Nieuwste boek John Grisham

Wat is het nieuwste boek van John Grisham? Van deze thrillerschrijver komen er elk jaar meestal één of twee titels uit. Wanneer je de boeken van Grisham graag leest, kijk je waarschijnlijk na elke nieuwe roman alweer uit naar de volgende. Hier vind je alles wat we weten over het nieuwste boek van John Grisham.

Het nieuwste boek van John Grisham

Op deze pagina vertellen we je waar het nieuwste boek van John Grisham overgaat, wanneer het uitkomt en wat je van dit boek mag verwachten. Eind 2022 werd de nieuwste Grisham uitgegeven: De jongens uit Biloxi. Hieronder kun je daar meer over lezen.

Waar gaat het nieuwste boek van John Grisham over?

De jongens uit Biloxi

Biloxi, Mississippi staat al bijna honderd jaar bekend om zijn witte stranden, luxe resorts en rijke visgronden. Maar het kent ook een duister verleden. Een verhaal van corruptie en criminaliteit, van gokken en prostitutie, illegale stokerijen, drugs en moord. Met de macht in handen van een kleine groep misdadigers van wie gezegd werd dat ze deel uitmaakten van de Dixie Mafia.

Keith Rudy en Hugh Malco zijn jeugdvrienden in Biloxi in de jaren zestig. Ze spelen honkbal samen en zijn een tijdlang onafscheidelijk. Maar daar komt een einde aan. Keiths vader ontwikkelt zich tot een vermaarde aanklager die de strijd aangaat met de georganiseerde misdaad. Hughs vader is de ongekroonde koning van Biloxi’s onderwereld. Keith treedt in zijn vaders voetsporen en gaat rechten studeren. Hugh geeft de voorkeur aan het nachtleven en werkt in de clubs van zijn vader.

Bekijk ook:  Lucinda Riley - The Murders at Fleat House

De Rudy’s en de Malco’s, twee families die op ramkoers liggen. Dat het tot een botsing komt, is onvermijdelijk…

Wanneer wordt dit boek uitgegeven? 

De jongens uit Biloxi is inmiddels al beschikbaar. Je kunt het boek online bestellen of aanschaffen bij je lokale boekhandel. Heb jij het boek al gelezen? Laat dan gerust in een reactie hieronder weten wat je ervan vond.

Het nieuwste boek van John Grisham voor 2023

Voor 2023 zijn er momenteel nog geen nieuwe releases gedaan. Wanneer dat wel het geval is, lees je dat hier.

Deze boeken van John Grisham zijn ook uitgegeven in 2022

Heb je genoten van Het eiland? Het tweede deel in de serie is eind mei uitgegeven.

De storm

Hurricane Leo zou een heel andere koers aanhouden, maar op het laatste moment blijkt dat Camino Island bij Florida geraakt zal worden. Bestsellerauteur Mercer Mann zal dan ook niet bij de boekwinkel van Bruce Cable langskomen. De meeste mensen vluchten voor de orkaan, maar Bruce blijft. De orkaan verloopt heftig en velen komen om. Onder hen is ook Nelson Kerr, een vriend van Bruce, die thrillerschrijver is. Maar uit autopsie blijkt dat hij klappen tegen zijn hoofd heeft gehad. Wie zit daarachter? Men vermoedt dat niet alles wat Nelson geschreven heeft fictief is. Ligt de waarheid verborgen in een van zijn thrillers?

Sparringpartners

Jake Brigance – uit Een tijd om te doden en Een tijd voor genade – is terug. Zijn hulp wordt ingeroepen door Mack Stafford, een advocaat en vroegere vriend van hem, die drie jaar geleden een grote som geld van een cliënt stal, zijn vrouw en kinderen in de steek liet en in het niets verdween. Nu heeft Mack zijn vroegere vrienden Jake en Harry Rex nodig om naar Ford County terug te keren. Maar zijn ‘Thuiskomst’ verloopt niet volgens plan…

nieuwste boek John Grisham

De lijst van de rechter

Dit boek gaat over Lacy Stoltz. Ze werkt voor een overheidsdienst die het gedrag van rechter onderzoekt. Lacy heeft inmiddels dus ook al heel wat soorten corruptie gezien. Sommige mannen en vrouwen trekken zich niets aan van de geldende wetten. Al eerder maakte zij mee dat een misdaadorganisatie een rechter omkocht. Daar waren vele miljoenen dollars gemoeid. Momenteel heeft ze echter te maken met de nog veel gevaarlijker zaak. De andere kant opkijken is tot daar aan toe, maar als een rechter de dader lijkt te zijn, dan is het eind zoek.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een antwoord