Alle boeken van Esther Verhoef op volgorde

Esther Verhoef is waarschijnlijk de populairste thrillerauteur van Nederlandse bodem. Hier lees je meer over de schrijfster zelf, vind je een overzicht van haar boeken op volgorde van uitgave en vertellen we je meer over het nieuwste boek van Esther Verhoef.

Wie is Esther Verhoef?

Esther Verhoef werd geboren in ‘s-Hertogenbosch. Ze is een Nederlandse schrijfster die in eerste instantie vele dierenboeken publiceerde. Die voorzag ze van eigen foto’s. Pas toen ze met het schrijven van thrillers begon, verwierf ze meer bekendheid. Esther Verhoef is een van de succesvolste thrillerauteurs van Nederland. Van haar thrillers en romans zijn inmiddels al meer dan 1,5 miljoen exemplaren over de toonbank gegaan. Bovendien is ze de meest bekroonde en genomineerde thrillerauteur van Nederland. Beslist de moeite waard om eens een boek van te lezen dus. Esther Verhoef is getrouwd, samen met haar man Berry Verhoef heeft zij drie kinderen. Ze wonen afwisselend in Nederland en in Frankrijk.

Boeken van Esther Verhoef op volgorde

Hieronder vind je alle boeken van Esther Verhoef op volgorde van uitgave. De meeste boeken zijn los te lezen.

Overzicht

Bekijk ook:  De boeken van Pierre Martin: Madame le Commissaire op volgorde

Sil Maier, uitgegeven onder pseudoniem Escober

  1. Onrust
  2. Onder druk
  3. Ongenade

Los te lezen boeken onder pseudoniem Escober

Non-Fictie

Voor wie zijn de boeken van Esther Verhoef bedoeld?

De boeken van Esther Verhoef zijn geschikt voor iedereen die van psychologische thrillers houdt. De thrillers zijn doorgaans goed uitgewerkt en lezen prettig weg.

Het beste boek van Esther Verhoef

Op zoek naar het beste boek van Esther Verhoef? Wij selecteerden het boek hieronder.

rendez-vous-esther-verhoef-alle boeken beste boek

Rendez-vous

In de zinderende psyhologische thriller Rendez-vous verhuist Simone, een 34-jarige vrouw, samen met haar man en twee kinderen naar Zuid-Frankrijk.

Ze kopen een bouwvallig landhuis om in te wonen en een deel ervan te kunnen verhuren als chambres d’hôtes. Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een hartstochtelijke affaire met de aantrekkelijke, twintigjarige Michel.

Ze raakt daarbij echter langzaam maar zeker de controle over haar leven kwijt.

Het nieuwste boek van Esther Verhoef

Hieronder vind je het nieuwste boek van Esther Verhoef. Dit boek al gelezen? Op deze pagina houden we je op de hoogte van het laatste boekennieuws en zal je het ook lezen als er weer een nieuwe thriller van Esther Verhoef uitkomt. Volg ons op social media om niets te missen.

alter-ego-esther-verhoef

Alter ego, Esther Verhoef

Een sterrenkok, zijn jonge vrouw… en haar minnaar

Het leven lacht Lynn eindelijk toe. Ze is getrouwd met de twintig jaar oudere Camiel Storm, een bekende chef-kok, en verzorgt met verve de pr voor diens sterrenrestaurant De Luwte. Voor de buitenwereld vormen de twee een succesvol powerkoppel. Maar terwijl Camiel avond na avond de sterren van de hemel staat te koken, onderhoudt Lynn een passievolle affaire met de jonge, opvliegende Laurens.
Door ambitieuze uitbreidingsplannen komt het huwelijk verder onder druk te staan. En wanneer er onverklaarbare dingen gebeuren in en rond de villa van Camiel en Lynn, kan Lynn bij niemand terecht.

Bekijk ook:  Steve Berry, beste boek & nieuwste boek
de-nachtdienst-esther-verhoef-thriller

De nachtdienst

Een mysterieuze patiënt verstoort je nachtdienst.
Nu ben je nooit meer veilig.
Dierenarts Emma van Eerd woont met haar veertienjarige dochter boven de praktijk. Tijdens een nachtdienst dwingen twee gemaskerde mannen haar een levensreddende operatie uit te voeren op hun zwaargewonde vriend. Emma zet alles op alles, zich er niet van bewust dat dit nog maar het begin is.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *