Boekentip van de week – 31

Elke week komen wij met een nieuwe boekentip. Deze week een wel heel bijzonder boek: een boek over boeken! In je kindertijd was het altijd magisch om een boek te lezen dat over boeken ging en met dit boek komt dat gevoel weer helemaal terug. The Guardian noemt dit verhaal briljant en magisch. Daar sluiten wij ons graag bij aan. Bekijk hieronder onze nieuwe boekentip voor week 31.

De boekbinder Bridget Collins

De boekbinder

Stel dat je verdriet kunt wissen. Stel dat je pijn kunt vergeten. En stel dat je een geheim kunt verbergen. Voor altijd! Emmett, een jonge boerenzoon, gaat in de leer bij een boekbindster. Zij weet dat hij de aangeboren gave heeft om herinneringen van mensen te wissen en in een boek vast te leggen. Een dergelijk boek kan zowel in goede als verkeerde handen vallen. Op een dag doet Emmett een verbijsterende ontdekking.

Wat mag je verwachten van dit boek?

Het boek zit een beetje tussen historie, mysterie en fantasy in. Het is een boek voor volwassenen, maar zou ook zeker in de categorie young adult passen. Het is een verrassend boek met een originele plot. Ongeveer halverwege het boek komt een plottwist die je zeker niet aan ziet komen.

Wie is Bridget Collins?

Bridget Collins is een Britse auteur van fictie voor volwassenen en jonge volwassenen. Collins studeerde Engels aan King’s College Cambridge en volgde een opleiding tot acteur aan de London Academy of Music and Dramatic Art. Na haar afstuderen aan LAMDA begon ze fictie te schrijven.

  • Vaker een boekentip ontvangen? Volg ons dan op social media.
  • Heb je zelf nog een boekentip? Aarzel dan niet om hieronder of op social media een reactie achter te laten.
Sale/Solden 2024Sale/Solden 2024

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Bekijk ook:  Boekentip van de week - 37

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *