Nieuwste boek van Julie Klassen

Ben jij fan van de boeken van schrijfster Julie Klassen? Dan ben je hier op de juiste plaats, want wij hebben precies voor je uitgezocht wat het nieuwste boek van Julie Klassen is en wanneer deze uitkomt. Ben je nieuwsgierig of je alle boeken van Julie Klassen al gelezen hebt? Dan kun je eenvoudig in onze overzichtspagina over Julie Klassen kijken.

Wie is Julie Klassen?

Wie is de persoon achter de schrijfster? Julie Klassen werd geboren in 1964 en werkte jarenlang als redacteur bij een bekende Amerikaanse uitgeverij: Bethany House Publishers. Uiteindelijk wilde ze graag een eigen boek publiceren, maar ze was bang dat dit niet onafhankelijk beoordeeld zou worden door haar collega’s. Daarom stuurde ze het manuscript van haar eerste boek, Onvoorwaardelijk, onder een andere naam in.

Wat is het nieuwste boek van Julie Klassen?

Op dit moment is het nieuwste boek van Julie Klassen ‘Het strand van de verloren schatten‘. Dit boek is nu al beschikbaar in de boekhandels.

Dit boek speelt zich af aan de kust van Cornwall. Hier worden altijd veel scheepswrakken gevonden en er zijn dan ook veel jutters aanwezig. Maar Laura Callaway loopt hier niet vanwege de schatten die hier mogelijk aanspoelen. Zij loopt hier vanwege de mystiek van de omgeving en de verhalen achter de verloren levens. Wanneer ze een gewonde man vindt, verzorgt ze hem. Achter de wond die waarschijnlijk door een mes veroorzaakt is, zoekt ze in eerste instantie niet zoveel. Maar dan spoelen er nog meer aanwijzingen aan. Heeft ze er eigenlijk wel goed aan gedaan om deze man onder haar dak te huisvesten?

Wanneer komt het nieuwe boek van Julie Klassen uit?

Het nieuwste boek van Julie Klassen komt uit in januari 2024. Het is het tweede deel van een serie: De kust van Devonshire. Hieronder vind je beide delen.

De zussen van Sea View Julie Klassen

De zussen van Sea View, Julie Klassen

De zussen van Sea View is het eerste deel in de nieuwe serie van Julie Klassen. Na de dood van hun vader besluiten drie zussen hun huis aan de kust open te stellen als pension voor ouderen die zorg nodig hebben. Zo kunnen ze in het onderhoud van hun doodzieke moeder voorzien.

Bekijk ook:  Top 10 nieuwe boeken maart 2023

Maar in plaats van vakantiegangers op leeftijd vinden aantrekkelijke jongeheren hun weg naar het pension en dus is er van rust aan zee geen sprake meer. De zussen worden heen en weer geslingerd tussen allerlei gevoelens van verlangen, plicht, weerzin, ambitie, onzekerheid en….liefde.

Een schrijfster aan zee

2. Een schrijfster aan zee, Julie Klassen

Pension Sea View opent opnieuw de deuren voor geheimen en romantiek. Als de hertog en hertogin van Kent intrekken in de aangrenzende vakantiewoning, wordt de zussen gevraagd onderdak te bieden aan hun mannelijke personeel. Ondertussen besluit Emily haar schrijversdromen te vervullen en krijgt ze hierbij hulp van de aantrekkelijke secretaris van de hertog. Maar wanneer een onverwachte gast opduikt in Sea View, wordt ze verscheurd tussen haar verlangens en haar toekomstdromen.

De echo van Swanford Abbey is uitgegeven in januari 2022. Hieronder lees je meer over dit boek.

De echo van Swanford Abbey

Swanford Abbey is geen abdij meer op het moment dat Rebecca Lane hier verblijft. Het is omgetoverd tot een sfeervol hotel. Hoewel ze zich op het verblijf verheugde, schrikt ze wel enigszins als ze Sir Frederick tegenkomt. Dit is een oude bekende van haar, sterker nog, deze man heeft ooit haar hart gebroken. Maar wanneer er een moord gepleegd wordt in het hotel, is de chaos pas echt compleet. Sir Frederick onderzoekt de zaak en meerdere hotelgasten hebben motieven voor de moord. Een van hen is Rebecca.

Zodra er meer bekend is over een nieuw boek van Julie Klassen, dan zullen wij dat hier melden. Houd onze pagina dus in de gaten of volg ons op social media om geen boekennieuws te missen.

Bekijk ook:  Outlander boeken, de Reiziger-serie van Diana Gabaldon

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *