Alle boeken van Louise Fein op volgorde

Wanneer je houdt van oorlogsromans, ken je de naam Louise Fein vast al wel. Deze auteur richt zich met name op de periode rond de Tweede Wereldoorlog. Haar boeken lezen lekker weg en zijn een aanrader voor iedereen die graag regelmatig een oorlogsroman leest. Zeker in de aanloop naar 4 mei en de tijd van herdenken is dit een mooie auteur om eens uit te lichten. Hieronder vind je de boeken van Louise Fein op volgorde van uitgave en lees je meer over haar nieuwste boek.

De boeken van Louise Fein op volgorde

De boeken van Louise Fein zijn los te lezen, tot nu toe zijn er geen series van haar uitgekomen. Hieronder vind je de boeken van Louise Fein op volgorde van uitgave.

de-dochter-van-de-nazi-louise-fein

De dochter van de nazi

Hetty Heinrich groeit op in het Leipzig van de jaren dertig. Het hele gezin is in de ban van de nazi’s, en voor Hetty lijkt het allemaal heel gewoon. Haar vader is SS-offcier en haar broer gaat bij de Luftwaffe. Hetty zelf wil dolgraag bij de Deutscher Mädel en boven haar bed hangt een poster van haar grote held Adolf Hitler… Alles verandert wanneer ze Walter ontmoet. De blonde, blauwogige, perfecte Walter. De beste vriend van haar broer. De jongen die haar leven redde toen ze klein was. Een Jood. Door haar diepe gevoelens van vriendschap en liefde voor Walter begint Hetty vraagtekens te zetten bij alles waarmee ze is opgegroeid. Moet ze trouw blijven aan haar familie en zich overgeven aan het regime? Of is ze bereid grote risico’s te nemen en te kiezen voor de liefde van haar leven? De dochter van de nazi is een meeslepend en ontroerend verhaal over verboden liefde tijdens het meedogenloze naziregime.

Bekijk ook:  Nivea boeken: de trilogie van Lena Johannson

Bekijk hier het inkijkexemplaar op bol.

Het nieuwste boek van Louise Fein

Vond je De dochter van de nazi een goed boek? Dan kijk je vast uit naar het nieuwste boek van Louise Fein. Dit boek komt uit in 2024. Je vindt het hieronder.

Het boekwinkelcomplot, Louise Fein

Het boekwinkelcomplot van Louise Fein, bekend van de bestseller De dochter van de nazi, speelt zicht af in Londen, 1962. De wereld balanceert op de rand van een nucleaire oorlog, maar het dagelijkse leven gaat gewoon door. Celia Duchesne droomt van een baan bij de BBC, maar werkt bij een stoffig antiquariaat aan The Strand. Als er op een dag een knappe Amerikaan binnenstapt, verandert haar leven voorgoed. Want terwijl ze voor het eerst echt verliefd wordt, ontdekt ze ook een verwoestend geheim. Celia duikt in haar eigen familiegeschiedenis, en vindt daar de waarheid die haar dwingt alles wat ze liefheeft op het spel te zetten.

Bekijk hier het inkijkexemplaar op bol.com.

Wie is Louise Fein?

In haar jeugd was Louise Fein al een fervent leven. Ze vond het heerlijk om te ontsnappen aan het alledaagse leven naar de veel interessantere wereld van haar verbeelding. Louise is altijd al dol op schrijven geweest, ze schreef verhalen, poëzie en hield een dagboek bij. Het was een hobby, waarvan ze nooit had gedacht dat ze er geld mee zou kunnen verdienen. Na de universiteit heeft Louise Fein een tijdje gereisd en met een diploma in de advocatuur ging ze aan de slag in de financiële wereld. Naast haar carrière, haar man en drie kinderen om voor te zorgen, hield ze maar weinig tijd over. Ze volgde een cursus creatief schrijven en dacht bij zichzelf: ooit… Dat ooit kwam sneller dan gedacht en uiteindelijk kwam haar eerste boek uit: De dochter van de nazi. Louise Fein woont met haar gezin, twee ondeugende katten en haar kleine hondje Bonnie in Surrey.

Bekijk ook:  Ellie Dean boeken: Een veilige haven op volgorde & biografie

Auteurs zoals Louise Fein

Op zoek naar vergelijkbare boeken zoals De dochter van de nazi en Het boekwinkelcomplot? Misschien zijn de boeken van deze auteurs wel iets voor jou:

Bekijk ook: 30 indrukwekkende romans over de oorlog


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *