De boekenserie van Muna Shehadi op volgorde

Muna Shehadi is een aanstormend talent op het gebied van boeken. Ze heeft tot nu toe één boekenserie geschreven van drie romans en die zijn nu al razend populair. De opzet van haar verhaal doet enigszins denken aan De zeven zussen van Lucinda Riley. Wellicht verklaart dat ook waarom deze drie boeken zo populair zijn bij De zeven zussen-fans. In reviews valt zelfs te lezen dat deze serie misschien nog wel mooier is dan De zeven zussen. Nieuwsgierig geworden? Op deze pagina vertellen we je meer over De drie dochters: Rosalind’s leugen, Eve’s waarheid en Olivia’s geheim, maar ook over haar nieuwste boek.

Volgorde De drie dochters van Muna Shehadi

Allereerst belangrijk voor je aan het lezen slaat: de volgorde van de boeken van Muna Shehadi. In welke volgorde moet je de serie De drie dochters lezen?

  1. Rosalind’s leugen
  2. Eve’s waarheid
  3. Olivia’s geheim

Zijn de boeken van De drie dochters ook los te lezen? Zeker. Als je geen serie-lezer bent, dan kun je ook gerust één deel van de serie lezen. Maar begin voor de zekerheid met het eerste deel, de kans is groot dat je ook de andere delen wilt lezen!

Rosalind’s leugen samenvatting

rosalinds-leugen

In dit boek maak je meteen al kennis met alle drie de dochters: Rosalind, Olivia en Eve. Rosalind is het middelste zusje en zij is het meest nieuwsgierig aangelegd. Na de dood van hun moeder Jillian Croft komen de drie zusjes voor een raadsel te staan. Ze vinden namelijk een medische verklaring, waaruit blijkt dat hun moeder nooit zwanger kan zijn geweest. Wie zijn ze dan wel? Rosalind is de enige die het naadje van de kous wil weten op dat moment en aan de hand van informatie in drie schriften, keert ze terug naar haar roots. Ze komt uit bij Leila Allerton, een operazangeres uit New Jersey. Rosalind vertelt echter niet meteen wie zij is.

Eve’s waarheid samenvatting

eves-waarheid-muna-shehadi

Rosalind kon niet wachten om op ontdekking te gaan, toen de zusjes ontdekten dat hun moeder niet hun moeder kon zijn geweest. Maar Eve doet het liever wat rustiger aan. Eve Moore heeft weliswaar een vaste relatie en een baan, maar ze is er niet echt gelukkig mee. Plotseling staat ze voor een nieuwe uitdaging: een grote klus op Washington Island. Ze is klaar om er helemaal in te duiken, maar ze is niet voorbereid op het moeilijke geheim waar ze tegenaan loopt. Gaat dit geheim haar familie stuk maken of zal het haar hart uiteindelijk openen?

Olivia’s geheim samenvatting

olivias-geheim-muna-shehadi

Het derde deel uit de serie De drie dochters gaat over Olivia, die haar tv-show stopzet om echt voor een gezinnetje te gaan. Ze wil al erg lang een baby met haar man Derek. Maar als blijkt dat Derek niet is wie hij blijkt te zijn, vlucht ze naar de kust van Maine. Een hele verandering vanuit Los Angeles, maar Olivia heeft goede herinneringen aan deze plaats. Olivia heeft veel te verwerken; haar carrière én haar huwelijk zijn stukgelopen, maar ook het ‘verraad’ van hun moeder is zij nog altijd niet vergeten. Olivia moet iets doen om verder te kunnen.

Wie is Muna Shehadi?

Muna Shehadi werd geboren in Princeton, New Jersey. Haar ouders gaven allebei les, de een was professor filosofie en de ander gaf wiskunde op de middelbare school. Na haar studie in Connecticut verhuisde Muna Shehadi naar Boston, waar ze uiteindelijk een master behaalde als klassieke sopraan. Ze had echter last van een hoge mate van podiumvrees en besloot haar carrière om te gooien. Ze begon boeken te publiceren onder de naam Isabel Sharpe. Onlangs vond ze het tijd worden om boeken onder haar eigen naam te publiceren. Een naam om trots op te zijn, zoals Muna Shehadi zelf zegt. Muna betekent namelijk ‘iemand naar wie verlangd werd’ en Shehadi betekent ‘van God gesmeekt’.

Bekijk ook:  Nora Roberts top 10 + boeken op volgorde

Nieuwste boek Muna Shehadi

Onlangs werd bekend dat er een nieuw boek van Muna Shehadi uitkomt: De eerste vrouw. Hier lees je waar het boek over gaat en wanneer het uitkomt.

de-eerste-vrouw-muna-shehadi

De eerste vrouw

Holly Penny verwacht dat de begrafenis van haar ex-man gedenkwaardig en emotioneel zal zijn. Lyle was haar grote liefde; ze waren gelukkig totdat hun leven in een fractie van een seconde veranderde, waardoor uiteindelijk hun huwelijk verwoest werd.

Voor de begrafenis reist ze af naar het mooie bergresort waar ze vaak samen zijn geweest. Daar komt ze erachter dat Lyle hun relatie geheimhield voor de twee vrouwen met wie hij na haar trouwde. Nog verontrustender zijn de verhalen die de andere vrouwen vertellen. Lyle lijkt weinig overeenkomsten te hebben met de man die Holly zo goed dacht te kennen. Wordt ze gedwongen om zowel haar toekomst als haar verleden te herzien?

De eerste vrouw is een heerlijke zomerroman die alle ingrediënten bevat die De drie dochters-trilogie zo succesvol maakte: intriges, familiegeheimen en liefde.

Wanneer komt de nieuwe roman van Muna Shehadi uit? Het boek komt uit op 13 juli 2022.

Heb jij deze boeken al gelezen? Wat vond jij ervan? Laat gerust hieronder een reactie achter.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Eén gedachte over “De boekenserie van Muna Shehadi op volgorde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *