De boeken van Lucy Diamond op een rij

Op zoek naar de boeken van Lucy Diamond? Waar deze schrijfster zich eerst vooral richtte op kinderboeken, heeft ze nu een nieuw genre ontdekt, waarin ze zich steeds comfortabeler lijkt te voelen. Hieronder lees je meer over de schrijfster achter het pseudoniem Lucy Diamond en lichten we haar beste en haar nieuwste boek uit.

Wie is Lucy Diamond?

Lucy Diamond is een pseudoniem. De echte naam van de schrijfster is Sue Mongredien. Ze werd geboren in 1970 in het Verenigd Koninkrijk en geeft onder haar eigen naam succesvolle kinderboeken uit. Haar avonturenboeken en boeken over katten zijn erg populair. Sue Mongredien geeft ook kinderboeken uit onder de naam Daisy Meadows.

De boeken van Lucy Diamond op volgorde

De boeken van Lucy Diamond zijn los te lezen. Hieronder zie je de titels die in het Nederlands zijn uitgegeven.

Het beste boek van Lucy Diamond

Liefde in het strandcafé is een van de beste boeken van Lucy Diamond. In Nederland werd het boek eerder uitgegeven onder de titel In het diepe.

Liefde in het strandcafé Lucy Diamond

Liefde in het strandcafé

Als haar lievelingstante plotseling overlijdt, erft Evie haar strandcafé in Cornwall en wordt ze gedwongen een nieuw leven op te bouwen. Haar familie heeft weinig vertrouwen in een succesvolle afloop. Desondanks is Evie vastbesloten haar leven voorgoed op de rails te krijgen. Zal het café aan het strand, samen met haar liefdesleven, nu eindelijk tot bloei komen?

Bekijk ook:  Legal thrillers met een politiek tintje: Richard North Patterson

Liefde in het strandcafé is een warme, ontroerende feelgoodroman en daarmee hét ideale vakantieboek het ideale zomerboek voor lezers van Jill Mansell, Jenny Colgan en Lindsey Kelk, dat onmisbaar is in je strandtas.

Het nieuwste boek van Lucy Diamond

Op zoek naar het nieuwste boek van Lucy Diamond? Hieronder vind je haar twee nieuwste romans.

De weg naar elkaar Lucy Diamond

De weg naar elkaar

In het feelgoodverhaal De weg naar elkaar van bestsellerauteur Lucy Diamond zijn Lara en haar dochter Eliza altijd met z’n tweeën geweest. Als Eliza achttien wordt, besluit ze dat ze haar vader wil leren kennen. Klein probleempje: Eliza’s vader, Ben, weet niet eens dat ze bestaat. Na een vurige avond in New York heeft Lara hem nooit meer gezien. Op zoek naar antwoorden gaan moeder en dochter op een roadtrip, die hen met wat omwegen ook naar New York leidt: de plek waar alles achttien jaar geleden begon…

Het huis met geheimen Lucy Diamond

Het huis met geheimen

Als Patrick Sheppard plotseling om het leven komt, laat hij zijn grote liefde Zoe en hun drie kinderen achter. Patricks broer, Dan, vervult in zijn afwezigheid de vaderrol. Maar dan komt hij erachter dat zijn perfecte broer een heleboel te verbergen had… Bewaart Dan zijn broers geheimen? En kan hij onder ogen komen wat er écht gebeurde op de nacht van Patricks dood?

Het huis met geheimen van Lucy Diamond is een ontroerende familieverhaal en laat zien dat er na rouw en verdriet ook weer mooie tijden kunnen aanbreken. Voor lezers van Jenny Colgan, Jill Mansell en Lindsey Kelk.

Heb jij al boeken van deze schrijfster gelezen? Laat hieronder een reactie achter en deel jouw favoriete titel met ons.

Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk ook:  Remco Campert, de dichter die als schrijver bekend werd

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *