Nieuwste boek van Anne Jacobs

Kun jij de boeken van Anne Jacobs ook niet wegleggen? Dan ben je vast benieuwd naar het nieuwste boek van Anne Jacobs. Voor alle fans van haar boeken hebben we goed nieuws, want binnenkort komt haar nieuwe boek uit. Hieronder lees je meer over het nieuwste boek van Anne Jacobs.

Wanneer komt het nieuwste boek van Anne Jacobs uit?

Het nieuwste boek van Anne Jacobs werd begin 2024 uitgegeven. Inmiddels is er alweer een nieuwe roman aangekondigd, die vind je onder De scheepsdochter.

Nieuwe serie Anne Jacobs: De scheepsdochter

In De scheepsdochter van Anne Jacobs probeert de vrijgevochten Johanna in het Danzig van de negentiende eeuw haar leven in te vullen zoals zij dat wil. Voor de fans van Simone van der Vlugt.

De scheepsdochter Anne Jacobs

Het verhaal van De scheepsdochter van Anne Jacobs, bekend van o.a. de bestsellerseries Het weesmeisje, Het landhuis en De savanne, begint in Danzig, 1860. Johanna Berend staat treurig voor haar imposante ouderlijk huis. Nadat haar affaire met een pianist is stukgelopen wil ze niets liever dan terug naar haar familie. Maar tot haar grote schrik hoort ze dat haar geliefde vader is overleden. Haar broer Theo is nu het hoofd van het gezin en zijn vrijgevochten zus is een doorn in zijn oog. Johanna laat het er niet bij zitten en is vastbesloten een manier te vinden om haar leven in te richten zoals zíj het wil…

Bekijk hier het inkijkexemplaar.

Nóg een nieuwe serie in 2024: De dorpswinkel

Anne Jacobs 2024 De dorpswinkel

De nieuwe roman van Anne Jacobs zal worden uitgegeven in augustus 2024! Ook dit boek maakt weer deel uit van een serie, wat goed nieuws is voor alle liefhebbers van de boeken van Jacobs. Het speelt zich af in de jaren ’20 in Duitsland, en wel in het dorpje Dingelsbach. Marthe Haller runt hier een winkel en komt ook alles over het wel en wee van haar dorpsgenoten te weten. Daarnaast zijn er ook nog haar dochters, die diep in hun hart verlangen naar het levendige Frankfurt.

Bekijk ook:  De liefdesbrief - Lucinda Riley

Kijk hier of het boek al beschikbaar is.

Arlettes lot

Nieuwste los te lezen boek: Arlettes lot

In haar keiharde leven stopt ze nooit met vechten voor haar geluk…

In Arlettes lot neemt deze auteur, onder andere bekend van de populaire series Het weesmeisje en Het landhuis, de lezer mee naar de bijzondere middeleeuwen. Arlette is de dochter van leerlooier Fulbert. Ze is knap, beschikt over hersens en wil graag hogerop komen. Dan wordt ze verkracht door een edelman en blijkt ze zwanger te zijn. Arlette ziet al haar toekomstplannen verdampen. Ze weet nog niet dat ze eens het leven zal schenken aan Willem de Veroveraar.

Gedurende haar leven probeert Arlette zich te handhaven in een harde mannenwereld. De enige die echt om haar geeft, is ridder Herluin, maar Arlette gaat haar eigen weg.

Bekijk hier het inkijkexemplaar.

Eerder dit jaar kwam het zesde deel van Het weesmeisje uit: Het verlangen van het weesmeisje.

Het verlangen van het weesmeisje

Het verlangen van het weesmeisje

Het verlangen van het weesmeisje is het zesde deel uit de serie Het weesmeisje. Heb je nog niet alle boeken gelezen, dan hebben we hier de boeken van Anne Jacobs voor je op een rij gezet.

In Het verlangen van het weesmeisje, het zesde en laatste deel in de Weesmeisje-serie van bestsellerauteur Anne Jacobs, is het 1939 en de Tweede Wereldoorlog staat op het punt om los te barsten. De villa bevindt zich opnieuw in zwaar weer en de fabriek staat op instorten. Omdat Marie naar New York is verhuisd, moet Paul de villa in zijn eentje veilig zien te stellen. Als blijkt dat er een andere liefde in Pauls leven is, denkt Marie dat hun huwelijk echt voorbij is. Of zal ze erin slagen haar geliefde echtgenoot terug te winnen?

Komen er nog meer delen in de serie over Het weesmeisje?

Deel 6 is het laatste deel in de serie. Anne Jacobs is echter wel bezig met andere series, zoals de series hieronder. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven.

Wanneer komt deel 2 van De scheepsdochter uit?

De uitgeverij heeft hier nog niets over bekend gemaakt, maar wij verwachten dit boek in het najaar van 2024. Zodra hier nieuws over is, maken wij dat bekend.

Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk ook:  Jack Ryan boeken, de Amerikaanse James Bond van Tom Clancy

Nieuwe serie van Anne Jacobs: De savanne

Geluk op de savanne, het tweede deel in de Savanne-serie, werd uitgegeven in augustus 2023. Heb je deel 1 Liefde op de savanne al gelezen?

Geluk op de savanne

In Geluk op de savanne, het tweede deel in de meeslepende Savanne-reeks van Anne Jacobs, is Charlotte na een woelige start in Zuidoost-Afrika herenigd met haar jeugdliefde, en lijkt niets hun geluk meer in de weg te staan. Maar George kan de drang naar avontuur niet weerstaan en begint aan een gevaarlijke expeditie. Charlotte zal zich in de tussentijd in haar eentje moeten redden. Als ze steeds minder brieven van hem ontvangt, vreest ze voor zijn leven…

Nieuwste deel in de serie Het landhuis

Nieuwste boek Anne Jacobs Landhuis-serie

Hoop voor het landhuis

Hoop voor het landhuis is het derde deel uit de serie Het landhuis. Heb je nog niet alle boeken gelezen, dan hebben we hier de boeken van Anne Jacobs voor je op een rij gezet.

In Hoop voor het landhuis lees je hoe Franzisca en haar man de rust opzoeken en naar het platteland vertrekken. Het landhuis komt in handen van hun kleindochter, Jenny. Dat verloopt allemaal niet echt vlekkeloos en het opstarten van het restaurant loopt de nodige vertraging op. Wanneer er dan ook nog allerlei geheimen boven water komen bij het verbouwen van de kelder, vraagt Franzisca zich af wanneer het verleden haar met rust zal laten.

Tip van de redactie

Genoten van de boeken van Anne Jacobs? Dan vind je de historische detectives van Julie Klassen of de historische familiesaga’s van Jennifer Donnelly misschien ook mooi.


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *