Nieuwste boek M.J. Arlidge

Kom eens gauw, M.J. Arlidge

Ben jij fan van de boeken van M.J. Arlidge? Dan weet je dat het altijd weer redelijk lang wachten is op een nieuw boek in zijn populaire reeks. Wanneer komt het nieuwste boek van M.J. Arlidge uit en waar gaat het over? Hieronder vertellen we je meer over het nieuwste boek van M.J. Arlidge.

Wanneer komt het nieuwste boek van M.J. Arlidge uit?

Voor het nieuwe boek van M.J. Arlidge hoef je inmiddels niet lang meer te wachten. Het boek komt uit op 8 augustus 2023. Het is nu al te reserveren bij bol.com. Natuurlijk kun je als vaste klant kiezen voor achteraf betalen.

Het nieuwste boek van M.J. Arlidge

Dit is het boek dat in augustus 2023 uitgegeven zal worden. Deze nieuwe thriller van M.J. Arlidge kan al gereserveerd worden.

Oog om oog M.J. Arlidge

Oog om oog

In zijn nieuwe standalone laat Arlidge niet alleen de slachtoffers aan het woord, maar ook de daders

Zes criminelen in Engeland hebben anonimiteit verkregen. Door de ongelooflijke wreedheden uit hun verleden leek een nieuwe start en re-integratie onmogelijk, totdat de overheid besloot hen een tweede kans te geven: elk van hen kreeg een nieuwe identiteit, in een nieuwe stad, met een nieuwe baan – en niemand die het ooit te weten zou komen. Dat dachten ze tenminste.

Sociaal medewerkster Olivia begeleidt gevangenen om te re-integreren in de maatschappij. Maar als de échte identiteit van haar ex-gevangenen gelekt wordt aan de familie van het slachtoffer maakt Olivia kennis met de meest duistere kanten van de mens. Want de familieleden willen allemaal, stuk voor stuk, gerechtigheid voor het onrecht dat hun geliefden jaren geleden is aangedaan. En zeg nou eerlijk, wie zou er geen wraak willen voor een onvergeeflijke daad?

Hieronder zie je de cover van het nieuwste boek van M.J. Arlidge uit 2022 en lees je waar het boek over gaat.

Kom eens gauw, M.J. Arlidge

Kom eens gauw

Kom eens gauw is het 11e deel in de Helen Grace-serie.

Bekijk ook:  De boeken van Lars Kepler: de Joona Linna serie

Laat op de avond komt een jonge vader thuis. Zijn dochtertje ligt rustig in haar bedje te slapen en die aanblik is een schrijnend contrast met de ravage die hij aantreft in zijn echtelijke slaapkamer, waar zijn vrouw levenloos in bed ligt. Op brute wijze is ze om het leven gebracht. Een paar dagen later komt een moeder thuis van een late dienst en treft haar tienerzoon aan in de woonkamer. Vermoord. Beide moorden lijken met hetzelfde wapen te zijn gepleegd, maar wat is het verband?

Terwijl inspecteur Helen Grace zich op de zaak stort, bevindt haar leven zich op een keerpunt. Haar meest recente aartsvijand loopt nog vrij rond en maakt dat ze geen stap kan zetten zonder drie keer achterom te kijken. Als zich een grote tragedie voordoet, is Helen nergens meer zeker van en al helemaal niet van haar baan. Haar trouwe partner Charlie zal tijdelijk in haar voetsporen moeten treden, maar is ze daar wel klaar voor?

De voorgaande boeken van M.J. Arlidge

Weet je niet zeker of je alle boeken van M.J. Arlidge al gelezen hebt? Wij maakten een overzicht van zijn boeken: M.J. Arlidge boeken: Helen Grace op volgorde.

Kun je maar geen genoeg krijgen van de boeken van deze schrijver, maar heb je ook de nieuwste M.J. Arlidge alweer uit? Dan kun je hier wat inspiratie opdoen voor je volgende boek: 10 schrijvers zoals M.J. Arlidge.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een antwoord