Virgin River boeken volgorde

Virgin River boeken op volgorde

Virgin River is een Amerikaanse serie waarvan inmiddels bijna 3 seizoenen op Netflix staan. Bij velen was het een absoluut succes, maar waarom eigenlijk? Want het verhaal klinkt maar heel dunnetjes: een verpleegkundige uit LA die alles kan krijgen wat haar hartje begeerd, wil iets heel anders en echt tot rust komen. Ze komt terecht in een klein dorpje in the middle of nowhere. Maar toch heeft deze serie is waardoor je echt geboeid raakt. Of dat nu het heerlijke intieme van het dorpje is, de onderlinge verhoudingen, het snufje humor of toch de lichte spanning die in de serie voorkomt. De boeken van Robyn Carr hebben precies hetzelfde. Benieuwd naar de boeken van deze Netflix-serie? Hieronder vind je Virgin River boeken op volgorde.

Virgin River boeken volgorde

Het is een hele serie, de boeken over Virgin River. Een boekenreeks waar je echt even lekker zoet mee bent, ideaal voor de zomervakantie… of de kerstvakantie natuurlijk. Want er zitten ook een paar heerlijke kerstboeken tussen waarmee je echt in de sfeer kunt komen. Hieronder vind je de Virgin River boeken op volgorde.

 1. Thuis in Virgin River (Originele titel: Virgin River)
 2. Welkom in Virgin River (Originele titel: Shelter Mountain)
 3. Weerzien in Virgin River (Originele titel: Whispering Rock)
 4. Winter in Virgin River (Originele titel: A Virgin River Christmas)
 5. Een nieuwe horizon (Originele titel: Second Chance Pass)
 6. Met de stroom mee (Originele titel: Temptation Ridge)
 7. Na de storm (Originele titel: Paradise Valley)
 8. Onbekende bestemming (Originele titel: Forbidden Falls)
 9. Met nieuw vertrouwen (Originele titel: Angel’s Peak)
 10. Een plek in de zon (Originele titel: Moonlight Road)
 11. Dromen van vrijheid (Originele titel: Promise Canyon)
 12. Uit de schaduw (Originele titel: Wild Man Creek)
 13. Tijd van belofte (Originele titel: Harvest moon)
 14. Sneeuw in Virgin River (Originele titel: Bring me home for Christmas)
 15. In de luwte (Originele titel: Hidden summit)
 16. De weg vooruit (Originele titel: Redwood Bend)
 17. Rijke oogst (Originele titel: Sunrise Point)
 18. Een Kerstmis naar haar hart (Originele titel: My kind of Christmas)
Bekijk ook:  Alle boeken van J.D. Barker, Sam Porter serie op volgorde

Wanneer komen de nieuwe delen van Virgin River uit?

Een nieuw boek van je een van je favoriete series is altijd weer een feestje. Zoals je in het lijstje hierboven kunt zien, zijn nog niet alle delen als paperback beschikbaar. Ook de e-books zijn nog niet altijd beschikbaar. Op 7 juli 2021 kwamen deel 7, 8 en 9 uit in de nieuwe editie. Het goede nieuws is dat deel 10, 11 en 12 ook al ingepland staan voor 2021. Deze boeken komen zoals het er nu uitziet begin november uit. Heb je deze boeken ook al uit? Dan houden wij je graag op de hoogte wanneer de nieuwe delen komen. Volg je ons al op Facebook?

Voordeelpakket Virgin River

De nieuwe boeken van Virgin River zijn nu tijdelijks in een voordeelbox verkrijgbaar. Dit pakket omvat dus deel 10, 11 én 12. Op dit moment betaal je zo voor alle drie de boeken maar € 25,00 in plaats van € 37,50. Een perfect moment om je serie compleet te maken dus! Je kunt de boeken nu al reserveren, deze worden dan in november bij je bezorgd en je kunt achteraf betalen.

