De boeken van Juan Gómez-Jurado: Antonia Scott op volgorde en meer

Op zoek naar de boeken van Juan Gómez-Jurado? Op deze pagina hebben we al zijn boeken voor je verzameld. Deze Spaanse auteur blijkt de kunst van thrillerschrijven goed te beheersen en sommigen vergelijken hem zelfs met meesters als Dan Brown. Hij werd in Nederland vooral bekend door zijn boek De rode koningin, maar inmiddels zijn er al meer boeken van zijn hand in het Nederlands verschenen.

Alle boeken van Juan Gómez-Jurado op volgorde.

Hieronder vind je alle boeken van Juan Gómez-Jurado op volgorde. Niet alleen zijn serie van De rode koningin, beter bekend onder de naam Antonia Scott, en zijn boek over Anthony Fowler, maar ook zijn nieuwe los te lezen thriller.

Los te lezen boeken van Juan Gómez-Jurado

Antonia Scott op volgorde (serie De rode koningin)

  1. De rode koningin (Originele titel: Reina Roja)
  2. De zwarte wolvin (Originele titel: Loba negra)
  3. De witte koning (Originele titel: Rey blanco)

Anthony Fowler op volgorde

  1. Spion van God (Originele titel: Espía de Dios, eerder uitgegeven onder de titel Contract met God)

Het tweede deel van Anthony Fowler is nog niet in het Nederlands uitgegeven.

Aura Reyes op volgorde

  1. Alles brandt (2023)
  2. Alles keert terug (2024)

Het beste boek van Juan Gómez-Jurado

Wat is het beste boek van Juan Gómez-Jurado? Eigenlijk zijn alle thrillers van deze auteurs ijzersterk, maar als we er eentje moeten kiezen, dan gaan we voor het boek waardoor de auteur beroemd is geworden: De rode koningin. Misschien zijn de volgende delen nog wel beter, maar als je een fervent thrillerlezer bent, wil je de serie vast en zeker helemaal lezen.

De rode koningin

De rode koningin Juan Gomez Jurado

Jon Gutiérrez is een zachtaardige rechercheur bij de politie van Madrid. Soms laat hij zich te veel meeslepen door het onrecht in zijn stad. Als hij zelf bewijsmateriaal achterlaat om een beruchte pooier op te kunnen pakken, wordt hij beschuldigd van corruptie en geschorst. Om het vertrouwen terug te winnen moet hij ene Antonia Scott ervan overtuigen de politie bij te staan in een spraakmakende moordzaak. Het probleem? Antonia Scott weigert al twee jaar om haar appartement te verlaten.

Bekijk ook:  Lucinda Riley - Atlas, het verhaal van Pa Salt

Ooit was Antonia een veelbelovende rekruut van ‘De Rode Koningin’, een eliteteam dat speciaal werd opgeleid om in het diepste geheim misdaden op te lossen. Maar na een tragisch verlies heeft Antonia zich teruggetrokken uit de maatschappij. Ze wil niemand spreken en al helemaal niet bijspringen in een moordonderzoek. Dat het slachtoffer de zoon is van een invloedrijke bankdirecteur, en dat zijn lijk midden in een zwaarbeveiligde villawijk tot op de laatste druppel is leeggebloed, verandert daar niets aan. Maar dan blijkt dat de tienerjongen niet het enige slachtoffer is. En dat alleen Antonia de gruwelijkheden kan stoppen.

Verfilming boek Juan Gomez-Jurado

De fans van de boekenserie De rode koningin hebben het vast al gezien: er is een verfilming verschenen! Zoals Gomez-Jurado zelf zegt: ‘Antonia en Jon zijn nu van vlees en bloed en je kunt ze vanaf 29 februari 2024 zien.’

Waar is de verfilming van De rode koningin te zien?

De verfilming staat op Amazon Prime.

Wat is de titel van de boekverfilming van Gomez-Jurado?

De serie is op Amazon Prime geplaatst onder de Spaanse titel van het boek: Reina Roja.

Fan van Dan Brown? Dan geniet je vast van deze thriller

Ben je fan van de boeken van Dan Brown? Dan is deze thriller van Juan Gómez-Jurado wellicht iets voor jou. Hoewel de een zegt dat dit boek net niet het niveau van Dan Brown heeft en de ander juist weer aangeeft dat er voor dit boek duidelijk nog meer research is gedaan, is iedereen het erover eens dat dit een steengoede thriller is.

Spion van God Juan Gómez-Jurado

Spion van God

Het is voorjaar 2005. Paus Johannes Paulus II is overleden en Rome verkeert in grote chaos door alle mensen die hem de laatste eer bewijzen. Alle 115 kardinalen zijn bij elkaar geroepen om de nieuwe paus te kiezen.
Dan worden verscheidene kardinalen op beestachtige wijze vermoord. De handen van de slachtoffers zijn afgehakt en liggen keurig netjes op een linnen doek naast de lichamen. De Vaticaanse politie, een zeer gesloten organisatie, denkt aanvankelijk de situatie aan te kunnen. Maar wanneer ze beseffen dat ze met een seriemoordenaar te maken te hebben, schakelen ze een profiler in: ispettora Paola Dicanti.

Los te lezen boek van Juan Gómez-Jurado

De meeste boeken van Juan Gómez-Jurado maken deel uit van een serie, maar dat geldt niet voor de onderstaande titel.

De volgende patiënt Juan Gómez Jurado

De volgende patiënt

De prestigieuze neurochirurg David Evans staat voor een verschrikkelijk dilemma: als zijn volgende patiënt levend van de operatietafel komt, zal zijn eigen dochter sterven door toedoen van een psychopaat. De patiënt in kwestie is niemand minder dan de president van de Verenigde Staten. Evans krijgt 63 uur. In die tijd zal hij een onmogelijke keuze moeten maken die niet alleen zijn eigen leven, maar ook het leven van miljoenen mensen wereldwijd voorgoed kan veranderen.

Bekijk ook:  Recensie: De Spaanse dochter door Lorena Hughes

Hoe ver ga jij om degene van wie je het meest houdt te redden?

Het nieuwste boek van Juan Gómez-Jurado

Hieronder vind je het nieuwste boek van Juan Gómez-Jurado. Dit boek wordt verwacht in de zomer van 2024. Het is het tweede deel in de serie over Aura Reyes. Deel 1 is Alles brandt.

alles-keert-terug-juan-gomez-jurado

2. Alles keert terug

Het enige wat Aura Reyes moet doen, is nog tien minuten langer blijven leven. Maar dat is geen makkelijke taak in de dodencel, want ze wordt flink toegetakeld in de gevangenis en zonder nieuws van de buitenwereld gloort er weinig hoop aan de horizon.

Om Aura te bevrijden slaan Mari Paz en Sere de handen ineen met Aura’s dochters, Cris en Alex. Want met zijn vieren staan ze sterker. Maar als de rijke en machtige familie Dorr, met Irma Dorr aan het roer, hen op de hielen zit, is niets meer zeker. Irma overmeesterde eerder Ponzano al, de baas van een grote Spaanse banken ze weet precies hoe ze haar ­kaarten moet spelen voor haar eigen gewin.

Aura wil koste wat het kost herenigd worden met haar dochters. Daarom heeft ze een plan bedacht dat over tien minuten in gang wordt gezet. Gepakt worden is geen optie. Dus nee, ze is niet van plan om vandaag te sterven.

Reserveer deze titel nu op bol.


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *