Nieuwste boek John Grisham

Wat is het nieuwste boek van John Grisham? Van deze thrillerschrijver komen er elk jaar meestal één of twee titels uit. Wanneer je de boeken van Grisham graag leest, kijk je waarschijnlijk na elke nieuwe roman alweer uit naar de volgende. Hier vind je alles wat we weten over het nieuwste boek van John Grisham.

Het nieuwste boek van John Grisham

Op deze pagina vertellen we je waar het nieuwste boek van John Grisham overgaat, wanneer het uitkomt en wat je van dit boek mag verwachten. Oktober 2023 werd de nieuwste Grisham uitgegeven: Het ultimatum. Hieronder kun je daar meer over lezen.

Waar gaat het nieuwste boek van John Grisham over?

Het ultimatum, John Grisham

Het ultimatum, John Grisham

Hoe is het afgelopen met Mitch en Abby McDeere nadat ze advocatenkantoor Bendini, Lambert & Locke in Memphis hadden ontmaskerd en het land waren ontvlucht? Het antwoord vinden we terug in Het ultimatum, het meeslepende vervolg op Advocaat van de duivel, de megabestseller die het startschot vormde voor John Grishams carrière.
Vijftien jaar na dato zijn Mitch en Abby neergestreken in Manhattan, waar Mitch partner is geworden in een van de grootste advocatenkantoren ter wereld. Wanneer een vroegere mentor in Rome hem om een gunst vraagt, raakt Mitch betrokken bij een sinistere zaak die wereldwijd verstrekkende gevolgen heeft en die zijn collega’s, vrienden en familie in groot gevaar brengt. In het verleden heeft Mitch laten zien dat hij zijn vijanden te slim af kan zijn, maar deze keer lijkt hij geen kant op te kunnen…

Wanneer wordt dit boek uitgegeven? 

Het ultimatum is in oktober 2023 al beschikbaar. Je kunt het boek online bestellen of aanschaffen bij je lokale boekhandel. Heb jij het boek al gelezen? Laat dan gerust in een reactie hieronder weten wat je ervan vond.

Bekijk ook:  Nieuwe boeken december 2022 - een top 10

Het nieuwste boek van John Grisham voor 2024

Voor 2024 zijn er momenteel nog geen nieuwe releases gedaan. Wanneer dat wel het geval is, lees je dat hier.

Deze boeken van John Grisham zijn ook uitgegeven in 2022

Heb je genoten van Het eiland? Het tweede deel in de serie is eind mei uitgegeven.

De storm

Hurricane Leo zou een heel andere koers aanhouden, maar op het laatste moment blijkt dat Camino Island bij Florida geraakt zal worden. Bestsellerauteur Mercer Mann zal dan ook niet bij de boekwinkel van Bruce Cable langskomen. De meeste mensen vluchten voor de orkaan, maar Bruce blijft. De orkaan verloopt heftig en velen komen om. Onder hen is ook Nelson Kerr, een vriend van Bruce, die thrillerschrijver is. Maar uit autopsie blijkt dat hij klappen tegen zijn hoofd heeft gehad. Wie zit daarachter? Men vermoedt dat niet alles wat Nelson geschreven heeft fictief is. Ligt de waarheid verborgen in een van zijn thrillers?

Sparringpartners

Jake Brigance – uit Een tijd om te doden en Een tijd voor genade – is terug. Zijn hulp wordt ingeroepen door Mack Stafford, een advocaat en vroegere vriend van hem, die drie jaar geleden een grote som geld van een cliënt stal, zijn vrouw en kinderen in de steek liet en in het niets verdween. Nu heeft Mack zijn vroegere vrienden Jake en Harry Rex nodig om naar Ford County terug te keren. Maar zijn ‘Thuiskomst’ verloopt niet volgens plan…

nieuwste boek John Grisham

De lijst van de rechter

Dit boek gaat over Lacy Stoltz. Ze werkt voor een overheidsdienst die het gedrag van rechter onderzoekt. Lacy heeft inmiddels dus ook al heel wat soorten corruptie gezien. Sommige mannen en vrouwen trekken zich niets aan van de geldende wetten. Al eerder maakte zij mee dat een misdaadorganisatie een rechter omkocht. Daar waren vele miljoenen dollars gemoeid. Momenteel heeft ze echter te maken met de nog veel gevaarlijker zaak. De andere kant opkijken is tot daar aan toe, maar als een rechter de dader lijkt te zijn, dan is het eind zoek.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een antwoord