Nieuwste boek van Karin Slaughter

Nieuwste boek Karin Slaughter

Op zoek naar het nieuwste boek van Karin Slaughter? In juni 2022 kwam haar nieuwste thriller uit: Gewetenloos. Hier lees je meer over dit boek. Mocht er al nieuws zijn over een volgende thriller, dan maken wij dat ook zo snel mogelijk bekend op deze pagina. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven.

Wanneer komt het nieuwste boek van Karin Slaughter uit?

De fans van Slaughter hebben er al een tijdje op gewacht: haar nieuwe thriller Gewetenloos. Dit is het nieuwste boek van Karin Slaughter en de titel is inmiddels uitgegeven. In juni 2022 kwam het boek op de markt en vanaf nu kun je het dus in de boekhandels vinden of online bestellen.

Waar gaat de nieuwste thriller van Slaughter over?

Hieronder kun je de flaptekst van het nieuwste boek van Karin Slaughter lezen.

Gewetenloos

Emily Vaughn maakt zich op voor het hoogtepunt in haar schoolcarrière: het eindexamenfeest. Maar Emily heeft een geheim. En dat geheim wordt haar aan het eind van de avond fataal.

Veertig jaar later is de moord op Emily nog altijd niet opgelost. Niemand is ooit veroordeeld en de moordenaar loopt nog altijd vrij rond. Dat staat op het punt te veranderen als Andrea Oliver naar de stad komt om een rechter te beschermen die met de dood wordt bedreigd. Andrea heeft namelijk een geheime agenda: ze is vastbesloten gerechtigheid voor Emily te vinden en de waarheid over die noodlottige avond te achterhalen, voordat de moordenaar besluit ook háár het zwijgen op te leggen…

Bekijk ook: Alle boeken van Karin Slaughter op volgorde

Bekijk ook:  De boeken van David Ellis, schrijver én rechter

Is er al meer bekend over een volgende thriller van Karin Slaughter?

Op dit moment is er nog geen nieuws naar buiten gebracht over een te verwachten uitgave. Mocht je Gewetenloos al uit hebben, dan is het dus even wachten op de nieuwe thriller van Karin Slaughter. Wij houden je op deze pagina op de hoogte. Tot die tijd kun je op deze website natuurlijk inspiratie opdoen voor andere spannende boeken. Misschien vind je in dit lijstje wel een boek dat bij je past: 10 schrijvers zoals M.J. Arlidge.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een antwoord