want haar vader is Italiaan. Ze is getrouwd met een man uit Nieuw-Zeeland en woont daar vandaag de dag ook, in Auckland.

Alle boeken van Nicky Pellegrino op volgorde van uitgave

Hieronder vind je alle boeken van Nicky Pellegrino op volgorde van uitgave.

Bekijk ook:  Angela Marsons boeken op volgorde & nieuwste boek

Beste boek van Nicky Pellegrino

Alle boeken van Pellegrino zijn positief en geven je helemaal het Italië-gevoel, maar sommige boeken zijn nu eenmaal beter dan andere, dat heb je bij iedere schrijver. Hieronder vind je onze favoriet van deze schrijfster.

Terug naar Villa Rosa Nicky Pellegrino beste boek

Terug naar Villa Rosa, Nicky Pellegrino

Als de vrouw voor wie Stella 25 jaar lang heeft gewerkt plotseling overlijdt, ontdekt ze dat zonder haar werk weinig heeft dat haar in Londen houdt. Ze gaat een huizenruil aan met een Italiaanse man, die zijn villa in de zon voor een paar maanden aanbiedt. Terwijl Stella geniet van het heerlijke eten en de Italiaanse gastvrijheid, wordt ze steeds nieuwsgieriger naar de eigenaar van deze Villa Rosa. Maar kun je wel een goed beeld van iemand krijgen alleen door zijn spullen?

Nieuwste boek van Nicky Pellegrino

Op zoek naar het nieuwste boek van Nicky Pellegrino? Hieronder vind je de laatste uitgave van deze schrijfster.

Italië voor altijd Nicky Pellegrino

Sarah-Jane besluit haar nieuwe vrijheid, zonder vriend en zonder baan, te vieren door naar Italië te reizen. Als haar auto de geest geeft, komt garagehouder Riccardo haar te hulp…

Sarah-Jane is wel klaar met de liefde, nadat haar vorige relatie nou niet bepaald een succes was. In een opwelling besluit ze koud en nat Engeland te verruilen voor Italië, het land waar haar vader vandaan komt. Als haar auto stukgaat in het bergdorpje Montenello, komt garagehouder Riccardo haar te hulp. Assunta is ervan overtuigd dat de liefde aan haar voorbijgegaan is. Ze leeft een rustig leven in haar geliefde Montenello, en ze is niet ongelukkig. Maar als ze Sarah-Jane ontmoet, is dat het begin van een vriendschap die hun levens zal veranderen. Want echte vrienden zullen je altijd vertellen: het is nooit te laat voor de liefde!

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een antwoord