Nieuwste boek van Julie Klassen

Nieuwste boek van Julie Klassen

Ben jij fan van de boeken van schrijfster Julie Klassen? Dan ben je hier op de juiste plaats, want wij hebben precies voor je uitgezocht wat het nieuwste boek van Julie Klassen is en wanneer deze uitkomt. Ben je nieuwsgierig of je alle boeken van Julie Klassen al gelezen hebt? Dan kun je eenvoudig in onze overzichtspagina over Julie Klassen kijken.

Wie is Julie Klassen?

Wie is de persoon achter de schrijfster? Julie Klassen werd geboren in 1964 en werkte jarenlang als redacteur bij een bekende Amerikaanse uitgeverij: Bethany House Publishers. Uiteindelijk wilde ze graag een eigen boek publiceren, maar ze was bang dat dit niet onafhankelijk beoordeeld zou worden door haar collega’s. Daarom stuurde ze het manuscript van haar eerste boek, Onvoorwaardelijk, onder een andere naam in.

Wat is het nieuwste boek van Julie Klassen?

Op dit moment is het nieuwste boek van Julie Klassen ‘Het strand van de verloren schatten‘. Dit boek is nu al beschikbaar in de boekhandels.

Dit boek speelt zich af aan de kust van Cornwall. Hier worden altijd veel scheepswrakken gevonden en er zijn dan ook veel jutters aanwezig. Maar Laura Callaway loopt hier niet vanwege de schatten die hier mogelijk aanspoelen. Zij loopt hier vanwege de mystiek van de omgeving en de verhalen achter de verloren levens. Wanneer ze een gewonde man vindt, verzorgt ze hem. Achter de wond die waarschijnlijk door een mes veroorzaakt is, zoekt ze in eerste instantie niet zoveel. Maar dan spoelen er nog meer aanwijzingen aan. Heeft ze er eigenlijk wel goed aan gedaan om deze man onder haar dak te huisvesten?

Wanneer komt het nieuwe boek van Julie Klassen uit?

Het nieuwste boek van Julie Klassen komt uit in januari 2023. Het is het eerste deel van een serie: De kust van Devonshire.

De zussen van Sea View Julie Klassen

De zussen van Sea View, Julie Klassen

De zussen van Sea View is het eerste deel in de nieuwe serie van Julie Klassen. Na de dood van hun vader besluiten drie zussen hun huis aan de kust open te stellen als pension voor ouderen die zorg nodig hebben. Zo kunnen ze in het onderhoud van hun doodzieke moeder voorzien.

Bekijk ook:  Robert Galbraith boeken op volgorde en wie zit er achter dit pseudoniem?

Maar in plaats van vakantiegangers op leeftijd vinden aantrekkelijke jongeheren hun weg naar het pension en dus is er van rust aan zee geen sprake meer. De zussen worden heen en weer geslingerd tussen allerlei gevoelens van verlangen, plicht, weerzin, ambitie, onzekerheid en….liefde.

De echo van Swanford Abbey is uitgegeven in januari 2022. Hieronder lees je meer over dit boek.

De echo van Swanford Abbey

Swanford Abbey is geen abdij meer op het moment dat Rebecca Lane hier verblijft. Het is omgetoverd tot een sfeervol hotel. Hoewel ze zich op het verblijf verheugde, schrikt ze wel enigszins als ze Sir Frederick tegenkomt. Dit is een oude bekende van haar, sterker nog, deze man heeft ooit haar hart gebroken. Maar wanneer er een moord gepleegd wordt in het hotel, is de chaos pas echt compleet. Sir Frederick onderzoekt de zaak en meerdere hotelgasten hebben motieven voor de moord. Een van hen is Rebecca.

Zodra er meer bekend is over een nieuw boek van Julie Klassen, dan zullen wij dat hier melden. Houd onze pagina dus in de gaten of volg ons op social media om geen boekennieuws te missen.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een antwoord