De boeken van Katie Fforde op volgorde: op-en-top feelgood

Op zoek naar fijne feelgoodromans waar je niet diep bij na hoeft te denken? Dan zijn de boeken van Katie Fforde wellicht iets voor jou. Dit zijn heerlijke boeken om tijdens je vakantie te lezen of wanneer je gewoon even jezelf wilt verliezen in een andere wereld, zonder zorgen. Katie Fforde kan zich meten met schrijfsters als Jill Mansell en Sophie Kinsella. Op deze pagina vind je alle boeken van Katie Fforde op volgorde, hebben wij haar beste boek voor je uitgelicht en lees je meer over het nieuwste boek van Katie Fforde.

Alle boeken van Katie Fforde op volgorde

De boeken van Katie Fforde zijn los te lezen en hoeven dus niet op een bepaalde volgorde gelezen te worden. Je kunt starten met een willekeurig boek uit deze lijst, kijken welk boek wij het beste vonden van Katie Fforde of gewoon haar nieuwste boek lezen, wat je onderaan deze pagina vindt.

Bekijk ook:  De boeken van Rebecca Alexander: De eilandenreeks op volgorde

Het beste boek van Katie Fforde

Als je van feelgood houdt, dan zit je met Katie Fforde wel goed. Zoals je hierboven wel kunt zien, heeft ze al een behoorlijke lijst boeken geschreven. Heb je nog geen enkel boek van haar gelezen, maar ben je wel eens benieuwd? Start dan eens met Wilde tuinen.

Wilde tuinen

Althea Faraday is best tevreden met haar leven: ze woont met haar drie kinderen in een prachtig huis in de Engelse Cotswolds, met een mooie grote tuin om haar lievelingshobby, tuinieren, op uit te leven, ze heeft een goede verstandhouding met haar ex-man en ze geniet van haar baan op een lokale school.

Maar aan haar rustige leventje komt abrupt een eind als ze wegens een reorganisatie ontslagen wordt, haar ex opeens op de stoep staat omdat hij haar maar niet kan vergeten, en haar zusje aankondigt dat ze zwanger is en voor onbepaalde tijd bij haar in wil trekken. Bovendien krijgt ze elke keer hartkloppingen als ze haar buurman, een bekende tuinarchitect, ontmoet, en laat hij nou net meedoen aan een beroemde wedstrijd voor tuinontwerpers, waarvoor Althea ook haar droomtuin mag ontwerpen…

Het nieuwste boek van Katie Fforde

Op zoek naar het nieuwste boek van Katie Fforde? Hier vind je haar nieuwe roman van 2024.

Een-betoverende-avond-Katie-Fforde

Een betoverende avond

Dorset, 1966. Al zo lang ze zich kan herinneren wil Meg chef-kok worden. De jaren zestig zijn echter niet makkelijk voor een ambitieuze jonge vrouw, zeker niet in professionele keukens, waar mannen nog steeds de dienst uitmaken. Dan belt Megs moeder, die gastvrouw is in een klein hotel in Dorset. Ze is bezig met de organisatie van een belangrijk galadiner en zit met de handen in het haar.

Bekijk ook:  Boekentip van de week - 42

Dit is een kans die Meg niet aan zich voorbij mag laten gaan; ze pakt meteen haar spullen en reist af naar Zuid-Engeland. Eenmaal daar aangekomen, blijkt dat er nog ontzettend veel moet gebeuren voordat de belangrijke gasten ontvangen kunnen worden. Meg stroopt de mouwen op maar botst gelijk met Justin, de zoon van de hoteleigenaar, die zo zijn eigen ideeën heeft over het runnen van een keuken. Boven het fornuis laait het vuur al snel flink op – of is er meer aan de hand tussen deze twee heethoofden?

Schrijfsters die vergelijkbaar zijn met Katie Fforde


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *