Nieuwste boek van Anne Jacobs

Kun jij de boeken van Anne Jacobs ook niet wegleggen? Dan ben je vast benieuwd naar het nieuwste boek van Anne Jacobs. Voor alle fans van haar boeken hebben we goed nieuws, want binnenkort komt haar nieuwe boek uit. Hieronder lees je meer over het nieuwste boek van Anne Jacobs.

Wanneer komt het nieuwste boek van Anne Jacobs uit?

Het nieuwste boek van Anne Jacobs staat gepland voor 12 januari 2023. Dit betreft het zesde deel uit de serie het weesmeisje: Het verlangen van het weesmeisje.

Het verlangen van het weesmeisje Anne Jacobs

Het verlangen van het weesmeisje

Het verlangen van het weesmeisje is het zesde deel uit de serie Het weesmeisje. Heb je nog niet alle boeken gelezen, dan hebben we hier de boeken van Anne Jacobs voor je op een rij gezet.

In Het verlangen van het weesmeisje, het zesde en laatste deel in de Weesmeisje-serie van bestsellerauteur Anne Jacobs, is het 1939 en de Tweede Wereldoorlog staat op het punt om los te barsten. De villa bevindt zich opnieuw in zwaar weer en de fabriek staat op instorten. Omdat Marie naar New York is verhuisd, moet Paul de villa in zijn eentje veilig zien te stellen. Als blijkt dat er een andere liefde in Pauls leven is, denkt Marie dat hun huwelijk echt voorbij is. Of zal ze erin slagen haar geliefde echtgenoot terug te winnen?

Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze nieuwe boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk ook:  Recensie boek Het verraad van Anne Frank door Rosemary Sullivan

Komen er nog meer delen in de serie over Het weesmeisje?

Deel 6 is het laatste deel in de serie. Anne Jacobs is echter wel bezig met andere series, zoals de series hieronder. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven.

Nieuw deel in de serie Het landhuis

Nieuwste boek Anne Jacobs Landhuis-serie

Hoop voor het landhuis

Hoop voor het landhuis is het derde deel uit de serie Het landhuis. Heb je nog niet alle boeken gelezen, dan hebben we hier de boeken van Anne Jacobs voor je op een rij gezet.

In Hoop voor het landhuis lees je hoe Franzisca en haar man de rust opzoeken en naar het platteland vertrekken. Het landhuis komt in handen van hun kleindochter, Jenny. Dat verloopt allemaal niet echt vlekkeloos en het opstarten van het restaurant loopt de nodige vertraging op. Wanneer er dan ook nog allerlei geheimen boven water komen bij het verbouwen van de kelder, vraagt Franzisca zich af wanneer het verleden haar met rust zal laten.

Nieuwe serie van Anne Jacobs: De savanne

Inmiddels is het derde boek van Anne Jacobs voor dit jaar al aangekondigd: Liefde op de savanne. Dit is het eerste deel in de Savanne-serie en dat betekent natuurlijk ook dat er meer delen aankomen. Wij kunnen alvast niet wachten!

Liefde op de savanne

Het verhaal van Liefde op de savanne, het eerste deel in de Savanne-serie van bestsellerauteur Anne Jacobs, begint in Ostfriesland, 1880. De 22-jarige Charlotte droomt van avontuur, maar haar grootouders hebben liever dat ze een geschikte echtgenoot kiest. Na een lange verkering neemt ze uiteindelijk het huwelijksaanzoek van koopman Christian aan, om niet veel later te ontdekken dat hij aan de rand van de financiële afgrond staat. Charlotte weet dat ze maar één kans op een gezamenlijke toekomst hebben: ze moeten Duitsland verlaten en ver weg een nieuw leven beginnen…

Tip van de redactie

Genoten van de boeken van Anne Jacobs? Dan vind je de historische detectives van Julie Klassen of de historische familiesaga’s van Jennifer Donnelly misschien ook mooi.

Bekijk ook:  Guillaume Musso boeken, de Franse koning van de misdaad

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een antwoord