De boeken van Camilla Läckberg op volgorde, Patrik Hedström & Erika Falck en meer

Op zoek naar de spannende thrillers van Camilla Läckberg? Deze Zweedse schrijfster is ook in Nederland mateloos populair. Hieronder lees je meer over deze auteur en vind je de boeken van Camilla Läckberg op volgorde. Ben jij al begonnen met de serie over Patrik Hedström en Erica Falck?

Wie is Camilla Läckberg?

Camilla Läckberg is een Zweedse schrijfster. Ze werd geboren in 1974 en studeerde af als econoom. Ze ging echter een heel andere kant op en begon boeken te schrijven. Camilla Läckberg is inmiddels een van de best verkochte thrillerauteurs van Zweden. Haar misdaadromans zijn vertaald naar talloze talen en worden over de hele wereld geroemd. Diverse boeken van Camilla Läckberg zijn ook verfilmd, zo is de serie Fjällbacka Murders gebaseerd op haar thrillerserie.

Alle boeken van Camilla Läckberg op volgorde

Wat is de volgorde van de boeken van Patrik Hedström en Erica Falck precies? En moet je deze serie echt op volgorde lezen? De boeken van Camilla Läckberg zijn los te lezen, al komen er wel steeds dezelfde personages in terug die elk uiteraard een eigen levensverhaal hebben. Hieronder vind je de boeken over Hedström en Falck op volgorde, evenals de onbekendere serie van Camilla Läckberg: Fayes wraak.

Los te lezen boeken van Camilla Läckberg

Bekijk ook:  De boeken van Katarina Widholm op volgorde: het Zweedse lot

Fayes Wraak op volgorde

 1. Gouden kooi (Originele titel: En bur av guld)
 2. Zilveren vleugels (Originele titel: Vingar av silver)

Patrik Hedström & Erica Falck op volgorde

 1. IJsprinses (Originele titel: Isprinsessan)
 2. Predikant (Originele titel: Predikanten)
 3. Steenhouwer (Originele titel: Stenhuggaren)
 4. Zusje (Originele titel: Olycksfågeln)
 5. Oorlogskind (Originele titel: Tyskungen)
 6. Zeemeermin (Originele titel: Sjöjungfrun)
 7. Vuurtorenwachter (Originele titel: Fyrvaktaren)
 8. Engeleneiland (Originele titel: Änglamakerskan)
 9. Leeuwentemmer (Originele titel: Lejontämjaren)
 10. Heks (Originele titel: Häxan)
 11. Koekoeksjong (Originele titel: Gökungen)

In samenwerking met Henrik Fexeus

 1. Box (Originele titel: Box)
 2. Cultus (Originele titel: Kult)

Het beste boek van Camilla Läckberg

Wat is het beste boek van Camilla Läckberg? Hieronder vind je onze favoriet. Ben je van plan om meerdere boeken van de schrijfster te lezen, dan raden we je aan om bij deel 1 te beginnen. Welke thriller van deze auteur is jou het meest bijgebleven?

beste-boek-camilla-lackberg

Heks

Wanneer een jong meisje van een boerderij net buiten Fjällbacka verdwijnt, denkt men meteen aan een oude zaak. Dertig jaar geleden verdween daar namelijk een vierjarig meisje dat later werd teruggevonden – vermoord. Destijds werden twee tienermeisjes beschuldigd van deze moord; de een leidt sindsdien een teruggetrokken bestaan in Fjällbacka en de ander is een beroemde actrice die even is teruggekeerd. Patrik Hedström acht de kans klein dat er een verband is tussen de verdwijningen, maar moet de mogelijkheid tóch onderzoeken, daarbij bijgestaan door schrijfster Erica Falck. Hoe dieper ze in de zaak verwikkeld raken, hoe meer ze zich realiseren dat deze ver teruggaat in de geschiedenis. Het verhaal gaat namelijk dat een vrouw die in de zeventiende eeuw werd beschuldigd van hekserij meerdere gezinnen vervloekt had… 

Bekijk ook:  Lisa Gardner boeken: D.D. Warren op volgorde + andere series

Het nieuwste boek van Camilla Läckberg

Op zoek naar het nieuwste boek van Camilla Läckberg? Dit boek is onlangs in Nederland uitgekomen en is het 11e deel in de serie over Patrik Hedström en Erika Falck.

koekoeksjong-camilla-lackberg

Koekoeksjong

Twee verschrikkelijke gebeurtenissen schudden Fjällbacka op haar grondvesten. Een beroemde fotograaf wordt dood aangetroffen in een showroom en Henning Bauer, de Nobelprijswinnaar voor literatuur, wordt aangevallen op het eiland waar hij het tiende boek in zijn wereldberoemde serie schrijft. Patrik Hedström en zijn collega’s van het politiebureau van Tanumshede storten zich op beide zaken. Ondertussen verdiept Erica Falck zich in een cold case: de moord op een transgender vrouw in de jaren 80. Langzaam realiseert ze zich dat het verleden onlosmakelijk verbonden is met het heden…

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *