Nieuwste boek van J.D. Barker

Na het succes van De beller op lijn 4 was het even wachten op een nieuw boek van J.D. Barker. Inmiddels is het nieuwste boek echter aangekondigd. Op deze pagina lees je wanneer het boek uitkomt en waar het over gaat. Kun jij ook niet wachten? Laat dan onder dit artikel een reactie achter met jouw favoriete titel van J.D. Barker.

Wanneer komt het nieuwste boek van J.D. Barker uit?

Het is momenteel nog eventjes wachten, maar het nieuwste boek van J.D. Barker zal in Nederland op 19 juli 2022 uitkomen. Je kunt het boek nu al reserveren bij bol.com, waarbij je ook gebruik kunt maken van de optie om achteraf te betalen. Dan heb jij de nieuwste Barker straks als een van de eersten in handen.

Het nieuwste boek van J.D. Barker

Hieronder vind je de cover en flaptekst van het nieuwste boek van J.D. Barker.

augustus-jd-barker

Augustus

Augustus zal het nieuwste boek van J.D. Barker zijn.

Als de achtjarige wees Jack bij het bezoeken van het graf van zijn ouders een meisje ontmoet, Stella, is hij direct weg van haar. Maar hun ontmoeting wordt plotseling beëindigd door een mysterieuze vrouw, die Stella dwingt in een witte SUV te stappen. Wekenlang blijft Jack naar de begraafplaats gaan, hopend een glimp van Stella op te vangen. Altijd tevergeefs. Tot hij exact een jaar later weer het graf van zijn ouders bezoekt en de witte SUV opnieuw opduikt.

Bekijk ook:  Nieuwste boek van Julie Klassen

Detective Faustino Brier wordt gekweld door een reeks onopgeloste moorden. Al enkele jaren wordt er op 8 augustus een lijk gevonden: het lichaam volledig verbrand, maar de kleding intact. En geen enkel spoor van de dader. Briers enige aanknopingspunt is Jack Thatch – de arme weesjongen die vier jaar geleden zijn ouders verloor door een aanrijding met een witte suv. Zijn vingerafdrukken stonden op de ID-kaart van het meest recente slachtoffer. Maar die jongen is nog een kind en kan onmogelijk iets met deze moordzaak te maken hebben. Toch?

Wie is J.D. Barker?

J.D. Barker werd geboren op 7 januari 1971. Hij groeide op in Illinois, maar op zijn 14e verhuisde hij met het gezin naar Florida. Na zijn studie Bedrijfskunde begon hij al snel te werken bij een tijdschrift en als ghostwriter, waarbij hij andere auteurs hielp met hun publicatie. Voor zijn debuutroman werd hij beloond met de Bram Stoker Award en dat was voor de familie Stoker aanleiding om contact met hem op te nemen voor de prequel van Dracula. Hier heeft hij als co-auteur aan meegewerkt. J.D. Barker heeft ook samengewerkt met de bekende auteur James Patterson. Inmiddels heeft zijn naam al vele keren in de New York Bestsellerlijst gestaan.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *