Alle boeken van Sarah Jio & meer over haar nieuwste boek

Op zoek naar alle boeken van Sarah Jio? De schrijfster heeft inmiddels al veel lovende kritieken gekregen. Zo schreef Jodi Picoult over Eiland in bloei: ‘Een roman die je eraan herinnert hoe het verleden je kan achtervolgen, en die een paar flinke verrassingen voor je in petto heeft.’ Sarah Jio is een New York Times-bestsellerauteur, maar wie is de vrouw achter de auteur? Welke boeken heeft ze inmiddels allemaal geschreven en waar gaat haar nieuwste boek Met liefs uit Londen over?

Wie is Sarah Jio?

Sarah Jio werd geboren op 18 februari 1978 in Seattle, Washington. Ze begon als kind te schrijven en was de eerste tienercolumnist voor haar plaatselijke krant, The Bremerton Sun. Later behaalde Jio een bachelor in journalistiek aan de Western Washington University. Inmiddels is ze al sinds 2000 werkzaam als journaliste. Haar debuut was Die avond aan het meer.

Alle boeken van Sarah Jio op volgorde

Moet je de boeken van Sarah Jio op volgorde lezen? Nee, tot op heden heeft Sarah Jio geen serie geschreven. Je kunt alle boeken dus los lezen.

Bekijk ook:  Het torentje van Adelheid - Marja Visscher - recensie

Boeken van Sarah Jio die nog niet in het Nederlands vertaald zijn:

  • The Bungalow (2011)
  • The Look of Love (2014)
  • Goodnight June (2014)

Beste boek Sarah Jio

Wat is volgens jou het beste boek van Sarah Jio? Laat onder dit artikel een reactie achter om jouw tip met ons te delen. Onze aanrader vind je hieronder.

Beste boek Sarah Jio

Eiland in bloei

Als twintiger kon Emily Wilsons leven haast niet stuk: ze was een bestsellerschrijfster, getrouwd met een man die zo covermodel had kunnen zijn, en er was niets wat hun eeuwige geluk in de weg zou kunnen staan.

Tien jaar later liggen de kaarten heel anders, en is haar relatie gestrand. Wanneer haar oudtante Bee haar uitnodigt om een maand door te brengen op Bainbridge Island in Washington State, hapt Emily meteen toe, verlangend naar een rustig plekje aan zee waar haar gebroken hart kan helen. Terwijl ze research doet voor haar volgende boek, vindt Emily een roodfluwelen dagboekje uit het jaar 1943. Ze begint te lezen en ontdekt verbazingwekkende overeenkomsten tussen haar eigen leven en dat van de onbekende dagboekschrijfster…

Bekijk hier het inkijkexemplaar.

Nieuwste boek Sarah Jio

Heb jij alle boeken van Sarah Jio al gelezen en kun je niet wachten op haar nieuwste roman? Hieronder lees je waar dit boek over gaat en wanneer het precies uitkomt.

Met-liefs-uit-Londen-Sarah-Jio

Met liefs uit Londen

Toen Valentina ‘Val’ Baker een tiener was, vertrok haar moeder onverwachts naar haar geboortestad Londen, Val en haar vader achterlatend in de VS. Nu, jaren later, arriveert er een brief met het overlijdensbericht van haar moeder. Val blijkt een appartement in het charmante Primrose Hill en een tweedehandsboekhandel te hebben geërfd. Met haar man Nick gaat ze naar Londen om orde op zaken te stellen en ze besluit daar een nieuw leven op te bouwen.

Bekijk ook:  De boeken van Hanna Caspian

Op een dag komt een klant de boekhandel binnen met een exemplaar van The Last Winter, een verhaal dat Val vroeger erg geraakt heeft. Ze raakt geïntrigeerd door de notities die een vorige eigenaar in de marge zette. Nick blijkt ondertussen naast zijn werk afleiding te hebben gevonden in de vorm van een drieëntwintigjarige stagiaire. Dus Eliza, een nieuwe vriendin van Val, daagt haar uit om het telefoonnummer van ene mysterieuze ‘Daniel’, dat in The Last Winter staat, te bellen. Tijdens de zoektocht naar Daniel ontdekt ze meer over zichzelf, haar moeder, en uiteindelijk… de liefde.

Bekijk hier het inkijkexemplaar.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *