Nieuwste boek van Anne Jacobs

Kun jij de boeken van Anne Jacobs ook niet wegleggen? Dan ben je vast benieuwd naar het nieuwste boek van Anne Jacobs. Voor alle fans van haar boeken hebben we goed nieuws, want binnenkort komt haar nieuwe boek uit. Hieronder lees je meer over het nieuwste boek van Anne Jacobs.

Wanneer komt het nieuwste boek van Anne Jacobs uit?

Het nieuwste boek van Anne Jacobs wordt uitgegeven in november 2023.

Arlettes lot

Arlettes lot

In haar keiharde leven stopt ze nooit met vechten voor haar geluk…

De jonge Arlette lijkt het gelukskind te zijn van leerlooiersfamilie Fulbert. Ze is niet alleen buitengewoon mooi, maar ook slim en ambitieus. Maar als ze wordt verkracht en zwanger wordt van een edelman, lijkt haar lot te zijn gekeerd. Ze wordt gezien als een hoer en met minachting behandeld. Beschaamd wijst Arlette de avances af van een jonge ridder die haar bewondert.

Over het veelbewogen leven van de moeder van een van de grootste koningen van Engeland: Willem de Veroveraar.

Eerder dit jaar kwam het zesde deel van Het weesmeisje uit: Het verlangen van het weesmeisje.

Het verlangen van het weesmeisje Anne Jacobs

Het verlangen van het weesmeisje

Het verlangen van het weesmeisje is het zesde deel uit de serie Het weesmeisje. Heb je nog niet alle boeken gelezen, dan hebben we hier de boeken van Anne Jacobs voor je op een rij gezet.

Bekijk ook:  Alle boeken van Jo Nesbø op volgorde

In Het verlangen van het weesmeisje, het zesde en laatste deel in de Weesmeisje-serie van bestsellerauteur Anne Jacobs, is het 1939 en de Tweede Wereldoorlog staat op het punt om los te barsten. De villa bevindt zich opnieuw in zwaar weer en de fabriek staat op instorten. Omdat Marie naar New York is verhuisd, moet Paul de villa in zijn eentje veilig zien te stellen. Als blijkt dat er een andere liefde in Pauls leven is, denkt Marie dat hun huwelijk echt voorbij is. Of zal ze erin slagen haar geliefde echtgenoot terug te winnen?

Komen er nog meer delen in de serie over Het weesmeisje?

Deel 6 is het laatste deel in de serie. Anne Jacobs is echter wel bezig met andere series, zoals de series hieronder. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven.

Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze nieuwe boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Nieuwe serie van Anne Jacobs: De savanne

Inmiddels is het volgende boek van Anne Jacobs voor dit jaar al aangekondigd: Geluk op de savanne. Dit is het tweede deel in de Savanne-serie. Het boek wordt begin augustus 2023 verwacht. Heb je deel 1 Liefde op de savanne al gelezen? Wij kunnen alvast niet wachten!

Geluk op de savanne

In Geluk op de savanne, het tweede deel in de meeslepende Savanne-reeks van Anne Jacobs, is Charlotte na een woelige start in Zuidoost-Afrika herenigd met haar jeugdliefde, en lijkt niets hun geluk meer in de weg te staan. Maar George kan de drang naar avontuur niet weerstaan en begint aan een gevaarlijke expeditie. Charlotte zal zich in de tussentijd in haar eentje moeten redden. Als ze steeds minder brieven van hem ontvangt, vreest ze voor zijn leven…

Bekijk ook:  Lucinda Riley - The Murders at Fleat House

Nieuwste deel in de serie Het landhuis

Nieuwste boek Anne Jacobs Landhuis-serie

Hoop voor het landhuis

Hoop voor het landhuis is het derde deel uit de serie Het landhuis. Heb je nog niet alle boeken gelezen, dan hebben we hier de boeken van Anne Jacobs voor je op een rij gezet.

In Hoop voor het landhuis lees je hoe Franzisca en haar man de rust opzoeken en naar het platteland vertrekken. Het landhuis komt in handen van hun kleindochter, Jenny. Dat verloopt allemaal niet echt vlekkeloos en het opstarten van het restaurant loopt de nodige vertraging op. Wanneer er dan ook nog allerlei geheimen boven water komen bij het verbouwen van de kelder, vraagt Franzisca zich af wanneer het verleden haar met rust zal laten.

Tip van de redactie

Genoten van de boeken van Anne Jacobs? Dan vind je de historische detectives van Julie Klassen of de historische familiesaga’s van Jennifer Donnelly misschien ook mooi.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie