Nieuwste boek van Karin Slaughter

Op zoek naar het nieuwste boek van Karin Slaughter? In juni 2023 kwam haar nieuwste thriller uit: Na die nacht. Hier lees je meer over dit boek. Mocht er al nieuws zijn over een volgende thriller, dan maken wij dat ook zo snel mogelijk bekend op deze pagina. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven.

Wanneer komt het nieuwste boek van Karin Slaughter uit?

De fans van Slaughter hebben er al een tijdje op gewacht: haar nieuwe thriller Na die nacht. Dit is het nieuwste boek van Karin Slaughter en de titel is inmiddels uitgegeven. In juni 2023 kwam het boek op de markt en je kunt het dus overal in de boekhandels vinden of online bestellen.

Waar gaat de nieuwste thriller van Slaughter over?

Hieronder kun je de flaptekst van het nieuwste boek van Karin Slaughter lezen.

Na die nacht_Karin Slaughter

De nieuwe Will Trent: Na die nacht

Vijftien jaar geleden veranderde het leven van Sara Linton voor altijd toen een gezellig avondje uit eindigde in een gewelddadige aanval. Het zette haar wereld op zijn kop. Maar Sara ging niet bij de pakken neerzitten en begon opnieuw. Inmiddels is ze een succesvolle dokter en verloofd met een man van wie ze houdt. Ze is er eindelijk in geslaagd het verleden achter zich te laten.

Bekijk ook:  Exclusief interview met Jeroen Windmeijer & Tjarko Evenboer

Tot op een avond dat ze dienst heeft op de spoedeisende hulp alles verandert. Sara vecht om een gebroken jonge vrouw te redden die op brute wijze is aangevallen. Maar naarmate het onderzoek vordert, geleid door Special Agent Will Trent, wordt het duidelijk dat de aanval op Dani Cooper griezelig verband houdt met die van Sara.

En het lijkt erop dat het verleden niet eeuwig begraven zal blijven…

Bekijk ook: Alle boeken van Karin Slaughter op volgorde

Is er al meer bekend over een volgende thriller van Karin Slaughter?

Jaaaaa, er is een nieuwe thriller van Karin Slaughter aangekondigd voor 2024! Het is nog wel even wachten, maar de cover is al onthuld.

Karin Slaughter Waarom we logen

In principe komt er elk jaar een nieuwe thriller uit van Karin Slaughter, dus vast ook weer in 2025. Wij houden je op deze pagina op de hoogte. Tot die tijd kun je op deze website natuurlijk inspiratie opdoen voor andere spannende boeken. Misschien vind je in dit lijstje wel een boek dat bij je past: 10 schrijvers zoals Karin Slaughter.

Bekijk ook:

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *