De boeken van Michelle Frances (Zijn nieuwe vriendin en meer)

Michelle Frances is een vrij nieuwe ster aan het firmament. Haar boek Zijn nieuwe vriendin werd in januari 2022 in Nederland uitgegeven en was ook hier een enorme bestseller. Wereldwijd zijn er al meer dan 500.000 exemplaren verkocht van dit boek, dus dat deze thrillerschrijfster populair is, dat is eigenlijk nog zachtjes uitgedrukt. Nieuwsgierig geworden naar haar boeken? Hier lees je meer over de boeken van Michelle Frances en natuurlijk over de auteur zelf.

Wie is Michelle Frances?

Michelle Frances is een Engelse thrillerschrijfster die op de USA Today bestsellerlijsten prijkt. Tot nu toe heeft ze 3 thrillers geschreven, waarvan er 2 in het Nederlands vertaald zijn. Haar eerste boek, in het Nederlands uitgekomen onder de titel Zijn nieuwe vriendin, was een enorm succes en werd een internationale bestseller. Michelle Frances heeft aan de Bournemouth Film School gestudeerd en ging vervolgens naar het American Film Institute in Los Angeles voor haar master. Toen ze haar studie met succes afgerond had, keerde ze terug naar Londen. Daar werkte ze als producer en script editor. Ze heeft meerdere jaren in die business gewerkt, onder andere voor BBC. Op een gegeven moment maakte ze de overstap naar het schrijven van boeken en al snel ging haar eerste thriller over de toonbank. The Girlfriend zal ook verfilmd worden, de filmrechten zijn al verkocht. Michelle Frances woont met haar familie en geliefde hond Ripley in East Surrey.

Bekijk ook:  James Bond boeken, alles over de meesterspion van Ian Fleming

Alle boeken van Michelle Frances op volgorde van uitgave

Hieronder vind je alle boeken van Michelle Frances op volgorde van uitgave. Deze boeken zijn los te lezen.

Zijn nieuwe vriendin

Laura heeft het allemaal: een succesvolle carrière, een prachtig huis in hartje Londen, een goed huwelijk en een sterke band met haar zoon Daniel. Dan ontmoet Daniel Cherry en wordt hij binnen een paar dagen smoorverliefd. Zijn nieuwe vriendin is jong, mooi en slim, maar ze heeft niet dezelfde kansen gehad als de bevoorrechte familie van Daniel. Laura doet haar uiterste best om haar met open armen te ontvangen, maar al snel beginnen zich de eerste barstjes te vormen in haar relatie met Daniel. Kleine leugentjes die Laura doen vermoeden dat Cherry niet is wie ze beweert te zijn, en dat haar liefde voor Daniel niet oprecht is.

Naarmate de leugens groter worden, groeit ook Laura’s angst. Is Daniel in gevaar? Hoever durft Laura te gaan om hem te beschermen? Terwijl de geheimen zich -opstapelen en de inzet steeds hoger wordt, maakt Laura een beslissing die alles verandert – en een van hen het leven kost.

Zussen

Is bloed echt dikker dan water? Abby en Ellie waren als kinderen al niet hecht, maar nu ze volwassen zijn is de koelte uitgegroeid tot een diepgewortelde wrok. Abby is stikjaloers op Ellies prachtige uiterlijk en op het feit dat zij hun moeders favoriet is. Ellie op haar beurt benijdt Abby om haar perfecte echtgenoot en hun luxe villa op het zonovergoten Italiaanse eiland Elba.

Bekijk ook:  Cilla en Rolf Börjlind volgorde boeken & verfilmingen op Netflix

Als Abby haar zus en moeder uitnodigt om op Elba te komen logeren, zien de zussen dit als een kans om naar elkaar toe te groeien. Maar van een zonnige, ontspannen vakantie komt niets terecht. Het gedrag van hun moeder doet de spanning al snel stijgen. Zeker als Ellie begint te vermoeden dat Abby en hun moeder een geheim delen dat de hele familie in gevaar brengt. Ze moet hen confronteren – maar hoe doe je dat als er geen groter gevaar is dan elkáár vertrouwen?

Het nieuwste boek van Michelle Frances

Op zoek naar het nieuwste boek van Michelle Frances? Tot nu toe is dat het boek Zussen. Deze thriller wordt in augustus 2022 uitgegeven. Zodra er meer bekend is over een nieuw te verwachten uitgave, dan melden wij dat hier. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *