Winactie Pasen 2024: 5 x kans!

Pasen komt er weer aan, dus wordt het weer tijd voor een leuke nieuwe winactie. Vanwege het eerdere succes hebben we besloten om nog een keer een paashaasactie te doen. Je kunt dan een paashaasknuffel met een kinderboek winnen. Hieronder lees je hoe je meedoet!

Winactie Pasen 2024: 5 paashazen met een kinderboek

Met Pasen wordt de opstanding van Jezus herdacht, maar er zijn ook andere gebruiken die bij onze cultuur horen in deze periode. De paashaas is er daar één van. Deze schijnt al een zeer lange geschiedenis te kennen, welke teruggaat tot de Germaanse stammen. In de Nederlandse traditie heeft de paashaas een mandje op zijn rug om eieren te kunnen vervoeren. Onze paashaas is dol op lezen en heeft een boekje in zijn pootjes. Doe je mee met onze winactie voor Pasen 2024?

Op welke boekjes maak je kans?

Hieronder vind je de 5 boekjes waarop je kans maakt. Ken je het boekje nog niet? Klik dan op de link van bol voor het inkijkexemplaar.

De winactie loopt van 6 maart 2024 tot en met 23 maart 2024. In de week van 25 maart 2024 maken we de winnaars bekend op de website.

Hoe doe je mee?

Vul het onderstaande formulier in en maak kans. De uiteindelijke winnaars worden gekozen via naamloting.nl. Hier kun je onze standaard actievoorwaarden en spelregels voor winacties vinden. Welk kinderboek is jouw favoriet?

Bekijk ook:


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

2 gedachten over “Winactie Pasen 2024: 5 x kans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *