Linda van Rijn: pseudoniem & volgorde boeken

De meesten van ons weten wel dat Linda van Rijn een pseudoniem is. Deze week gaat zij haar ware identiteit onthullen en vaak is dat toch een beetje spannend. Het is leuk om te weten wie er nu werkelijk achter deze boeken zit, al verandert het in de praktijk natuurlijk niets. Linda van Rijn is een gevestigde naam in de boekenwereld en we zullen haar boeken zeker blijven lezen. In dit artikel lees je meer over Linda van Rijn en hebben we al haar boeken op volgorde gezet.

Linda van Rijn pseudoniem: wie zit er eigenlijk achter?

Wie is Linda van Rijn en waar komt Linda van Rijn vandaan? De meeste mensen weten wel dat Linda van Rijn een pseudoniem is. Het is dus niet de werkelijke naam van de schrijfster. Deze week gaat ze haar ware identiteit bekendmaken en zelf geeft ze aan dat ze dat erg spannend is. Aan de ene kant is dat logisch, omdat je dan als persoon plotseling aan de boeken van Linda van Rijn verbonden wordt. Aan de andere kant zijn de boeken van Linda van Rijn inmiddels bij veel mensen geliefd en zal het bekendmaken van haar identiteit dus niet echt iets veranderen.

Inmiddels is bekend gemaakt dat de schrijfster Mariëtte Middelbeek achter het pseudoniem Linda van Rijn zit.

Linda van Rijn volgorde boeken

De meeste boeken van Linda van Rijn zijn los te lezen. Ze heeft in het begin echter twee boeken geschreven die bij elkaar horen. Die vind je meteen hieronder. Daaronder vind je alle los te lezen boeken van Linda van Rijn op volgorde van uitgave.

Serie Günter Wolfsberg

  1. Piste alarm (2011)
  2. Winter chalet (2012)

Los te lezen boeken van Linda van Rijn

Bekijk ook:  Manuela Inusa: Kustdromen & Valerie Lane boeken op volgorde

Voor wie zijn de boeken van Linda van Rijn bedoeld?

De boeken van Linda van Rijn zijn makkelijk te lezen thrillers die wellicht minder diepgang hebben dan bijvoorbeeld de boeken van Esther Verhoef, maar wel lekker weglezen. Het is ideaal leesvoer voor op vakantie, wanneer je een dagje lekker aan het zwembad ligt of met een dekentje op de bank zit. Veel boeken zijn echt zomers van inslag, maar er zitten ook een aantal winterthrillers bij.

Wat is het beste boek van Linda van Rijn?

Wat het beste boek van Linda van Rijn is, dat is uiteraard een persoonlijke keuze. Maar het boek hieronder is bij velen favoriet. Heb je nog nooit een boek van deze schrijfster gelezen, dan is het zeker een aanrader om met deze te beginnen.

Sneeuwblind

Nadat Kim van Rooij tijdens een skivakantie als een blok is gevallen voor de Oostenrijker Levi, besluit ze met haar driejarige zoon Owen naar Lech te verhuizen. Daar trekt ze in bij Levi en zijn twee kinderen. Levi’s eerste vrouw is tien jaar eerder spoorloos verdwenen tijdens een skitocht in de bergen, hoogstwaarschijnlijk is ze verongelukt. Een groot verdriet voor Levi en de kinderen, maar met Kim en Owen erbij vindt het gezin nieuw geluk. In Lech is Levi eigenaar van een goedlopende cocktailbar en Kim, die in Nederland als fotograaf werkte, heeft wel zin in een nieuwe uitdaging. Ze neemt samen met Levi de dagelijkse leiding van de bar op zich en burgert zo razendsnel in in de kleine gemeenschap.

Na een paar weken merkt ze wel dat de drukke werkdagen, de zorg voor Owen en het wennen aan haar nieuwe leven hun tol beginnen te eisen. Kim is moe, voelt zich niet goed en wil het eigenlijk wat rustiger aan doen. Maar het lijkt alsof elke keer als zij een stapje terug doet, er iets vreselijks gebeurt. Zelfs zo erg, dat ze zich afvraagt of ze niet beter terug kan gaan naar Nederland. De politie raakt erbij betrokken, maar hoe kunnen ze Kim helpen als niemand weet in welke hoek ze het moeten zoeken? Kim voelt zich intussen slechter en slechter. En als ze op het punt komt dat ze niet meer weet hoe het verder moet, is het de vraag of het niet al veel te laat is.

Ciao bella van Linda van Rijn

Sanne en Hugo hebben een paar jaar geleden camping Ciao Bella aan het Italiaanse Gardameer overgenomen. Na een intensieve verbouwing loopt de camping in de buurt van Peschiera del Garda inmiddels prima. Met hun dochtertje Zoë en zoontje Noah genieten Sanne en Hugo van de Italiaanse zon, het succes van hun camping en hun leven dat sinds de emigratie naar Italië zoveel beter is geworden. Dat komt niet in de laatste plaats door de vrienden die ze in hun nieuwe thuisland hebben gemaakt. Zo is Sanne bevriend geraakt met de Nederlandse Helena, die yogalessen geeft aan de campinggasten.

Bekijk ook:  Harlan Coben boeken op volgorde: bekend van Netflix

Met haar extravagante en vrijgevochten natuur is Helena de tegenpool van Sanne, maar dat maakt hun band juist zo goed. En niet alleen Sanne en Helena kunnen het goed met elkaar vinden, ook Zoë kan goed opschieten met Helena’s zoontje Alexander. Op een nacht wordt Sanne gebeld door Helena, die helemaal in paniek is. De vader van Alexander, die ze liever geen rol laat spelen in zijn leven, is langsgekomen en er is ruzie ontstaan. Sanne gaat direct naar haar vriendin toe en treft Helena bloedend aan. Maar wat er precies is gebeurd, blijft vaag. Helena wil het allemaal zo snel mogelijk vergeten en Sanne probeert hetzelfde, maar dat verandert als de politie voor de deur staat en er vragen worden gesteld die Sanne niet kan beantwoorden…

Wat is het nieuwste boek van Linda van Rijn?

Wat is het nieuwste boek van Linda van Rijn? Hieronder vind je haar laatst uitgegeven titels.

Villa Algarve Linda van Rijn

Villa Algarve

Isabelle gaat met haar nieuwe vriend naar de vakantievilla van zijn familie. Maar dan blijken de prachtige rotsen van de Algarve geheimen te verbergen die ze liever niet had geweten.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Eén gedachte over “Linda van Rijn: pseudoniem & volgorde boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *