Grootletterboeken: wat zijn het en waar kun je ze kopen? Met WINACTIE

Voor sommige mensen kost lezen meer moeite dan voor anderen. Dat kan komen door een taalachterstand, maar ook door andere zaken, bijvoorbeeld wanneer het zicht slechter wordt. Dan zijn grootletterboeken echt een uitkomst. Wat zijn grootletterboeken nu precies en waar kun je ze kopen? In dit artikel lees je meer over deze boeken met extra grote letters én maak je in december 2023 kans op 2 historische grootletterboeken. Lees snel verder.

Wat zijn grootletterboeken?

Grootletterboeken zijn precies wat de naam al zegt: boeken met extra grote letters. Deze boeken zijn speciaal bedoeld voor mensen met een visuele handicap. Wanneer je veel van boeken houdt en je zicht verslechtert, kan dat echt als een gemis voelen. Gelukkig zijn voor sommige mensen grootletterboeken dan een uitkomst. De letters in een grootletterboek zijn ongeveer twee keer zo groot als standaard, dus de boeken zelf zijn vaak ook behoorlijk veel groter.

Waar kun je grootletterboeken kopen?

Grootletterboeken kun je op diverse plaatsen aanschaffen. Denk daarbij aan de lokale boekhandel, maar ook bijvoorbeeld via bol.com. Het aanbod is wel veel beperkter dan boeken met een standaard lettertype. Wil je regelmatig boeken met grote letters lezen, dan is het een idee om lid te worden van de bibliotheek of om vaker e-books te lezen, omdat je het lettertype bij e-books zelf in kunt stellen.

Winactie: 2 romans met grote letters

Ken je iemand die de voorkeur geeft aan boeken met grote letters of vanwege bepaalde redenen geen andere boeken kan lezen? Verras deze persoon dan met twee mooie historische grootletterboeken. Het betreft de volgende romans:

Bekijk ook:  De prooi, een waargebeurde thriller

Wil je kans maken op deze boeken? Vul dan voor 29 december onderstaand formulier in. Hier vind je onze Actievoorwaarden en spelregels bij winacties. De winnaar maken we voor 31 december 2023 bekend op onze website.

Deze winactie is helaas gesloten. Houd onze website in de gaten voor nieuwe winacties!

Bekijk ook:


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *