Een nieuwe Deverill-roman van Santa Montefiore!

Santa Montefiore cover

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat Santa Montefiore weer met een nieuwe roman gaat komen. Het nieuwe boek van Santa Montefiore wordt het vijfde deel in de serie over de vrouwen van Deverill. Je kunt Deverill 5 – De Verre Horizon nu al kopen via bol.com!

Waar gaat het nieuwe boek van Santa Montefiore over?

Natuurlijk zullen we in dit boek de belangrijkste hoofdpersonen weer terugzien. Kitty Deverill is misschien wel de bekendste, maar ook JP zagen we graag in de latere boeken. In dit nieuwe boek gaat JP Deverill het familiekasteel verkopen. Dat zal heel wat teweegbrengen bij de familie en zeker bij Kitty. Een grote hotelketen zal het kasteel gaan overnemen. Verder komt Margot Hart op het landgoed overnachten. Haar plan is om een boek te schrijven over de familiegeschiedenis en dat komt JP goed uit. Tenslotte heeft hij nog wel een appeltje te schillen met een deel van de familie. Zijn zoon Colm denkt daar echter anders over, zelfs al heeft hij eigenlijk geen contact meer met zijn vader. Het lijkt dus weer een roman vol verrassende wendingen te worden.

Overzicht van alle boeken van Santa Montefiore

Eerder maakten we al een overzicht van alle boeken van Santa Montefiore. Deze kan nu dus aangevuld worden met deze nieuwe roman van de hand van deze schrijfster.

De Verre Horizon is beschikbaar vanaf 23 maart 2021. Kijk jij ook al uit naar dit nieuwe boek van Santa Montefiore?

Bekijk ook:  25 indrukwekkende romans over de oorlog

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een antwoord