De boeken van Felicia Otten op volgorde

Ken jij de boeken van Felicia Otten al? Als je van historische feelgood houdt, dan zit je met deze boeken wel goed. De boeken zijn vanuit het Duits vertaald en uitgegeven door Xander Uitgevers. Het eerste deel heeft al mooie recensies ontvangen en het tweede deel komt in oktober 2023 uit.

Alle boeken van Felicia Otten

Tot nu toe is er in het Nederlands één serie van Felicia Otten verschenen: De dorpsdokter.

De dorpsdokter op volgorde

  1. De dorpsdokter (Originele titel: Aufbruch in ein neues Leben)
  2. Kwetsbare liefde (Originele titel: Der Weg ins Ungewisse)

1. De dorpsdokter, Felicia Otten

De prachtige roman De dorpsdokter, het eerste deel in de gelijknamige serie van Felicia Otten, speelt zich af in het Hamburg van de jaren vijftig. Als de jonge arts Thea Graven melding maakt van de fatale fout van een chirurg tijdens een operatie, betekent dat het einde van haar carrière. Ze kan niet anders dan vertrekken naar een dorpje in de Eifel, en gaat aan de slag als dokter. Maar de dorpelingen vertrouwen haar niet zomaar, en haar nieuwe baas is een vreselijke hork. Thea blijft ondanks alles optimistisch en vecht voor haar plaats, én de liefde. Langzaam ontdekt ze genoeg om van te houden in haar nieuwe woonplaats… en een paar indrukwekkende geheimen.

2. Kwetsbare liefde, Felicia Otten

In Kwetsbare liefde, het tweede deel in de Dorpsdokter-reeks van Felicia Otten, zijn Thea en Georg eindelijk bij elkaar en plannen hun bruiloft. Maar dan slaat het noodlot toe: dokter Thea wordt zelf ernstig ziek en moet herstellen in een revalidatiecentrum in de bergen. Niemand weet of ze ooit weer de oude zal worden, dus doet Thea er alles aan om haar vroegere leven te vergeten. Ze besluit zelfs Georg voorgoed gedag te zeggen, maar die geeft niet zomaar op… En als Thea door een ingrijpende ervaring een stukje van haar oude moed terugkrijgt, beseft ze dat er genoeg dingen in haar leven zijn die het waard zijn om voor te vechten.


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze nieuwe boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk ook:  10 grappige kinderboeken voor kinderen van 10 jaar

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie