Boekentip van de week – 28

Op zoek naar een nieuwe boekentip voor de komende dagen? Het belooft weer echt warm te worden en het mag dan ook best weer een vakantieboek zijn. Het boek hieronder heeft alles: een mooie locatie, de nodige spanning, en een vleugje romantiek. Ga jij deze bestseller lezen?

De Griekse ontsnapping Karen Swan

De Griekse ontsnapping – Karen Swan

Op 5 juli 2022 kwam het nieuwe boek van Karen Swan uit: De Griekse ontsnapping.

In De Griekse ontsnapping van Karen Swan, bekend van o.a. de bestsellers De Zweedse affaire en De Spaanse belofte, werkt Chloe Marston in New York als assistent voor de allerrijksten van de wereld. Ze zorgt dat hun levens vlekkeloos verlopen – zelfs nu haar eigen leven een puinhoop is. Als een klant haar de opdracht geeft om een huis voor hem te zoeken in Griekenland, grijpt ze die kans met beide handen aan. Maar op de prachtige eilanden ontdekt ze een duister geheim, en moet ze uitvinden wie ze kan vertrouwen voordat het te laat is…

Meer boeken van Karen Swan?

Wil je meer boeken van Karen Swan lezen? Inmiddels zijn er al aardig wat boeken van deze schrijfster in het Nederlands vertaald. Hier vind je alle boeken van deze schrijfster op een rij: Karen Swan boeken: internationale bestsellers.

Weet jij een ander boek dat perfect bij het warme weer van de komende dagen past? Tip ons dan in een reactie onder dit artikel of op social media.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Bekijk ook:  Boekentip van de week - 30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *