Nieuwste boek M.J. Arlidge

Ben jij fan van de boeken van M.J. Arlidge? Dan weet je dat het altijd weer redelijk lang wachten is op een nieuw boek in zijn populaire reeks. Wanneer komt het nieuwste boek van M.J. Arlidge uit en waar gaat het over? Hieronder vertellen we je meer over het nieuwste boek van M.J. Arlidge.

Wanneer komt het nieuwste boek van M.J. Arlidge uit?

Het nieuwe boek van M.J. Arlidge kwam uit op 8 augustus 2023. Ben jij benieuwd naar het nieuwste boek van M.J. Arlidge van 2024? Wij ook! De titel en flaptekst zijn inmiddels bekend geworden. Het boek zal worden uitgegeven in juli 2024.

Helen Grace deel 12: Leef je nog?

leef-je-nog-mj-arlidge-helen-grace-12

Terwijl een vete tussen drugsbendes de stad in zijn greep houdt, smeekt een wanhopige moeder inspecteur Helen Grace om haar tienerdochter te vinden. In eerste instantie lijkt het een simpele zaak: een rebelse tiener die is weggelopen van huis. Zaak gesloten. Of toch niet?

Helen volgt haar instinct en richt, ondanks het uitdrukkelijke verbod van haar chef, een onderzoeksteam op. Algauw ontdekt ze dat Naomi niet het enige meisje is dat wordt vermist. Hoe dichter Helen bij de waarheid komt, hoe harder haar onderzoek wordt tegengewerkt. Ze belandt in een web van corruptie, dat zich verder uitstrekt en veel dichterbij komt dan ze zich had kunnen voorstellen. Lukt het haar om de meisjes op tijd te redden?

Kijk hier of het inkijkexemplaar al beschikbaar is.

Het nieuwste boek van M.J. Arlidge

Dit is het boek dat in augustus 2023 uitgegeven werd. Deze nieuwe thriller van M.J. Arlidge is inmiddels overal te koop.

Oog-om-oog-M.J.-Arlidge_meerlezen

Oog om oog

In zijn nieuwe standalone laat Arlidge niet alleen de slachtoffers aan het woord, maar ook de daders

Bekijk ook:  Een nieuwe Deverill-roman van Santa Montefiore!

Zes criminelen in Engeland hebben anonimiteit verkregen. Door de ongelooflijke wreedheden uit hun verleden leek een nieuwe start en re-integratie onmogelijk, totdat de overheid besloot hen een tweede kans te geven: elk van hen kreeg een nieuwe identiteit, in een nieuwe stad, met een nieuwe baan – en niemand die het ooit te weten zou komen. Dat dachten ze tenminste.

Sociaal medewerkster Olivia begeleidt gevangenen om te re-integreren in de maatschappij. Maar als de échte identiteit van haar ex-gevangenen gelekt wordt aan de familie van het slachtoffer maakt Olivia kennis met de meest duistere kanten van de mens. Want de familieleden willen allemaal, stuk voor stuk, gerechtigheid voor het onrecht dat hun geliefden jaren geleden is aangedaan. En zeg nou eerlijk, wie zou er geen wraak willen voor een onvergeeflijke daad?

Kom eens gauw

Kom eens gauw is het 11e deel in de Helen Grace-serie.

Laat op de avond komt een jonge vader thuis. Zijn dochtertje ligt rustig in haar bedje te slapen en die aanblik is een schrijnend contrast met de ravage die hij aantreft in zijn echtelijke slaapkamer, waar zijn vrouw levenloos in bed ligt. Op brute wijze is ze om het leven gebracht. Een paar dagen later komt een moeder thuis van een late dienst en treft haar tienerzoon aan in de woonkamer. Vermoord. Beide moorden lijken met hetzelfde wapen te zijn gepleegd, maar wat is het verband?

Terwijl inspecteur Helen Grace zich op de zaak stort, bevindt haar leven zich op een keerpunt. Haar meest recente aartsvijand loopt nog vrij rond en maakt dat ze geen stap kan zetten zonder drie keer achterom te kijken. Als zich een grote tragedie voordoet, is Helen nergens meer zeker van en al helemaal niet van haar baan. Haar trouwe partner Charlie zal tijdelijk in haar voetsporen moeten treden, maar is ze daar wel klaar voor?

Bekijk ook:  Linwood Barclay boeken: goed opgebouwde thrillers

De voorgaande boeken van M.J. Arlidge

Weet je niet zeker of je alle boeken van M.J. Arlidge al gelezen hebt? Wij maakten een overzicht van zijn boeken: M.J. Arlidge boeken: Helen Grace op volgorde.

Kun je maar geen genoeg krijgen van de boeken van deze schrijver, maar heb je ook de nieuwste M.J. Arlidge alweer uit? Dan kun je hier wat inspiratie opdoen voor je volgende boek: 10 schrijvers zoals M.J. Arlidge.


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *