Karen Swan boeken: internationale bestsellers

Karen Swan maakte eerst carrière in de modewereld, maar inmiddels is ze internationaal bekend als schrijfster. Haar boeken prijkten in diverse landen op de bestsellerlijsten en dat zegt toch al wel wat over de kwaliteit. Al haar boeken hebben een internationaal tintje en dat is extra aansprekend als je van reizen houdt, zoals ik.

Wie is Karen Swan?

Karen Swan maakte carrière als modejournalist, maar op een gegeven moment zegde ze haar baan op om een langgekoesterde droom in vervulling te laten gaan. Terwijl ze drie kinderen grootbracht, samen met haar geliefde puppy, begon ze boeken te schrijven. Ze wilde altijd al schrijfster worden en inmiddels is dat gelukt. Haar boeken zijn in vele talen vertaald. Ze woont in Sussex, middenin een bos en schrijft haar boeken het liefst vanuit een boomhut met uitzicht op nationaal park South Downs.

Alle boeken van Karen Swan op volgorde

Hieronder vind je alle boeken van Karen Swan op volgorde van uitgave. De boeken kunnen los van elkaar gelezen worden.

Bekijk ook:  Nicky Pellegrino boeken: wegdromen over Italië

Het beste boek van Karen Swan

Wat is het beste boek van Karen Swan? Daarvoor zijn we niet alleen op ons eigen oordeel afgegaan, maar keken we ook welk boek de beste beoordeling kreeg op de bekende boekenplatforms. De onderstaande titel kwam als beste boek van Karen Swan uit de bus.

beste boek Karen Swan

De Zweedse affaire

In De Zweedse affaire van Karen Swan werkt Bell al meer dan twee jaar als nanny voor het rijke en charmante echtpaar Hanna en Max Mogert en heeft het enorm naar haar zin. Maar dan zet een mysterieus telefoontje alles op zijn kop. Een medewerker van een medische kliniek vraagt of Bell een boodschap door kan geven: Hanna’s man is wakker geworden.

Bell snapt er niets van. De ontwaakte man is niet Max, maar Hanna’s eerste echtgenoot, die na een ernstig ongeluk zeven jaar in coma lag. Nu hij weer bij kennis is, staat Hanna’s hele leven op losse schroeven. Terwijl het gezin, inclusief Bell, zoals altijd vertrekt voor een midzomer op de Zweedse eilanden, moet Hannah allesbepalende keuzes maken. En Bell speelt daarin een grotere rol dan ze van tevoren had kunnen bedenken…

Nieuwste boek van Karen Swan

Kun jij niet wachten tot het nieuwste boek van Karen Swan uitkomt? Hieronder kun je meer lezen over dit boek.

De Griekse ontsnapping Karen Swan

De Griekse ontsnapping – Karen Swan

Op 5 juli 2022 komt het nieuwe boek van Karen Swan uit: De Griekse ontsnapping.

In De Griekse ontsnapping van Karen Swan, bekend van o.a. de bestsellers De Zweedse affaire en De Spaanse belofte, werkt Chloe Marston in New York als assistent voor de allerrijksten van de wereld. Ze zorgt dat hun levens vlekkeloos verlopen – zelfs nu haar eigen leven een puinhoop is. Als een klant haar de opdracht geeft om een huis voor hem te zoeken in Griekenland, grijpt ze die kans met beide handen aan. Maar op de prachtige eilanden ontdekt ze een duister geheim, en moet ze uitvinden wie ze kan vertrouwen voordat het te laat is…

Voor wie zijn de boeken van Karen Swan bedoeld?

Houd je van romantische boeken met een vleugje spanning? Dan geniet jij wellicht ook van de boeken van Karen Swan. De boeken van deze auteur zijn geschikt voor de liefhebbers van Lucinda Riley en Tracy Rees.

Bekijk ook:  De zeven zussen: volgorde en recensie deel 1

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een antwoord