Kerstverhalen van Virgin River

De kerstverhalen van Virgin River worden vaak los gelezen en dat kan ook prima. Wil je de serie liever helemaal op volgorde lezen, kerst of geen kerst? Dan wordt de titel ‘Een onverwacht kerstcadeau‘ vaak tussen deel 7 en 8 gelezen en ‘Kus om middernacht‘ tussen 11 en 12. ‘Een Kerstmis naar haar hart’ kan als laatste boek gelezen worden.

Bekijk ook: De volgorde van de Bridgerton boeken én een andere serie van Julia Quinn

Virgin River seizoen 3

Virgin River seizoen 3: wanneer op Netflix? Op 9 juli 2021 kwam het nieuwe seizoen van Virgin River eindelijk online op Netflix. Voor fans is het een hele opluchting, want seizoen 2 stopte met een enorme cliffhanger. Tijd om daar wat aan te doen en seizoen 3 te gaan bekijken.

Virgin River trilogie

Voorheen was Virgin River als trilogie verkrijgbaar. Inmiddels zijn de delen gewoon los verkrijgbaar, maar je kunt wel de e-books in een bundel aanschaffen. Hieronder vind je de diverse trilogieën van Virgin River als e-book.

Virgin River 1e trilogie

De 1e trilogie van Virgin River bevat de delen:

Virgin River 2e trilogie

De 2e trilogie van Virgin River bevat de delen:

Virgin River 3e trilogie

Virgin River 3e trilogie

De 3e Virgin River trilogie bevat de delen:

Virgin River 4e trilogie

De 4e trilogie van Virgin River bevat de delen:

 • Dromen van vrijheid
 • Uit de schaduw
 • Tijd van belofte

Virgin River 5e trilogie

De Virgin River 5e trilogie bevat de volgende boeken:

 • De weg vooruit
 • Rijke oogst
 • In de luwte

Virgin River boeken samenvatting

Ken je de serie nog niet? Dan lichten wij een tipje van de sluier op over de eerste delen.

Bekijk ook:  De boekenserie van Muna Shehadi op volgorde

Virgin River 1: Thuis in Virgin River

Virgin River boeken op volgorde

Melinda Monroe heeft iets ergs meegemaakt en ze wil maar één ding: weg van haar leventje als verpleegkundige in Los Angeles. Ze wil de stad het liefst helemaal achter zich laten en solliciteert naar de baan van verpleegkundige in Virgin River, een dorp waarvan je de naam normaal gesproken niet eens zou kennen. Het is echt even wennen, maar ze merkt al snel dat deze omgeving iets heeft. Een heerlijk boek waarbij je meteen in de sfeer van een familieachtig dorpje komt.

Virgin River 2: Welkom in Virgin River

In dit boek lezen we meer over Paige Lassiter. Met haar zoontje komt Paige het plaatselijke dorpscafé binnen. Ze is op de vlucht voor haar gewelddadige echtgenoot en duidelijk doodsbang. Preacher voelt aan dat er iets speelt en hij wil haar en haar zoontje helpen. Maar als haar echtgenoot ontdekt waar ze is, zorgt dit onvermijdelijk voor grote problemen. Een mooi boek met wat extra diepgang door de achtergrond.

Virgin River 2

Virgin River 3: Weerzien in Virgin River

Mike Valenzuela is politieagent en als hij gewond raakt, wil hij in het dorp van vriend Jack revalideren. Virgin River is dé perfect locatie om weer helemaal de oude te worden. Bovendien is Mike wel klaar voor een serieuze relatie. Brie Sheridan is assistent Officier van Justitie en ze weet dat de wereld hard is. Mike houdt ze dan ook maar liever ver van zich vandaan, tenslotte staat hij bekend als een echte versierder. Als er iets heel ergs gebeurt, zijn ze echter wel op elkaar aangewezen. Volgens de meeste lezers is dit niet het mooiste boek uit de reeks, maar als je de serie compleet wilt hebben, hoort dit derde deel van de Virgin River boekenreeks er beslist bij.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een antwoord