Lisa Gardner boeken: D.D. Warren op volgorde + andere series

De boeken van Lisa Gardner zijn stuk voor stuk erg spannend. Haar serie D.D. Warren is wellicht het meest bekend, maar ze heeft al meer series geschreven, die ook de moeite waard zijn. Hieronder vind je de boeken over D.D. Warren op volgorde, alsmede haar andere series en haar los te lezen boeken. Bovendien lees je meer over het nieuwste boek van Lisa Gardner.

Wie is Lisa Gardner?

Lisa Gardner werd geboren in 1971 en is een Amerikaanse auteur. Ze heeft inmiddels diverse thrillerseries op haar naam staan, waarvan D.D. Warren het meest bekend is. Wat veel mensen echter niet weten, is dat ze ook een aantal romantische boeken heeft geschreven onder het pseudoniem Alicia Scott. Haar boeken zijn in diverse talen vertaald, waaronder Nederlands, Spaans, Italiaans en Duits.

Alle boeken van Lisa Gardner op volgorde

Hieronder vind je allereerst de los te lezen boeken van Lisa Gardner en vervolgens de diverse series op volgorde.

Los te lezen boeken van Lisa Gardner

D.D. Warren op volgorde

 1. Doodverklaard (Originele titel: Hide)
 2. De leugenaar (Originele titel: The neighbor)
 3. Spaar het meisje (Originele titel: Live to tell)
 4. In haar naam (Originele titel: Catch me)
 5. Zonder angst (Originele titel: Fear nothing)
 6. Vind haar (Originele titel: Find her)
 7. Zoek naar mij (Originele titel: Look for me)
 8. Niet verder vertellen (Originele titel: Never tell)
 9. Als je me ziet (Originele titel: When you see me)
Bekijk ook:  De boeken van Michelle Frances (Zijn nieuwe vriendin en meer)

FBI Profiler op volgorde

 1. Bloedbruiloft (Originele titel: The perfect husband)
 2. Het 3e slachtoffer (Originele titel: The third victim)
 3. Dodenrit (Originele titel: The next accident)
 4. Verdwenen (Originele titel: Gone)
 5. Achter je (Originele titel: Right behind you)

Tessa Leoni op volgorde

 1. Korte metten (Originele titel: Love you more)
 2. Aangeraakt (Originele titel: Touch and go)
 3. Tot op de bodem (Originele titel: Crash and burn)

Frankie Elkin op volgorde

 1. Voordat ze verdween (Originele titel: Before she disappeared)
 2. Een stap te ver (Originele titel: One step too far)

Het beste boek van Lisa Gardner

als-je-me-ziet-lisa-gardner

Als je me ziet

Detective D.D. Warren, FBI-agente Kimberly Quincy en ontvoeringsslachtoffer Flora Dane onderzoeken samen een oude zaak waar de beruchte crimineel Jacob Ness bij betrokken was. Hun zoektocht wordt al snel een stuk gevaarlijker dan ze verwacht hadden, als blijkt dat de bewoners van het stadje waar ze terechtkomen duistere geheimen verborgen houden.

Flora dacht altijd dat haar ontvoerder zijn geheimen mee het graf in had genomen, maar is dat werkelijk zo? Terwijl ze alle drie gevaar lopen, ontdekt Flora eindelijk de waarheid achter de man die haar leven voorgoed veranderde.

Nieuwste boek Lisa Gardner

Op zoek naar het nieuwste boek van Lisa Gardner? Hieronder vind je twee delen van de nieuwste serie van deze auteur.

voordat-ze-verdween-lisa-gardner_meerlezen

1. Voordat ze verdween

Frankie Elkin is een doodgewone vrouw, met een klein alcoholprobleem, en met meer spijt dan bezittingen. Maar ze doet wat niemand anders doet: zoeken naar vermiste personen die door de rest van de wereld zijn vergeten. Wanneer de politie de hoop opgeeft en de media geen interesse meer hebben, is het voor Frankie tijd om haar zoektocht te beginnen.
Een nieuwe zaak leidt haar naar een achterbuurt in Boston, waar Angelique Badeau, een Haïtiaanse tiener, maanden geleden verdween van school. Ze stuit op tegenwerking door de politie en het lijkt erop dat ze vragen stelt die niet beantwoord mogen worden. Maar Frankie laat zich niet stoppen, zelfs als dat betekent dat zij zelf binnenkort ook ineens kan verdwijnen.

Bekijk ook:  Nieuwste boek Lucinda Riley 2024
een-stap-te-ver-lisa-gardner-meerlezen

2. Een stap te ver

Timothy O’Day kent de uitgestrekte natuur van Wyoming als geen ander. Maar wanneer hij met vrienden gaat kamperen, verdwijnt hij midden in de nacht zonder een spoor achter te laten.
Frankie Elkin weet niets van de wildernis, maar ze weet wel hoe ze vermiste personen moet vinden. Dus wanneer ze hoort dat Timothy’s vader een laatste zoektocht naar zijn zoon organiseert, meldt ze zich bij het team, ook al zit daar niemand op haar te wachten. Als ze vervolgens toch samen met het reddingsteam de bergen in gaat, wordt al snel duidelijk dat iets of iemand wil voorkomen dat ze verder trekken.
Terwijl de tijd begint te dringen, gaat Frankie met het team de strijd aan tegen het kwaad dat zich schuilhoudt in mens en wildernis. En ondervindt al snel wat er gebeurt als ze een stap te ver gaan.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *