Een nieuwe Deverill-roman van Santa Montefiore!

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat Santa Montefiore weer met een nieuwe roman gaat komen. Het nieuwe boek van Santa Montefiore wordt het vijfde deel in de serie over de vrouwen van Deverill. Je kunt Deverill 6 – De stem van het meer nu al kopen via bol.com!

Waar gaat het nieuwe boek van Santa Montefiore over?

de stem van het meer Santa Montefiore

Deverill deel 6: De stem van het meer

Cavan Court, 1865. Eliza Fairfield is niet zoals haar drie oudere zussen, die alleen maar dromen van trouwen met een van de knappe, welgestelde Deverill-broers en een huishouden bestieren op het statige Deverill-kasteel. Eliza droomt liever weg in haar eigen sprookjeswereld. Maar dan raakt ze verstrikt in een onmogelijke driehoeksverhouding, waarin ook de Deverills een rol spelen. Ze verdwijnt en decennialang is er geen spoor van haar te bekennen.

1925. Lady Gabriella Tremaine wordt Cavan Court gestuurd, totdat ­niemand in Londen het nog over haar grote schandaal heeft. Haar drie oudtantes wonen nog altijd op het landgoed. Gabriella voelt er sterk de aanwezigheid van geesten. Kan ze samen met Adeline Deverill ontdekken wie of wat er rondwaart? En waarom voelt ze zich zo aangetrokken tot Charlton, de klusjesman? En wil ze eigenlijk nog wel terug naar Londen?

Overzicht van alle boeken van Santa Montefiore

Eerder maakten we al een overzicht van alle boeken van Santa Montefiore. Deze kan nu dus aangevuld worden met deze nieuwe roman van de hand van deze schrijfster.

Bekijk ook:  Prinses Amalia: het boek van Claudia de Breij

De stem van het meer is beschikbaar vanaf 26 maart 2024. Kijk jij ook al uit naar dit nieuwe boek van Santa Montefiore?

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *